Здравей Гост

Изневярата

• 549 Отговора
  • 97132 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Изневярата
« Отговор #120 -: Август 28, 2010, 10:15:14 pm »
Третата карта е също на доказан *ценител* на млади и лъскави момичета....
И с трите карти съм имала отношения и след ДА ги публикувам...
Мъже с Венера в овен! ;D ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #121 -: Август 28, 2010, 10:16:32 pm »
Охо...аз какъв кръшкач с Венера във Водолей познавам...Свят ще ви се завие.... :P ;D

Дай да му видим картата  ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #122 -: Август 28, 2010, 10:16:59 pm »
И още една Венера в овен....

Венера опозиция Плутон си е класика в изневерите

А за някои Венера в опозиция с Нептун.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #123 -: Август 28, 2010, 10:21:05 pm »
И още една Венера в овен....

Венера опозиция Плутон си е класика в изневерите

Съгласна ! :blink:
Но и в трите случая е Овча венера! Страст , импулс , първично ,животинско ,огнено запомнящо се....Това е венерата ,която се помни -други венери в мъжки карти не помня.... ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #124 -: Август 28, 2010, 10:24:34 pm »
Ето ви една карта на мъж, който много изневеряваше на жена си.

Венера е на трон и е добре аспектирана, ама не му пречеше да кръшка.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #125 -: Август 28, 2010, 10:25:55 pm »
Марая, ти ще ме погубиш мене. То не ти стигна Слънце в Риби, ами искала и Венера в Овен. Други не помнела тя! ;D ;D ;D :wub:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #126 -: Август 28, 2010, 10:27:38 pm »

Има съвпад на Луна и Венера във Везни.  ;)

Слънце/Меркурий/Нептун в опозиция с Юпитер - конфигурация, която често се среща в картите на играчи, далаверджии, измамници.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #127 -: Август 28, 2010, 10:29:44 pm »
Марая, ти ще ме погубиш мене. То не ти стигна Слънце в Риби, ами искала и Венера в Овен. Други не помнела тя! ;D ;D ;D :wub:

Е , едното е водолейско ;D ;D , ама ...чакай-видях , че не съм качила и другата венера в овен... ;D

ето я!

« Отговор #128 -: Август 28, 2010, 10:30:16 pm »
По мои наблюдения Венера във Везни също не е вярна. Тези се захласват през 5 минути по някоя нова любов. Може тяхната изневяра да не е толкова физическа като тази на Венера в Овен, но изневярата си е изневяра.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #129 -: Август 28, 2010, 10:31:01 pm »

Дивна, този малко на мен прилича. ;D И аз имам Венера на трон, Марс в Лъв и това-онова, ама ако ми падне някой готин пич като нищо ще му изневеря. Единствено го спасява, че трудно харесвам. Иначе не ми дреме... ;D ;D ;D
Да взема да кача моята карта ли... ;D

« Отговор #130 -: Август 28, 2010, 10:32:01 pm »
За Сатурна върху наталната Венера потвърждавам и аз - една приятелка тогава срещна голямата си любов

*

Марая

• 28287
« Отговор #131 -: Август 28, 2010, 10:34:20 pm »
За Сатурна върху наталната Венера потвърждавам и аз - една приятелка тогава срещна голямата си любов

Значи станажме 3-ки сигурни в това... ;D ;D

*

Haus

• *
  • 129
« Отговор #132 -: Август 28, 2010, 10:36:15 pm »

Мисля че тук ключа е Марс в Лъв в 8-ми дом, квадрат Юпитер, опозиция Сатурн. Голяма нужда от доказване.

« Отговор #133 -: Август 28, 2010, 10:36:28 pm »

Значи станажме 3-ки сигурни в това... ;D ;D
Значи ще трябва да чакам още 10 години. :( :( :(

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #134 -: Август 28, 2010, 10:37:25 pm »
Като гледам повечето карти са на мъже със слънца в скорпион .Ми те са си доста еб.....ливи ;D
Имах аз навремето доста скорпиони,те решат ли че те искат...няма не мога ;D Както и да е.Единият от тях беше женен и с мен изневери на жена си.
Имам пряк поглед от мъж с венера във везни.Брат ми е така.Той си има голям стелиум във везни-венера,уран,меркурий,юпитер и слънце.Абе...голям ебльо е :-[Сега се е кротнал с една много по млада от него слънце телец.

*

Divna

« Отговор #135 -: Август 28, 2010, 10:38:22 pm »
Лили, не знаех, че Луна в съвпад с Венера е също предпоставка за изневяра  :-[.

Ето ви още една карта на кръшкач от класа. Изневерява без да му мигне окото и после не се и чувства ни най-малко виновен. Прави го без чувства, така заради спорта. Според него това е нещо съвсем нормално  :33:
С паднала и пропаднала Венера е отвсякъде.

*

Марая

• 28287
« Отговор #136 -: Август 28, 2010, 10:40:26 pm »
Като гледам повечето карти са на мъже със слънца в скорпион .Ми те са си доста еб.....ливи ;D
Имах аз навремето доста скорпиони,те решат ли че те искат...няма не мога ;D Както и да е.Единият от тях беше женен и с мен изневери на жена си.
Имам пряк поглед от мъж с венера във везни.Брат ми е така.Той си има голям стелиум във везни-венера,уран,меркурий,юпитер и слънце.Абе...голям ебльо е :-[Сега се е кротнал с една много по млада от него слънце телец.

Май си зле с математиката ;D ;D...Я пак брой! ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #137 -: Август 28, 2010, 10:42:09 pm »
Mirabella, братовчедка ми се омъжи на 23 години, или лятото на 2005, а роди на 24 г септември 2006. Срещна ( установи), че е голямата любов на 22 години, но те се познаваха от деца, все пак. А дали все пак това ще остане нейната любов, дали няма да се появи нова любов след 10 години, когато транзитен Сатурн мине през наталната ви Венера...
Не се настройвай така, може да срещнеш човек, и той да се укаже точният ( голямата любов).  :wub:

Венера дава връщане на стари любови , дава сигурна и стабилна любов...

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #138 -: Август 28, 2010, 10:43:09 pm »

Май си зле с математиката ;D ;D...Я пак брой! ;D ;D
2 карти видях.

*

Divna

« Отговор #139 -: Август 28, 2010, 10:44:08 pm »

Мисля че тук ключа е Марс в Лъв в 8-ми дом, квадрат Юпитер, опозиция Сатурн. Голяма нужда от доказване.

Да, и аз съм забелязала, че Марс в 8ми и въобще натоварен 8ми дом, както и Слънце в Лъв, Овен и Скорпион са доста големи кръшкачи. Обичат секса и в това няма нищо лошо /и аз обожавам секса/, ама станат по на 40 - 50 години и не мирясат. Все едно пубертета ги гони  ;D