Здравей Гост

Изневярата

• 549 Отговора
  • 97238 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Изневярата
« Отговор #240 -: Август 29, 2010, 12:47:23 am »
Ай сега, че човека тук не се е представил го изкарахте ........

Дошъл, прочел, дал е мнение по конкретен въпрос и толкова .

Какви фалшиви карти, какви легенди, какво чудо ???
Съвсем нормално е да се поинтересуваме...Голяма част от нас са се срещали извън тези страници и сме били в реалния свят! Поддържаме връзка и контакти и не намирам нищо лошо в това.
Хората , които имат общи интереси искат да общуват. Нещо повече , там където виждаме , че няма бог знае колко голям интерес към науката не искаме карти и контакти.В един астрологичен форум е редно да видиш картата , за да знаеш и с кой общуваш....,макар и виртуално! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #241 -: Август 29, 2010, 12:50:12 am »
Мдааам. Все разумни сме и не се подаваме вече.  ;D

Всеки отговаря за себе си.  ;)
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Vision

• 3523
« Отговор #242 -: Август 29, 2010, 12:53:51 am »

Съвсем нормално е да се поинтересуваме...Голяма част от нас са се срещали извън тези страници и сме били в реалния свят! Поддържаме връзка и контакти и не намирам нищо лошо в това.
Хората , които имат общи интереси искат да общуват. Нещо повече , там където виждаме , че няма бог знае колко голям интерес към науката не искаме карти и контакти.В един астрологичен форум е редно да видиш картата , за да знаеш и с кой общуваш....,макар и виртуално! :blink:
това трябва, онова не трябва..не трябва да има трябва..никога..това поставя рамки и ограничения..оставете всеки да бъде какъвто иска..не всеки иска да се запознава и да си дава телефоните, хората си имат различни разбирания за това какво представляват личните граници и държат да се уважава желанието им..какво е това изнудване!!ако искате някакво инфо- съблазнете го човека да ви го даде , защото иска, а не защото се чувства принуден и изнасилен..просто става върло досадно иначе..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Марая

• 28287
« Отговор #243 -: Август 29, 2010, 12:58:42 am »

това трябва, онова не трябва..не трябва да има трябва..никога..това поставя рамки и ограничения..оставете всеки да бъде какъвто иска..не всеки иска да се запознава и да си дава телефоните, хората си имат различни разбирания за това какво представляват личните граници и държат да се уважава желанието им..какво е това изнудване!!ако искате някакво инфо- съблазнете го човека да ви го даде , защото иска, а не защото се чувства принуден и изнасилен..просто става върло досадно иначе..

Не съм употребила тази дума! Казах редно е и това е мойто мнение по въпроса и разбиране.... :blink:
Т.е мойто желание , на което имам право!
Бас държа , че не е мъж , а е жена! Просто съм повече от убедена и сигурна...
Чакайте ВИЕ В СЕЗОНА НА ДИНИТЕ МЪЖ С АСТРОИНТЕРЕСИ , ПРЕМЕРЕН ,БАЛАНСИРАН И СКОРПИОН....
МАЛИИИ ОЩЕ МНОООГО ИМА ДА Четеш АСТРОЛОГИЯ! ;D ;D ;D :P Та , чак във филм го вкара.... :blink: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #244 -: Август 29, 2010, 01:01:44 am »
всеки е свободен да прави каквото си пожелае, стига да не вреди на останалите
няма рамка, това е едно от положителните нещица на този форум
какво ви пречи :-\

Именно, затова изказвам и мнението си  ;D. Мнението ми не вреди на никого.
Със съфорумците ми не си играя на загадачна и не желая и те да го правят.
Тези, които го правят ги пренебрегвам, защото с поведението си и те са ме пренебрегнали /правейки се на загадъчни/.
Радиксът показва енергията, която струи от теб. Така че посетителите няма как да научат името ти, нито адреса ти ... ако ти не им ги кажеш. По този начин ти си запазваш личното пространство и сигурността, но в същото време печелиш доверието на съфорумците си. Мисля, че това са важни детайли, които много хора ги пренебрегват.

*

Vision

• 3523
« Отговор #245 -: Август 29, 2010, 01:06:25 am »

Не съм употребила тази дума! Казах редно е и това е мойто мнение по въпроса и разбиране.... :blink:
Чакайте ВИЕ В СЕЗОНА НА ДИНИТЕ МЪЖ С АСТРОИНТЕРЕСИ , ПРЕМЕРЕН ,БАЛАНСИРАН И СКОРПИОН....
МАЛИИИ ОЩЕ МНОООГО ИМА ДА Четеш АСТРОЛОГИЯ! ;D ;D ;D :P Та , чак във филм го вкара.... :blink: ;)

може пък да познавам мъжете по- добре от теб..и да знам как мразят да ги притискат и как това ги гони отвсякъде..имам доста житейски опит, дори имам и годините, необходими за това, което е нещо като мъдрост, според мен.. харесвам мъжете, ценя ги и ги уважавам, затова се стремя да се отнасям с тях по начина, по който заслужават, а не да искам да стане моето и то веднага!!ако мислиш, че това е някакво нагаждачество, се лъжеш..отнасям се винаги добре към мъжете, които са ми интересни и почти винаги зле към тези, които не са ми интересни..и рядко греша в преценката си..

*

Divna

« Отговор #246 -: Август 29, 2010, 01:09:37 am »
Вижън, то с всички е така. Няма значение пола. Отнасяш се с респект към тези, които го заслужават и които са показали също респекта си към теб.

*

Divna

« Отговор #247 -: Август 29, 2010, 01:12:05 am »
Айя, на аватара, в шоуто на Слави ли си  ;D?

*

Марая

• 28287
« Отговор #248 -: Август 29, 2010, 01:12:29 am »

може пък да познавам мъжете по- добре от теб..и да знам как мразят да ги притискат и как това ги гони отвсякъде..имам доста житейски опит, дори имам и годините, необходими за това, което е нещо като мъдрост, според мен.. харесвам мъжете, ценя ги и ги уважавам, затова се стремя да се отнасям с тях по начина, по който заслужават, а не да искам да стане моето и то веднага!!ако мислиш, че това е някакво нагаждачество, се лъжеш..отнасям се винаги добре към мъжете, които са ми интересни и почти винаги зле към тези, които не са ми интересни..и рядко греша в преценката си..

Това е хубаво , радва ме ,че имаш и богат опит с мъжете ....но това , че не искаш да знаеш с какъв индивид контактуваш ме навежда на мисълта , че контактуваш не с реалния  образ , а с оня , който си изграждаш сама и който на теб ти харесва.
За мен е важно ,кой е с/у мен , харесвам открити ,прями ,точни и истински хора....и това не ме прави по-малка разбирачка на темата мъже.... ;) :blink:

*

Vision

• 3523
« Отговор #249 -: Август 29, 2010, 01:16:25 am »
Вижън, то с всички е така. Няма значение пола. Отнасяш се с респект към тези, които го заслужават и които са показали също респекта си към теб.

е да, ама на мен не ми трябва карта, за да разбера дали човека е интересен, или не..три думи са достатъчни..сдържаността е едно много приятно качество в днешните вулгарно показни времена, това показва, че всичко ще се развие с времето и ще бъде много по- трайно, освен интересно..няма да си изгърми патроните за два дни и после да изгубим взаимно интерес..да, знам, любопитството ви е гладно, но го нахранете с фантазии засега, това е един етап от опознаването, който е пркалено вкусен, за да бъде прескочен..просто не знам защо е нужно аз да давам доводи, все едно съм му някакъв защитник, а той няма нужда от такъв..
това Е положението и се налага да го приемем..е, можем да разпитваме в един глас и той винаги да изчезва, някой ден окончателно, ама защо е нужно да се проверява дали съм права, след като съществува такъв огромен риск.. ;)

*

Vision

• 3523
« Отговор #250 -: Август 29, 2010, 01:19:41 am »
Това е хубаво , радва ме ,че имаш и богат опит с мъжете ....но това , че не искаш да знаеш с какъв индивид контактуваш ме навежда на мисълта , че контактуваш не с реалния  образ , а с оня , който си изграждаш сама и който на теб ти харесва.
За мен е важно ,кой е с/у мен , харесвам открити ,прями ,точни и истински хора....и това не ме прави по-малка разбирачка на темата мъже.... ;) :blink:

аз искам да знам, но искам да го разкрия бавно, с наслада..аз съм душевен чревоугодник и ценител..не искам да се наплюскам като прасе и да повръщам след това, а да имам за всеки ден, толкова, че да ме засити и да остане малко глад за утре..наслаждавам се на този процес..това е угощение за душата..и ме прави щастлива..

той пак е открит- казва открито, че няма да си сложи картата, честен, прям..какво повече искаш..фалшива карта ли??само за да има нещо на масата.. :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #251 -: Август 29, 2010, 01:21:27 am »

е да, ама на мен не ми трябва карта, за да разбера дали човека е интересен, или не..три думи са достатъчни..сдържаността е едно много приятно качество в днешните вулгарно показни времена, това показва, че всичко ще се развие с времето и ще бъде много по- трайно, освен интересно..няма да си изгърми патроните за два дни и после да изгубим взаимно интерес..да, знам, любопитството ви е гладно, но го нахранете с фантазии засега, това е един етап от опознаването, който е пркалено вкусен, за да бъде прескочен..просто не знам защо е нужно аз да давам доводи, все едно съм му някакъв защитник, а той няма нужда от такъв..
това Е положението и се налага да го приемем..е, можем да разпитваме в един глас и той винаги да изчезва, някой ден окончателно, ама защо е нужно да се проверява дали съм права, след като съществува такъв огромен риск.. ;)

Вижън , а , ако това е жена? А ти през цялото време си мислиш , че е мъж....

*

Vision

• 3523
« Отговор #252 -: Август 29, 2010, 01:26:49 am »

нека да е жена бе, Марая, няма значение..ако мисля половин година, че е мъж и накрая разбера, че е жена, евала, ще и стисна ръката, била е много добра, щом е успяла да ме заблуди..и нали ти казах- няма значение пола в тази игра..
да, би повдигнало някои въпроси- като например- защо и е било нужно да се прави на мъж, какво и е донесло това, заслужавало ли си е..бих я разпитала..но наистина реалният пол има значение само като си в реалното легло с някого..иначе всеки е това, за което се представя и което иска да бъде..ти също.. ;)

*

Vision

• 3523
« Отговор #253 -: Август 29, 2010, 01:30:43 am »
Вижън, това дали е от Мерковете ни? И аз обичам бавничко бавничко да разкривам нещо и някого, обаче в реалния живот. Не питам, не задавам въпроси.

Що се отнася до картата на г-н Хаус, ама изобщооо не ме интересува, ако ще да е Марсианец. Ако някой нещо ми сподели, ще го изслушам от куртоазия, ама ще забравя след 5 мин ако не съм лично заинтригувана.  :lol:

аз задавам въпроси, даже съм много любопитна, но се включвам в играта, ако има такава.. :blink: а понякога играта е ''не се сърди човече'' ако не ти изпльокат картата си веднага след като си я поискал.. ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #254 -: Август 29, 2010, 01:32:53 am »
Според мен разликата между "да се правиш" и "да те мислят за някой/някакъв" е огромна. Навремето в един форум и мен ме мислеха за мъж без изобщо да се правя на такъв. Но в това, че някой е останал с погрешно впечатление (според очакванията си), аз ли съм виновна?  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #255 -: Август 29, 2010, 01:34:52 am »
И моят Меркурий е в същия знак където са и вашите ама в 11 дом. Може би затова държа толкова много на колектива и взаимоотношенията вътре в него. Тук сме колектив, работим заедно и е добре да показваме уважение един към друг.
Не държа да знам нищо за който и да е било и рядко задавам въпроси, но си има едн механизъм, който съществува при взаимоотношенията, а именно когато започнеш да разкриваш себе си, инстинктивно човекът отсреща започва и той да го прави. Започне ли да се крие и да продължава да мълчи, то тогава вече има нещо, което не е съвсем наред.
И моето не е параноя, а просто чист житейски опит.

*

Марая

• 28287
« Отговор #256 -: Август 29, 2010, 01:35:18 am »

нека да е жена бе, Марая, няма значение..ако мисля половин година, че е мъж и накрая разбера, че е жена, евала, ще и стисна ръката, била е много добра, щом е успяла да ме заблуди..и нали ти казах- няма значение пола в тази игра..
да, би повдигнало някои въпроси- като например- защо и е било нужно да се прави на мъж, какво и е донесло това, заслужавало ли си е..бих я разпитала..но наистина реалният пол има значение само като си в реалното легло с някого..иначе всеки е това, за което се представя и което иска да бъде..ти също.. ;)

Не съм съгласна с теб изобщо! Аз съм се разкрила на половината в този форум и голяма част от тях са ме виждали много пъти и са ми идвали и на гости и въобще СЪМ това ,което съм , а не нещо друго...

*

Vision

• 3523
« Отговор #257 -: Август 29, 2010, 01:36:27 am »
И моят Меркурий е в същия знак където са и вашите ама в 11 дом. Може би затова държа толкова много на колектива и взаимоотношенията вътре в него. Тук сме колектив, работим заедно и е добре да показваме уважение един към друг.
Не държа да знам нищо за който и да е било и рядко задавам въпроси, но си има едн механизъм, който съществува при взаимоотношенията, а именно когато започнеш да разкриваш себе си, инстинктивно човекът отсреща започва и той да го прави. Започне ли да се крие и да продължава да мълчи, то тогава вече има нещо, което не е съвсем наред.
И моето не е параноя, а просто чист житейски опит.

тук не сме колектив, а сме сбор от индивидуалности, събрани от общ интерес..

*

Vision

• 3523
« Отговор #258 -: Август 29, 2010, 01:37:26 am »

Не съм съгласна с теб изобщо! Аз съм се разкрила на половината в този форум и голяма част от тях са ме виждали много пъти и са ми идвали и на гости и въобще СЪМ това ,което съм , а не нещо друго...

ти си го направила това, защото си го искала и хората са те оставили да си такава, каквато искаш..сега дай това право и на другите..

*

Марая

• 28287
« Отговор #259 -: Август 29, 2010, 01:39:49 am »

:72: :57: :93: Падаааам! Ако някой жена се прави 6 месеца на мъж , бих я пратила на лекар.  ;D Побъркана история. Но, Марая, наистина няма значение какво/кой  стои отсреща. Насочи вниманието си към тези, които познаваш. Другите са игноре. Това е. Аз така правя вече.

Абсолютно си права!
А ,само да вметна , че за разлика от Вижън ,аз съм за другите взаймоотношения и съм такава ,каквато и в реалния свят. Бързо губя интереса си при скрити и тайни неща.... ;D ;D Нямам време за ухажване , за излишни приказки , недомлъвки и виртуални фантазии...не обичам фантастиките и фентъзито. Живея тук и сега , харесвам реалността.... :blink: