Здравей Гост

Изневярата

• 549 Отговора
  • 97196 Прегледи
*

Santi

Re:Изневярата
« Отговор #100 -: Август 28, 2010, 09:32:19 pm »
Сега се сещам за нещо, което бях чела ( не помня къде обаче).

Необходимо е транзитен Сатурн да премине през натална Венера на човек, за да разбере какво иска и какво търси. Сама така добиваме ясна представа за нещата и разбираме от какво имаме нужда в любовта.  Често съветват, да не се сключва брак преди този аспект.  :-\

С две думи, преди този транзит вятър ни вее , ядем доматите с колците  ;D или си мислим, че всичко дето лети се яде.  ;D  

Значи затова нещо не ми се отдава летенето  :rolf: ..

Сега наесен ще видя какви колци ще ям като Сатурн тригонира нат.Венера от 7-ми дом  ;D .

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #101 -: Август 28, 2010, 09:34:14 pm »
Между другото и аз когато говорех за Венера в Овен си мислех основно и само за мъже. :blink:
Аз имам следния пример.Мъж със Слънце в Телец, Луна в Овен и т.н и т.н, а...и Марс в Рак...  :blink: , скромен, моногамен, след осемгодишна сериозна връзка- изневери. Така че, като за всяко едно нещо е очаквай неочакваното.

Проследявам дългогодишно случай ( мъж ) Телец с Венера в Овен и Луна в Близнаци-
много сериозен мъж, с много качества, но изневерява перманентно - с Венера съвпад с Лилит
и Луна в Близнаци..... :o
Естествени минерали и амулети

*

Divna

« Отговор #102 -: Август 28, 2010, 09:35:19 pm »
Добре де, има ли някой тук във форума, който вече е имал съвпад на тр. Сатурн с нат. Венера, за да сподели при него как се е отразило?
На мен тепърва ми предстои и ще разказвам.
Но знам за случай, при който точно така се случи. В мъжка карта тр. Сатурн върху нат. Венера. Мъжът се връща при стара любов, но след около 2 месеца се разделят окончателно.

Divna , на теб упр. на 12-ти и 7-ми ти е Венера. Направи си сама извода! :blink:
В 5-ти имаш еди Хирон , ма който му предстой да се огледа в Сатурн...,какво ли ще види там , като се погледне в кристалното огледало?!А? Как мислиш? Изкривените маски и оръфаните одежди от незаслужената болка на чувствата ли?
Спри , огледай се и помисли!

Не знам дали и при теб е така, ама за другите мисля повече и съм по-обективна. Когато стане нещо за мен се вкарвам във филми  ;D и съм субективна. Затова питам. А и ценя да знам как хората отстрани виждат нещата.

*

Divna

« Отговор #103 -: Август 28, 2010, 09:39:18 pm »
Между другото и аз когато говорех за Венера в Овен си мислех основно и само за мъже. :blink:
Аз имам следния пример.Мъж със Слънце в Телец, Луна в Овен и т.н и т.н, а...и Марс в Рак...  :blink: , скромен, моногамен, след осемгодишна сериозна връзка- изневери. Така че, като за всяко едно нещо е очаквай неочакваното.

Проследявам дългогодишно случай ( мъж ) Телец с Венера в Овен и Луна в Близнаци-
много сериозен мъж, с много качества, но изневерява перманентно - с Венера съвпад с Лилит
и Луна в Близнаци..... :o

Не я набеждавайте толкова овнешката Венера  ;D. Познавам двама мъже с Венера в Дева. Единият хич го няма по изневерите, а другият си е верно с паднала Венерка  ;D - има ли дупка - пръв е.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #104 -: Август 28, 2010, 09:40:45 pm »
Добре де, има ли някой тук във форума, който вече е имал съвпад на тр. Сатурн с нат. Венера

Аз ;D
И всички транзити на Сатурн към Венера са ми белязани, но с уговорката, че и двете са ключови планети за мен.
При съвпада - среща при трудни обстоятелства за любовта, сериозна връзка, трудна, студена любов, стерилна, болезнено разпаднала се, поучителна постфактум, но такава, за която никога не съжаляваш, че е свършила :blink:
[/b]
Е на това се надявам. Сатурн да ми помогне да се осъзная. И да няма болка най-вече, че каквато съм емоционална ... не ми се мисли.

И този път няма да се осъзнаеш! Не ! Защото не ти е заложен егоизма , защото си родена да създаваш и да даваш любов...И си имаш опозе сатурн/юпитер , а юпитер упр. и 5-ти дом ,като нощен упр. на рибите.... :blink:
Заложена е в натала късна , но истинска любов , такава каквато много от хората биха могли да изживеят след 90-тата си инкарнация ;D ;).

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

abroad

« Отговор #105 -: Август 28, 2010, 09:41:29 pm »

Но ДСЦ не значи любов! това са партньори , това са и открити врагове , това са другите....това не е дома на любовта! Така ,че този отговор не ме устройва и за мен не обяснява нещата по венерата...

Значи, ако натала го предпоставя, особено ако точно Венера го управлява
И да, не винаги ще се предполага развитие по темите на любовните връзки

п.п. ако в нещо искаш да намериш потвърждение или отрицание винаги можеш, зависи какво желание за "виждане" имаш в момента, т.е плоскостта, на която се качваш е въпрос на лична воля и възприятия...

пример: ако имам елементарни транзитни дадености в любовта и съм на тази вълна, мога да се влюбя и в самата себе си, ако съвсем няма в кой друг, с твърдата убеденост, че съм влюбена. Примерът е доста краен, за да фокусира казаното, но всъщност може да има и значително по-леки производни :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #106 -: Август 28, 2010, 09:41:52 pm »
Добре де, има ли някой тук във форума, който вече е имал съвпад на тр. Сатурн с нат. Венера, за да сподели при него как се е отразило?
Но знам за случай, при който точно така се случи. В мъжка карта тр. Сатурн върху нат. Венера. Мъжът се връща при стара любов, но след около 2 месеца се разделят окончателно.
Омъжила съм се при този транзит.
Венера е У4 и У11, Сатурн-У6

*

Lillie

• 30532
« Отговор #107 -: Август 28, 2010, 09:42:13 pm »
И за да не съм голословна, пускам две карти. Да има и практически примери все пак, подплатени с факти.  :blink:

Първата карта е на мъж с безброй изневери по време на брака. Кръшкач, изпечен лъжец и далаверджия. Доколкото съм чувала, бил хиперсексуален и дори леко "извратен".
В картата му има класически аспект на изневеряващия мъж, както го варичат някои - Луна в опозиция с Венера, при това по оста Овен/Везни, която мунданно се свързва с партньорски теми.

Втората карта е на жена с афинитет към паралелни връзки, не страда от кой знае какви скрупули в това отношение.
Тук нямаме аспект между Луната и Венера. Венера обаче е в доста трудна позиция - в знак на падение, изгорена от Слънцето, ретроградна и връх на мутабелен т-квадрат с Марс и Нептун. Класика.  ;D

И при двамата оста АС/ДС е в мутабелни знаци - Дева/Риби и Риби/Дева.

Ще постна и още една карта, но с неизвестен час на раждане. Женкар, чаровник... Започва да изневерява на съпругата си почти веднага, след като сключват брак. Не защото са успели да си омръзнат, а за разнообразие, за спорта, дето се вика. В тази карта отново има планети в мутабелни знаци, в съчетание с опозиция между Венера и Марс по оста Скорпион/Телец.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #108 -: Август 28, 2010, 09:44:42 pm »

Divna , на теб упр. на 12-ти и 7-ми ти е Венера. Направи си сама извода! :blink:
В 5-ти имаш еди Хирон , ма който му предстой да се огледа в Сатурн...,какво ли ще види там , като се погледне в кристалното огледало?!А? Как мислиш? Изкривените маски и оръфаните одежди от незаслужената болка на чувствата ли?
Спри , огледай се и помисли!

Не знам дали и при теб е така, ама за другите мисля повече и съм по-обективна. Когато стане нещо за мен се вкарвам във филми  ;D и съм субективна. Затова питам. А и ценя да знам как хората отстрани виждат нещата.

Е сега разбираш ли защо питам и аз ;D ;D ;D....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #109 -: Август 28, 2010, 09:48:15 pm »
[/b]
Е на това се надявам. Сатурн да ми помогне да се осъзная. И да няма болка най-вече, че каквато съм емоционална ... не ми се мисли.
[/quote]

И този път няма да се осъзнаеш! Не ! Защото не ти е заложен егоизма , защото си родена да създаваш и да даваш любов...И си имаш опозе сатурн/юпитер , а юпитер упр. и 5-ти дом ,като нощен упр. на рибите.... :blink:
Заложена е в натала късна , но истинска любов , такава каквато много от хората биха могли да изживеят след 90-тата си инкарнация ;D ;).
[/quote]

Е, няма що?! Колкото пъти реша да скоча, за да съм по-висока ти все ме попарваш с вряла вода  ;D

Къде е бе Марайче тая любов, къде е бе душко?

*

Divna

« Отговор #110 -: Август 28, 2010, 09:50:15 pm »
Омъжила съм се при този транзит.
Венера е У4 и У11, Сатурн-У6

Супер!
Аз се запознах със съпуга си, когато тр. Плутон беше над наталната ми Луна.

*

Марая

• 28287
« Отговор #111 -: Август 28, 2010, 09:53:05 pm »
[/b]

[/quote]

Е, няма що?! Колкото пъти реша да скоча, за да съм по-висока ти все ме попарваш с вряла вода  ;D

Къде е бе Марайче тая любов, къде е бе душко?
[/quote]

Дай да се разбереме като хората , да не ставаме на кълбо :86: :57:.
Искаш да чуеш обективното ми мнение и това ,което виждам или искаш да чуеш онова ,което искаш ,устойва те и на теб ти допада?! Кажи кое от двете искаш!
казвам това което виждам и не се вълнувам въобще дали ти харесва или не! :wub: ,но ако не те устройва -МЛЪКВАМ!

*

Divna

« Отговор #112 -: Август 28, 2010, 09:56:02 pm »
Ти пък , разбира се, че държа на това което мислиш и виждаш.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #113 -: Август 28, 2010, 09:58:11 pm »
Лили, общото е, че и при 3-те карти имаме кардинални оси в подвижни знаци ( като моите  ;D ) .  Забелязваме също силно присъствие на планети в подвижни знаци.
Особено в Дева ( Слънца ) , в комбинация с Луна ( Близнаци) и огнен Меркурий. Това си е, то. Затвърждава се теорията за мутабелните знаци.  ;D  

В две от тях има твърд аспект между Венера и Марс (квадрат и опозиция), а това както знаете, е допълнителен фактор, нагнетяващ страстта.  :P Но дали се стига до изневяра задължително, вече е въпрос на избор и лична настройка.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #114 -: Август 28, 2010, 10:01:47 pm »
Лили, общото е, че и при 3-те карти имаме кардинални оси в подвижни знаци ( като моите  ;D ) .  Забелязваме също силно присъствие на планети в подвижни знаци.
Особено в Дева ( Слънца ) , в комбинация с Луна ( Близнаци) и огнен Меркурий. Това си е, то. Затвърждава се теорията за мутабелните знаци.  ;D  

В две от тях има твърд аспект между Венера и Марс (квадрат и опозиция), а това както знаете, е допълнителен фактор, нагнетяващ страстта.  :P Но дали се стига до изневяра задължително, вече е въпрос на избор и лична настройка.
Напълно подкрепям. Имам квадрат. Никакви изневери от моя страна.

*

Марая

• 28287
« Отговор #115 -: Август 28, 2010, 10:02:29 pm »
Eто Ви карта на мъж , който изневерява - Венера е в овен

и на още един

*

Марая

• 28287
« Отговор #116 -: Август 28, 2010, 10:06:49 pm »
И още една Венера в овен....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #117 -: Август 28, 2010, 10:12:11 pm »
Необходимо е транзитен Сатурн да премине през натална Венера на човек, за да разбере какво иска и какво търси. Сама така добиваме ясна представа за нещата и разбираме от какво имаме нужда в любовта.  Често съветват, да не се сключва брак преди този аспект.  :-\

Значи имам доста да чакам, докато Сатурн премине в знака Овен.  ;D Дотогава може и да се пенсионирам, хем ще ми остава и повече време за любовни трепети.  :rolf:
Стана ми интересно какво се е случвало, когато Сатурн ми е транзитирал през стелиума в 5 дом, вкл. и през Венера там... Това беше преди повече от 10 години, през далечната 1997. Тогава преминавах 3ти курс студенкта, повечето приятелки от компанията си имаха "другарчета" и редовно се случваше като излезем, всички да са по двойки и да се гледат влюбено, а аз все сама... И си спомням, имаше период, в който се чувствах доста дискомфортно. От една страна, копнеех за по-сериозна, по-дълбока връзка, от друга страна все на еднодневки попадах, все така се получаваше... Та, мога да кажа, че преминаването на Сатурн през натална Венера в 5 дом бе доста депресарски период в любовно отношение. Тогава и транзитният Плутон правеше квадрат с наталния ми Марс (У5). Интерес от страна на противоположния пол не липсваше, имаше голям наплив, но не се получаваше нищо сериозно, а предимно на плътска основа. Първата ми сериозна/трайна връзка започна около ингреса на Сатурн в Телец, по време на последното му ретроградно завръщане в Овен.
Връзката с бившия отново започна не без участието на Сатурн - по време на квадратурата му към наталната ми Венера. И по Сатурн приключи - при мен в разходяща опозиция с Марс, а при него в сходяща квадратура с Венера в първи дом (и разходяща с две планети в Стрелец, разположени близо до ДС).

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Haus

• *
  • 129
« Отговор #118 -: Август 28, 2010, 10:12:31 pm »
И още една Венера в овен....

Венера опозиция Плутон си е класика в изневерите

*

Mia21

• 2502
« Отговор #119 -: Август 28, 2010, 10:12:49 pm »
Охо...аз какъв кръшкач с Венера във Водолей познавам...Свят ще ви се завие.... :P ;D