Здравей Гост

Изневярата

• 549 Отговора
  • 97210 Прегледи
*

Uran

• 6041
Re:Изневярата
« Отговор #20 -: Август 28, 2010, 04:54:31 pm »
http://www.sportal.bg/news.php?news=223799

Отношението към изневярата като такава кореспондира с чувството за собственост.

п.п.Имам си стелиум в 3 дом, аспекти на Уран с Венера, Слънце и т.н. но повече от флирт-НЕ и то  само когато разни планети ми  газят 7 дом. ;D ;D Даже и флиртовете ми са по-скоро интелектуалничене нежели лИбовни раздумки. ;D

« Отговор #21 -: Август 28, 2010, 04:56:32 pm »
Милки, забравих да ти кажа, че аватарът ти е страхотен!

*

Uran

• 6041
« Отговор #22 -: Август 28, 2010, 04:57:32 pm »
Изневярата я свързвам с акцентирана мутабелност.

« Отговор #23 -: Август 28, 2010, 04:58:50 pm »
Кои транзити показват изневяра от страна на брачната половинка или любовника/любовницата? можем ли да познаем дали половинката ни изневерява?

Връзка на моя приятелка приключи, когато на приятеля й, с когото живеят, през нат Венера в Риби в 10ти дом, У5ти, минаха Юпитер и Уран през април. ПРез април му започна другата връзка, а ок 26-7 юни май беше, стана скандала между тях и де факто приключи тяхната. Той е Овен, тя - Рак в първите градуси.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

abroad

« Отговор #24 -: Август 28, 2010, 04:59:22 pm »
за известно време съм поддържала паралелна връзка с двама, използвайки го като похват за приключване на дългогодишни взаимоотношения /всяка раздяла е болезнена за мен, без оглед на обстоятелствата и характера на връзката/, както и стремежът за вземане на най-доброто от "два свята"
усещането на края е опустошение...
принципно нямам афинитет към изневерите

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #25 -: Август 28, 2010, 04:59:55 pm »
http://www.sportal.bg/news.php?news=223799

Отношението към изневярата като такава кореспондира с чувството за собственост.

Мойто мнение като потърпевша ;D ;D.
Липса на професионална реализация , партньора е по- свободен и дава повече свобода , партньора е по-реализиран и като такъв е по-сигурен и стабилен. Партньора е деен , можещ , знае.... това от психологическа гледна точка на потърпевшия... ;D ;D

Искам да се докажа , искам всички жени на света , просто ми харесва малкото пръсче на дения и крак...

Та в резюме и още нещо по повод на изневеряващите-венера в овен! забравете ,че няма да има изневяра! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Uran

• 6041
« Отговор #26 -: Август 28, 2010, 05:07:30 pm »

Та в резюме и още нещо по повод на изневеряващите-венера в овен! забравете ,че няма да има изневяра! :blink:
Няма и няма и да има, ако и да е освен в овен и в критичен градус.Такава хипотеза може да е налица единствено ако съм решила да приключа отношения, ама така ...паралени връзки, адреналин от този род и пеперуди в стомаха-не е за кардинално-фиксираната ми натура. ;D ;D
 А, защо мутабелите?Ами много просто -лесно се самоопрощават и имат как да го кажа..гъвкава ценностна с-ма.

*

Марая

• 28287
« Отговор #27 -: Август 28, 2010, 05:09:29 pm »
Кои транзити показват изневяра от страна на брачната половинка или любовника/любовницата? можем ли да познаем дали половинката ни изневерява?

Връзка на моя приятелка приключи, когато на приятеля й, с когото живеят, през нат Венера в Риби в 10ти дом, У5ти, минаха Юпитер и Уран през април. ПРез април му започна другата връзка, а ок 26-7 юни май беше, стана скандала между тях и де факто приключи тяхната. Той е Овен, тя - Рак в първите градуси.

И тази му връзка ще бъде само катализатор на процетите ,които следват от уран ,той пак ще се върне там...
Аз искам да те питам по отношение на прогресивната луна в картата на причтелката ти има ли намеци за край на любовни отношения?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #28 -: Август 28, 2010, 05:13:55 pm »

Кризата на кардиналните знаци- няма как, засяга и личните взаимоотношения, всичко е
променено след Уран  ;) Трябва да се съобразиш с изискванията на Юпитер за разширение и развитие, може да е за добро...., а може и да се върне след ингреса отново
Естествени минерали и амулети

« Отговор #29 -: Август 28, 2010, 05:16:29 pm »

И тази му връзка ще бъде само катализатор на процетите ,които следват от уран ,той пак ще се върне там...
Аз искам да те питам по отношение на прогресивната луна в картата на причтелката ти има ли намеци за край на любовни отношения?

Да, катализатор е и аз й казах, да не се концентрира върху нея, защото не другото момиче е проблема на приятеля й, а самия той...и тя самата вероятно  :-[/колкото и неприятно да ми е това/.

Прогресивната й Луна е в съвпад с АС, който е във Водолей.

« Отговор #30 -: Август 28, 2010, 05:18:33 pm »
Кризата на кардиналните знаци- няма как, засяга и личните взаимоотношения, всичко е

Тази връзка беше ужасно, ама ужасно закърняла въпреки, че тя много го обича. Но смятам, че той май нея  - не. По-скоро е привързан и не е искал, а и сега не иска, да му се развали хубавия имидж пред приятелите му.

*

Uran

• 6041
« Отговор #31 -: Август 28, 2010, 05:21:02 pm »
Прог.Луна по оста 1-7 дава желание за повече контакти, а защо не и романтични такива. :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #32 -: Август 28, 2010, 05:21:31 pm »

Да, катализатор е и аз й казах, да не се концентрира върху нея, защото не другото момиче е проблема на приятеля й, а самия той...и тя самата вероятно  :-[/колкото и неприятно да ми е това/.

Прогресивната й Луна е в съвпад с АС, който е във Водолей.

А кажи не е ли буквална ,астрологията!???  :angry: Мамка му и прасе! Водолей и ограничения -миии няма както как да стане, това да не е козирог-търпиш ,ограничаваш , емоции ли -какво е това в козирог? :unsure:Да има ги ,но света не бива да ги вижда ,чувстваш се ограничен сам, ненужен ,употребен!
милата  :(, кажи и хич да не се тревожи и да не й пука!

*

abroad

« Отговор #33 -: Август 28, 2010, 05:26:02 pm »

Тази връзка беше ужасно, ама ужасно закърняла въпреки, че тя много го обича. Но смятам, че той май нея  - не. По-скоро е привързан и не е искал, а и сега не иска, да му се развали хубавия имидж пред приятелите му.

Паралелните връзки при мен се случиха при тр. Уран съвпад Венера /У5/ - първата беше закърняла връзка, в която изпитвах единствено привързаност, втората беше искра, която угасна при окончателния разпад на Уран/Венера, върнах се към първата, но само за да я приключа съвсем окончателно...

*

Divna

« Отговор #34 -: Август 28, 2010, 05:31:00 pm »

Има ли мъж, който да не е прасе  :33:?
Къде се крият качествените мъже?

*

Марая

• 28287
« Отговор #35 -: Август 28, 2010, 05:34:02 pm »
Изневярата е наказание за всички!Никой не е пълноценен в такава връзка! Жалка картинка е ! И мойта баба , като бабата на Дивна беше пълна с мъдроси/бог да я прости/ ,казваше , че котка ,която се е научила да лоче мляко ,винаги ще го прави...
Та и с изневярата е същото. Да ,бих простила физическата изневяра /при мъжете-става дума за нагон и при някои индивиди от женски род го има ,не винаги изневеряват от тръпка или любов/ , но емоционалната изневяра е предателство ,което не бива да бъде толерирано според мен!

« Отговор #36 -: Август 28, 2010, 05:38:51 pm »

Няма такива.

*

Divna

« Отговор #37 -: Август 28, 2010, 05:41:37 pm »
Баба ми, лека й пръст, казваше: "Изневярата до време, пиянството до гроб!"

:57: :57:, зависи от марса!

Да бе, мъж с Марс в 12-дом може да си остане вечния лИбовник   ;D

:57: ПРИ КАЗУСА 12-ТИ  :57: :57:, НЕ СЕ ЗНАЕ -ЗНАЕ ЛИ СЕ ,ДАЛИ ЩЕ Е ЖИВ ;D ;D.
Лунна мацке , а си представи един марс в рето фаза в натала в неподходящи знаци и /или/ *пози* ;D ;D...
Твърде възможно е да има проблеми с повдигането при наличие на някой ограничаващ транзит...
Марс във Везни - дръж се юнако , Сатурн пристига.... ;) ;D

А това ми хареса с Марс във Везни и Сатурн, който се качва отгоре му  ;D. Ще докладвам след няколко месеца дали важи и особено като се има предвид, че Марс му е в 8ми  ;D. Мале, много весело ми стана.

« Отговор #38 -: Август 28, 2010, 05:41:51 pm »

Няма такива.

Ееее,отиде си и последната надежда,дето ме крепеше  :(

*

Divna

« Отговор #39 -: Август 28, 2010, 05:43:29 pm »

Няма такива.

И аз мисля така.