Здравейте!
Четох дълго дебатите от снощи които неволно предизвиках и много се смях

Много бързо се палите бе девойки :blink: Много насериозно го дадохте.И много обвинително. Някои от вас. Правокатор съм бил ?!? , жена съм бил на 1000%, не съм ви уважавал и пр. Имаше и такива които ми защитиха позицията и им благодаря, но за съжаление ако почна да цитирам, ще отнеме много време и място.
Нека уточним, че форума е публичен и всеки може да влезе и да прочете какво е писано без дори да се регистрира. При познанията ви по астрология и при една нова карта, човек моментално ще бъде разфасован публично, като не е ясно колко от изводите ще бъдат верни, но ще се приемат за верни.При тези доводи, надявам се приемате първоначалната ми предпазливост, но и да не я приемате, все ми е едно. Никой не може да ме задължи да си кача картата. Ако настоявате, постигате точно обратния резултат. Казано е: "по делата ще го познаете", но тук е форум и ще трябва да си съставяте мнение за мен по думите ми.
Не разбрах на какво хвана бас Марая, че съм 1000% жена. Ако идеята и е била да ме провокира, няма да си плясна Удостоверението за мъж на масата, нито ще си кача голи снимки в сайта.Но да знае че губи на 1000% :blink: