Здравей Гост

Изневярата

• 549 Отговора
  • 96740 Прегледи
*

Mia21

• 2502
Re:Изневярата
« Отговор #300 -: Август 29, 2010, 11:16:40 am »
Ааааа.., и аз не си падам по мутри и напомпани мъжаги. Просто единия е по-скромен, сериозен, а на другия му се живурка повече, излиза постоянно, в различни компании...в такъв смисъл.

*

Uran

• 6041
« Отговор #301 -: Август 29, 2010, 11:18:03 am »
Ааааа.., и аз не си падам по мутри и напомпани мъжаги. Просто единия е по-скромен, сериозен, а на другия му се живурка повече, излиза постоянно, в различни компании...в такъв смисъл.
2 в 1 ;D ;D Накоя от планетите отговарящи за взаимоотношенията, да не е в двоен знак?

*

Mia21

• 2502
« Отговор #302 -: Август 29, 2010, 11:27:28 am »
2 в 1 ;D ;D Накоя от планетите отговарящи за взаимоотношенията, да не е в двоен знак?

Луна в Риби имам, Слънце в Близнаци. Венера ми е в Телец, а Марс в Лъв. Светлата са ми малко раздвояващи и разтрояващи. ;D

*

Nebesna

« Отговор #303 -: Август 29, 2010, 11:33:24 am »
Ето един класически неверник - Борис Бекер
http://www.astro.com/cgi/chart.cgi?wgid=wgeJwljsEOgjAQRL_G25qwG1Cw2QsXLsar5yIbaMgW0xYJf2_RzGUyk7yZzc2OyYzKFo0fuJXXLAHaJbgICkSACNhcrlDUt7KCCQXGNUIBd3EqHjoJav0OtZQEZeOpgjW3WcYOvbcq_IOdqPizj3iwSZgoZ4_lI9pLyPZYMX3a3_mPpolt2swUdz6jCZHx2X0Bu2I1Lg.
Скорпион, AC Стрелец (има ли по големи флиртаджии от тези???), Венера във Везни - управител на 5-ти дом в съединение с MC и квадратура с Марс. Интересно ми е кои аспекти отговарят за стереотипа при него - той повтаря почти винаги един и същи тип жена - първата му съпруга, Сабрина Сетлур, Ермакова, сегашната му жена толкова си приличат. Само тази Санди беше нетипична зе него.

Лелеее, Венера и Луна на трон и силен Марс в екзалтация, включени в тао-квадрат.
Макар да не са в квадрат помежду си, Луна и Венера са в квадратиращи знаци - Рак и Везни (типичния изневеряващ мъж).

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #304 -: Август 29, 2010, 12:08:39 pm »
аз имам много от аспектите на изневярата.
всъщност за мен не е проблем, когато човек поглежда встрани от връзката.
мимолетните авантюри не ме притесняват, проблемът се появява, тогава когато се появят чувства и трябва да се прави избор.
дори си мисля, че една кратка авантюра внася свежест в живота и като цяло вдъхва и свежест и в сериозната връзка.

*

Nebesna

« Отговор #305 -: Август 29, 2010, 12:11:36 pm »

Кажи кои са аспектите?!! :rolleyes:

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #306 -: Август 29, 2010, 12:13:38 pm »
Венера в Близнаци.
Венера опозиция Нептун.
Слънце квадрат Луна.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #307 -: Август 29, 2010, 12:22:42 pm »
мимолетните авантюри не ме притесняват, проблемът се появява, тогава когато се появят чувства и трябва да се прави избор.
дори си мисля, че една кратка авантюра внася свежест в живота и като цяло вдъхва и свежест и в сериозната връзка.

Абсолютно съм съгласна с теб! За мен не е проблем, когато човек поглежда встрани от връзката, но ако другия го прави, ще му бъде създаден доста голям проблем. ;D
Още един човек да си признае слабостите, иначе всички сме верни-до гроб. ;) ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #308 -: Август 29, 2010, 12:30:19 pm »

Забелязала съм, че и в хороскопите на жени опозиция или квадрат на Луна-Венера дава вътрешна неудовлетвореност. Някакво вътрешно недоволство между това, което имаш и това, което искаш.

