Ще ви разкажа и аз една история.

Преди три години, когато тъкмо започнах да работя в агенцията (която впоследствие напуснах), имах една работна среща, тъй да се каже. Трябваше да се превежда на едно дознание, а после и в съда (бързо производство).
Та какво става...
Хващат един пиян руски турист на Летище Варна. Излиза пиян от самолета (пътуваше с приятелката си), започва да буйства и счупва ръката на един от полицейските служители. Така започва почивката му в България, беше дошъл за първи път тук.

Впоследствие се оказа, че е женен, а е дошъл на почивка с любовницата си. Момичето не беше на повече от 20 години, направо беше се подула от рев, докато чакаше да го пуснат от ареста. А оня беше 66-ти набор, макар че за възрастта си бе доста младолик.
Ще видите в картата му и съвпад Меркурий/Сатурн в Риби в опозиция с Луна в Дева... Сигурно е излишно да казвам, че по време на дознанието ми е изпил кръвта и на мен, и на дознателите. Вместо половин - един час се проточи повече от три часа всичко... И по някаква ирония фамилията му се оказа малко по-специфична - "Зор" - голям зор видяхме с него наистина. :rolf:
После ми се обадиха да превеждам и на делото срещу него в съда, където получи условна присъда. И се сещам как придружена от двама полицейски служители влизам в ареста при него, трябваше да му дам да се запознае с някакви документи, да ги преведа. Седнах на затворническото легло до него и... усетих някакви флуиди да потичат. :rolf: Впоследствие погледнах в ефемеридите и се оказа, че олигофренът има Марс в съвпад с моята Венера. Рачешката ми Луна не се сдържа и дори го питах с какво ги хранят в ареста, съжалих го.
След като делото в съда приключи, въпросния тип с цялата си наглост тръгна да ми се обяснява, споделяйки симпатиите си, да ръси комплименти, дори поиска скайп или айсикю за контакт. Порязах го.

Егаси наглия, ви казвам у дома го чакаше съпругата, дойде на почивка с любовницата си и се опита да завърже роман и с преводачката по време на пребиваването си в ареста. :86: