Здравей Гост

Изневярата

• 549 Отговора
  • 96981 Прегледи
Re:Изневярата
« Отговор #140 -: Август 28, 2010, 10:44:17 pm »
Mirabella, братовчедка ми се омъжи на 23 години, или лятото на 2005, а роди на 24 г септември 2006. Срещна ( установи), че е голямата любов на 22 години, но те се познаваха от деца, все пак. А дали все пак това ще остане нейната любов, дали няма да се появи нова любов след 10 години, когато транзитен Сатурн мине през наталната ви Венера...
Не се настройвай така, може да срещнеш човек, и той да се укаже точният ( голямата любов).  :wub:
Благодаря ти! И аз така мисля. Трябваше да сложа от тези усмивчици  :blink:, а не от тъжните.

Венера дава връщане на стари любови , дава сигурна и стабилна любов...
Дано не е връщане... нека е нова и стабилна. :blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #141 -: Август 28, 2010, 10:45:06 pm »
Ще ви разкажа и аз една история.  ;D
Преди три години, когато тъкмо започнах да работя в агенцията (която впоследствие напуснах), имах една работна среща, тъй да се каже. Трябваше да се превежда на едно дознание, а после и в съда (бързо производство).
Та какво става...
Хващат един пиян руски турист на Летище Варна. Излиза пиян от самолета (пътуваше с приятелката си), започва да буйства и счупва ръката на един от полицейските служители. Така започва почивката му в България, беше дошъл за първи път тук.  ;D
Впоследствие се оказа, че е женен, а е дошъл на почивка с любовницата си. Момичето не беше на повече от 20 години, направо беше се подула от рев, докато чакаше да го пуснат от ареста. А оня беше 66-ти набор, макар че за възрастта си бе доста младолик.
Ще видите в картата му и съвпад Меркурий/Сатурн в Риби в опозиция с Луна в Дева... Сигурно е излишно да казвам, че по време на дознанието ми е изпил кръвта и на мен, и на дознателите.  Вместо половин - един час се проточи повече от три часа всичко... И по някаква ирония фамилията му се оказа малко по-специфична - "Зор" - голям зор видяхме с него наистина.  :rolf:
После ми се обадиха да превеждам и на делото срещу него в съда, където получи условна присъда. И се сещам как придружена от двама полицейски служители влизам в ареста при него, трябваше да му дам да се запознае с някакви документи, да ги преведа. Седнах на затворническото легло до него и... усетих някакви флуиди да потичат.  :rolf: Впоследствие погледнах в ефемеридите и се оказа, че олигофренът има Марс в съвпад с моята Венера. Рачешката ми Луна не се сдържа и дори го питах с какво ги хранят в ареста, съжалих го.
След като делото в съда приключи, въпросния тип с цялата си наглост тръгна да ми се обяснява, споделяйки симпатиите си, да ръси комплименти, дори поиска скайп или айсикю за контакт. Порязах го.  ;D Егаси наглия, ви казвам у дома го чакаше съпругата, дойде на почивка с любовницата си и се опита да завърже роман и с преводачката по време на пребиваването си в ареста.  :86:

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #142 -: Август 28, 2010, 10:45:17 pm »
Като гледам повечето карти са на мъже със слънца в скорпион .Ми те са си доста еб.....ливи ;D
Имах аз навремето доста скорпиони,те решат ли че те искат...няма не мога ;D Както и да е.Единият от тях беше женен и с мен изневери на жена си.
Имам пряк поглед от мъж с венера във везни.Брат ми е така.Той си има голям стелиум във везни-венера,уран,меркурий,юпитер и слънце.Абе...голям ебльо е :-[Сега се е кротнал с една много по млада от него слънце телец.

Май си зле с математиката ;D ;D...Я пак брой! ;D ;D
2 карти видях.

Само аз пуснах 3 , и нито една от тях няма нищо общо със скорпиона... :blink: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #143 -: Август 28, 2010, 10:45:39 pm »
За Сатурна върху наталната Венера потвърждавам и аз - една приятелка тогава срещна голямата си любов

Значи станажме 3-ки сигурни в това... ;D ;D
Значи ще трябва да чакам още 10 години. :( :( :(

ти 10, аз 17.5  ;D

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #144 -: Август 28, 2010, 10:48:30 pm »
Като гледам повечето карти са на мъже със слънца в скорпион .Ми те са си доста еб.....ливи ;D
Имах аз навремето доста скорпиони,те решат ли че те искат...няма не мога ;D Както и да е.Единият от тях беше женен и с мен изневери на жена си.
Имам пряк поглед от мъж с венера във везни.Брат ми е така.Той си има голям стелиум във везни-венера,уран,меркурий,юпитер и слънце.Абе...голям ебльо е :-[Сега се е кротнал с една много по млада от него слънце телец.

2 карти видях.

Само аз пуснах 3 , и нито една от тях няма нищо общо със скорпиона... :blink: ;)
Лили и Дивна са пуснали със слънце скорпи  :blink:

*

Asol

• 4140
« Отговор #145 -: Август 28, 2010, 10:49:43 pm »
Лили, това беше като виц  ;D Вярно някои хора са толкова безочливи и арогантни, че просто оставаш без коментар.  ;D

« Отговор #146 -: Август 28, 2010, 10:50:18 pm »
Lillie, страхотна история!!! ;D... С този съвпад на Венера-Марс ти вярвам за флуидите. От този аспект не може да се избяга. ;D
« Последна редакция: Август 29, 2010, 08:54:18 am от Mirabella »

*

Марая

• 28287
« Отговор #147 -: Август 28, 2010, 10:52:28 pm »

2 карти видях.

Лили и Дивна са пуснали със слънце скорпи  :blink:

На фона на 15 карти ,който се разхойдат из темата 2 скорпионски просто са капка в океана Милки.... ;D ;D ;D
Генерални изводи по слънчев знак за изневяра са ми малко тъмна индия... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Vision

• 3523
« Отговор #148 -: Август 28, 2010, 10:53:10 pm »
Сега се сещам за нещо, което бях чела ( не помня къде обаче).

Необходимо е транзитен Сатурн да премине през натална Венера на човек, за да разбере какво иска и какво търси. Сама така добиваме ясна представа за нещата и разбираме от какво имаме нужда в любовта.  Често съветват, да не се сключва брак преди този аспект.  :-\

С две думи, преди този транзит вятър ни вее , ядем доматите с колците  ;D или си мислим, че всичко дето лети се яде.  ;D  

;D Това много ми хареса.
Може би има нещо вярно, защото напоследък така започнах да се замислям върху партньорството, че се чудех от къде идва. А той виновника пак дядо ти Сатурн  ;D

Вижън ми каза наскоро, че при транзита ще се разделя окончателно с приятеля ми. Марая и тя е на същото мнение. Най-вероятно и това ще стане.

само защото не изглежда точния човек за теб, но може и само така да изглежда..не трябва да позволяваш нечие мнение да ти повлияе..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Lillie

• 30532
« Отговор #149 -: Август 28, 2010, 10:53:27 pm »
Лили, не знаех, че Луна в съвпад с Венера е също предпоставка за изневяра  :-[.

Всичко е според обстоятелствата.
Но когато има аспект между Луна и Венера, поставя се ударение върху чувствеността и човекът е по-податлив, особено ако е воден от силна емоция.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #150 -: Август 28, 2010, 10:53:56 pm »
Ето ви една карта на мъж, който много изневеряваше на жена си.

Венера е на трон и е добре аспектирана, ама не му пречеше да кръшка.

Дивна, този малко на мен прилича. ;D И аз имам Венера на трон, Марс в Лъв и това-онова, ама ако ми падне някой готин пич като нищо ще му изневеря. Единствено го спасява, че трудно харесвам. Иначе не ми дреме... ;D ;D ;D
Да взема да кача моята карта ли... ;D

При мен пък като заиграе морала ... и това не е добре. Всички мъже са толкова сигурни в мен /че съм моногамна/, че даже не ме и ревнуват  ;D. А на мен това ми липсва. На моята скорпионска Луна и трябва драма все пак, ама те мъжете достатъчно ми я инвалидизират.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #151 -: Август 28, 2010, 10:55:14 pm »
Лили, това беше като виц  ;D

Тая история цял живот ще я помня наистина, още ме напушва смях като се сетя.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #152 -: Август 28, 2010, 10:55:22 pm »
Лили, не знаех, че Луна в съвпад с Венера е също предпоставка за изневяра  :-[.

Всичко е според обстоятелствата.
Но когато има аспект между Луна и Венера, поставя се ударение върху чувствеността и човекът е по-податлив, особено ако е воден от силна емоция.
За тази соларна година имам точен съвпад на сол луна с нат венера.Някой тук Дивна ли беше или Диана ми бяха казали,че е предпоставка за изневяра от моя страна.
Все още обаче не съм намерила с кой :-[

*

Mia21

• 2502
« Отговор #153 -: Август 28, 2010, 10:56:33 pm »
Lillie, страхотна история!!! ;D... С този съвпад на Венера-Марс ти вярвам да флуидите. От този аспект не може да се избяга. ;D

Интересно, при мен никога не е имало такъв съвпад. Най-много попадам на Марс в Рак/ имам Сатурн там/, в последно време на Марс в Близнаци /моето Слънце е в Близнаци/. Силни, изпепеляващи страсти съм имала с мъж с Венера и Марс като моите.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #154 -: Август 28, 2010, 11:00:00 pm »
При мен изпепеляваща /краткотрайна/ страст имаше с мъж, чиято Венера беше в точен съвпад с моя Марс, а не обратното. Освен това неговия Марс беше в опозиция с Луната ми, това също е фактор.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Haus

• *
  • 129
« Отговор #155 -: Август 28, 2010, 11:02:43 pm »
Защо се говори само за мъже които изневеряват? Показатели за жените нещо не се публикуват. Някаква женска солидарност ли? Аз веднага споменавам от наблюдения, че жена с венера в близнаци е мноого склонна към кръшкане. Естествено и класиките венера квадрат луна или венера опозиция плутон. Но за венера в близнаци вече мисля, че е нещо като правило

*

Lillie

• 30532
« Отговор #156 -: Август 28, 2010, 11:03:07 pm »
Аз припадам,представяте ли си-да срещнеш любовта в затвора   :57: :57: :57:

Еми какво да ти кажа...  :-[ Седнах на леглото му в ареста, той седи близо до мен, а отсреща едни решетки и двама дебнещи полицаи отвън...  Романтикаааа! :rolf:
Сега като си го представям, фантазията ми започва да работи на пълни обороти.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Vision

• 3523
« Отговор #157 -: Август 28, 2010, 11:03:34 pm »
Лили, това беше като виц  ;D

:rolf:Тая история цял живот ще я помня наистина, още ме напушва смях като се сетя.  ;D

Аз припадам,представяте ли си-да срещнеш любовта в затвора   :57: :57: :57:

Това май ще е типично за Венера онодено от дедо ти Сатурн или Нептун и Плутон  :-\

или венра в 12-ти дом.. :rolleyes:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Марая

• 28287
« Отговор #158 -: Август 28, 2010, 11:03:51 pm »
Като цяло съм на мнение , че колкото повече вода толкова повече емоция... Венерата е много важна при мъжете ,защото показва какви жени харесват. луната още по-важна ,защото се свързва с психиката и емоциите и при жени и при мъже , марс активността и подхода на индивида във връзките...така ,че изневярата има доста гледни точки... :blink: ;)

*

Divna

« Отговор #159 -: Август 28, 2010, 11:04:45 pm »
Везнишкия мъжки Марс е често тип Гларус (по повод картата пусната от Дивна).
Както и Венерата в Овен.

Заточенията на Венера/Марс винаги търсят външна компенсация чрез преекспонация,по един или друг начин,малко могат да го надмогнат,заложено е...

Еми затова ще си стоят сами. Ходят от цвят на цвят и искат едновременно да си имат между другото сериозна партньорка. Нямам думи! Най-мразя лъжата, а изневярата е вид лъжа.