Аз си мисля, че много внимание му се отдели на този въпрос.
Писах снощи и изказах мнението си по въпроса.
Хората, които са на ти с онлайн запознанствата може и да харесват този вид представяне, да приемат всякакви поведения, безрезервно да вярват в събеседника си отсреща ... На мен обаче не ми изглежда нормално да се намираш в астрологичен сайт и да си криеш картата. Ако има уважение към останалите, то може да се постави картата, след което да се изтрие /ако страхът е невероятно голям/. Но защо има страх? От кого е този страх? Това все пак е астрологичен форум и колко българи влизат в него? Да не би цяла България да се интересува от астрология?
Хаус, нормално е да си помислим, че си жена, защото страхът е присъщ повечето за една жена, интригите също. Ти не желаеш някой посетител да разбере за теб, че си тук. От кой се криеш? Какво толкова лошо си направил? Или се срамуваш от нещо?
Не държа да ми бъде отговорено, просто искам да знаеш как стоят нещата за мен.
Твое право е да бъдеш сред нас, и твое право е да правиш това, което смяташ за добре.
Винаги съм уважавала мъжете/момчетата/ астролози, с които общувам в интернетпространството заради тяхната прямота и липса на лицемерие.