И при мъжете има проява...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #309 -: Август 29, 2010, 12:41:41 pm »

Забелязала съм, че и в хороскопите на жени опозиция или квадрат на Луна-Венера дава вътрешна неудовлетвореност. Някакво вътрешно недоволство между това, което имаш и това, което искаш.[/u]

В същото ли се проявява?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #310 -: Август 29, 2010, 12:53:13 pm »

Забелязала съм, че и в хороскопите на жени опозиция или квадрат на Луна-Венера дава вътрешна неудовлетвореност. Някакво вътрешно недоволство между това, което имаш и това, което искаш.[/u]

В същото ли се проявява?

Венера се свързва с онова което харесват мъжете , жената ,която привличат и харесват.
Луната е психиката и емоцията и когато двете планети образуват квадратура противоречията са налице...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #311 -: Август 29, 2010, 01:54:06 pm »
Момичета да ви се похваля ;D ;D ;D
Мъжът ми си дойде тази сутрин и по обяд като се захаресахме и кат са фанахме....една страааааст,както преди 4ри години ;D ;D ;D
Така хубаво ме уважи,че ще ми държи влага още една седмица :lol:
Каза ми ,че съм се разхубавила :-[ Той също между другото.Не сме се виждали от 1 месец нали беше на работа в провинцията.....
та,ако така често ме уважава ;D няма да мисля за други варианти ;D

Е това е,да сте спокойни ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #312 -: Август 29, 2010, 02:37:46 pm »
Ако някой е тормозен в дадена връзка като включвам и чисто физически тормоз, намирането на отдушник в отношения с друг човек изневяра ли е?

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #313 -: Август 29, 2010, 02:39:18 pm »
ох, и аз имам такава любов, но освен красиво е и адски изтощаващо, неспокойно и неочаквано.
а на този етап от живота си имам нужда от спокойствие  и сигурност, за да гледам добре децата си.

« Отговор #314 -: Август 29, 2010, 02:39:49 pm »
Мъжът ми си дойде тази сутрин и по обяд като се захаресахме и кат са фанахме....една страааааст,както преди 4ри години ;D ;D ;D
Каза ми ,че съм се разхубавила :-[ Той също между другото.Не сме се виждали от 1 месец нали беше на работа в провинцията.....

Много се радвам за вас Milkyway  :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #315 -: Август 29, 2010, 02:45:43 pm »

О,мерси :P

*

Vision

• 3523
« Отговор #316 -: Август 29, 2010, 02:47:31 pm »
Ако някой е тормозен в дадена връзка като включвам и чисто физически тормоз, намирането на отдушник в отношения с друг човек изневяра ли е?
направо да се маха от тези взаимоотношения и да гради нормални с друг..колко може да се отдуши с едно откраднато чу**не от време на време тайно, като престъпници..само ще се затормози още повече, от две страни..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Vision

• 3523
« Отговор #317 -: Август 29, 2010, 02:48:42 pm »

О,мерси :P
сега да не забравиш- празнична вечеря и като си легне детето- пак на пангара.. ;D дръж нещата в ръце, топлички.. ;)

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #318 -: Август 29, 2010, 02:48:47 pm »

:08:

*

Haus

• *
  • 129
« Отговор #319 -: Август 29, 2010, 05:55:02 pm »
Здравейте!
Четох дълго дебатите от снощи които неволно предизвиках и много се смях  ;D  ;D
Много бързо се палите бе девойки  :blink:  Много насериозно го дадохте.И много обвинително. Някои от вас. Правокатор съм бил ?!? , жена съм бил на 1000%, не съм ви уважавал и пр. Имаше и такива които ми защитиха позицията и им благодаря, но за съжаление ако почна да цитирам, ще отнеме много време и място.
Нека уточним, че форума е публичен и всеки може да влезе и да прочете какво е писано без дори да се регистрира. При познанията ви по астрология и при една нова карта, човек моментално ще бъде разфасован публично, като не е ясно колко от изводите ще бъдат верни, но ще се приемат за верни.При тези доводи, надявам се приемате първоначалната ми предпазливост, но и да не я приемате, все ми е едно. Никой не може да ме задължи да си кача картата. Ако настоявате, постигате точно обратния резултат. Казано е: "по делата ще го познаете", но тук е форум и ще трябва да си съставяте мнение за мен по думите ми.
Не разбрах на какво хвана бас Марая, че съм 1000% жена. Ако идеята и е била да ме провокира, няма да си плясна Удостоверението за мъж на масата, нито ще си кача голи снимки в сайта.Но да знае че губи на 1000%  :blink: