Здравей Гост

Изневярата

• 549 Отговора
  • 97236 Прегледи
*

missKapriz

Re:Изневярата
« Отговор #320 -: Август 29, 2010, 05:58:04 pm »
най-добре си дръж картата далече от форума ;D че после може и да не се познаеш,а може и да спреш да се харесваш :57:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #321 -: Август 29, 2010, 06:09:34 pm »
Здравейте!
Четох дълго дебатите от снощи които неволно предизвиках и много се смях  ;D  ;D
Много бързо се палите бе девойки  :blink:  Много насериозно го дадохте.И много обвинително. Някои от вас. Правокатор съм бил ?!? , жена съм бил на 1000%, не съм ви уважавал и пр. Имаше и такива които ми защитиха позицията и им благодаря, но за съжаление ако почна да цитирам, ще отнеме много време и място.
Нека уточним, че форума е публичен и всеки може да влезе и да прочете какво е писано без дори да се регистрира. При познанията ви по астрология и при една нова карта, човек моментално ще бъде разфасован публично, като не е ясно колко от изводите ще бъдат верни, но ще се приемат за верни.При тези доводи, надявам се приемате първоначалната ми предпазливост, но и да не я приемате, все ми е едно. Никой не може да ме задължи да си кача картата. Ако настоявате, постигате точно обратния резултат. Казано е: "по делата ще го познаете", но тук е форум и ще трябва да си съставяте мнение за мен по думите ми.
Не разбрах на какво хвана бас Марая, че съм 1000% жена. Ако идеята и е била да ме провокира, няма да си плясна Удостоверението за мъж на масата, нито ще си кача голи снимки в сайта.Но да знае че губи на 1000%  :blink:

Не е присъщо на мъж с Асц. Скорпион подобно поведение...Айде холан да подразбираме от мъже :blink:...Най-малкото , кратък изказ , липса на дълбочина , много делово...ми не ми се връзва. ШЪ МЪ иЗВъниш , ма не вярвам...
Ни в клин ,ни в ръкав -първия пост в хорара .../категоричен извод , че разбираш от астрология/ , обикновенно незнаещите се пъхат точно там където въобще не им е мястото.
При теб -профилирано , директно... :blink:
Асц. скорпион при мъжете е манипулатор /ти добре изигра първото раздаване/ , но лаконичен неприсъщо за *ревливия и сополив* мъжки асц.скорпион. Мерка вероятно е или стрелец или скорпион. по-малко залагам на везнишкия...
Каза , че марс ти е на опозе на близнашката венера , което ме навя на други мисли ...., че имаш съвпад на марс и нептун в стрелец....
за мен вече няма значение визитката ти! Уважавам правото ти да прецениш и решиш , дали ще се съблече душата ти в тоя форум или не!
И като не искаш , мии стой си облечен не ми пречиш! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Asol

• 4140
« Отговор #322 -: Август 29, 2010, 06:26:16 pm »
Вярно, Мис Каприз, права си. Да не вземе да се обърка човека. ;D Краткият изказ може да бъде много съдържателен, стига да да има кой да го разбере. То многото приказки не са гаранция за нищо де.  :P

*

Марая

• 28287
« Отговор #323 -: Август 29, 2010, 06:29:42 pm »
Вярно, Мис Каприз, права си. Да не вземе да се обърка човека. ;D Краткият изказ може да бъде много съдържателен, стига да да има кой да го разбере. То многото приказки не са гаранция за нищо де.  :P

Абсолютно точно! ;D
Но не приличат на скорпи на асц! Вероятно мерка е затлачен ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Haus

• *
  • 129
« Отговор #324 -: Август 29, 2010, 06:36:35 pm »

От кога асцендента отговаря за изказа на човек  :o И то писмения.
Айде да не се заяждаме сега, може да ми е необходима ректификация. Човек в нищо не може да бъде сигурен  :blink:

*

Asol

• 4140
« Отговор #325 -: Август 29, 2010, 06:37:46 pm »
Марая, какво значи не прилича на ас Скорпион ? Да има връзка с мафията ли ?  ;D :rolleyes: И да ти кажа никак не ми се струва със затлачен Мерк, тъкмо напротив. :blink:  Това е първото нещо, което ми направи впечатление от коментарите.

*

Марая

• 28287
« Отговор #326 -: Август 29, 2010, 06:41:03 pm »
Марая, какво значи не прилича на ас Скорпион ? Да има връзка с мафията ли ?  ;D :rolleyes: И да ти кажа никак не ми се струва със затлачен Мерк, тъкмо напротив. :blink:  Това е първото нещо, което ми направи впечатление от коментарите.

Това , което значи! Или беше риторика ;D ;D ;D?!

*

Марая

• 28287
« Отговор #327 -: Август 29, 2010, 06:44:59 pm »

От кога асцендента отговаря за изказа на човек  :o И то писмения.
Айде да не се заяждаме сега, може да ми е необходима ректификация. Човек в нищо не може да бъде сигурен  :blink:

Аз ,ама никак не се заяждам...Мерка ти се справя отлично с правописа ,значи има аспект със сатурн ;D..Искаш много неща да знаеш ..., а малко даваш не става!
Ако си се почуствал обиден- съжалявам! Не съм искала това!
А ацц-то е друга бира , ама има майсторки  ;D ,нека те да ти разкажат...Сега си в период на ухажване! ;D ;D ;D

*

Asol

• 4140
« Отговор #328 -: Август 29, 2010, 06:48:57 pm »
Ти ще кажеш :rolleyes: Всичко е просто субективна преценка, а и нещата доста често са нееднозначни  :P В темата има доста субективни коментари  ;) Какъв мислиш, че е моя Мерк, Марая ?  :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #329 -: Август 29, 2010, 06:55:56 pm »
Ти ще кажеш :rolleyes: Всичко е просто субективна преценка, а и нещата доста често са нееднозначни  :P В темата има доста субективни коментари  ;) Какъв мислиш, че е моя Мерк, Марая ?  :rolleyes:

Асол ,какъв ти е проблема?! :-\ :unsure: Рядко общуваш с мен , а в момента , както и от дни наред коментарите ти имат менторски аспекти...
Не знам какъв ти е и не съм се замисляла ;D ;D , вероятно обаче не е в аспект с моя и както виждаш комуникацията куца! ;D ;D ;D
Еййй , много се праЙте на женичке беее , ай стига вече , много ми е смешно...
Един мъж да видите и става страшно ;D ;D ;D
Говори си директно с него /Хаус/ , или искаш да му покажеш различна гледна точка чрез мен?! ;D ;D ;D
Надявам се си наясно , че всяко търпение има граници!

*

Divna

« Отговор #330 -: Август 29, 2010, 07:04:05 pm »
Аз си мисля, че много внимание му се отдели на този въпрос.
Писах снощи и изказах мнението си по въпроса.
Хората, които са на ти с онлайн запознанствата може и да харесват този вид представяне, да приемат всякакви поведения, безрезервно да вярват в събеседника си отсреща ... На мен обаче не ми изглежда нормално да се намираш в астрологичен сайт и да си криеш картата. Ако има уважение към останалите, то може да се постави картата, след което да се изтрие /ако страхът е невероятно голям/. Но защо има страх? От кого е този страх? Това все пак е астрологичен форум и колко българи влизат в него? Да не би цяла България да се интересува от астрология?

Хаус, нормално е да си помислим, че си жена, защото страхът е присъщ повечето за една жена, интригите също. Ти не желаеш някой посетител да разбере за теб, че си тук. От кой се криеш? Какво толкова лошо си направил? Или се срамуваш от нещо?
Не държа да ми бъде отговорено, просто искам да знаеш как стоят нещата за мен.
Твое право е да бъдеш сред нас, и твое право е да правиш това, което смяташ за добре.
Винаги съм уважавала мъжете/момчетата/ астролози, с които общувам в интернетпространството заради тяхната прямота и липса на лицемерие.

*

Haus

• *
  • 129
« Отговор #331 -: Август 29, 2010, 07:09:38 pm »
Divna, не знам картата на абсолютно никой тук във форума , дори и зодиите им. Така че сме квит.

*

Uran

• 6041
« Отговор #332 -: Август 29, 2010, 07:27:47 pm »
Неаспектираният ти Меркурий може да е "виновен" за приятния ти начин на изразяване. :blink:

*

Haus

• *
  • 129
« Отговор #333 -: Август 29, 2010, 07:45:42 pm »
Хаус, не си помолил, не съм ти я показала.
Това е радикса ми. Виждаш ли, не е идеален, имам много наранена Луна/инвалидка/ и неаспектиран Меркурий, но въпреки това не се срамувам да се представя. Не се притеснявам кой какво ще си помисли за мен. Аз съм си аз и небето ми е дало това, което съм си заслужила.

Съжалявам, че толкова спамим в тази тема, но не знам къде на друго място да ти отговоря. Както сама каза, не съм те молил да ми я показваш. Изобщо никой не съм молил. А почти се чувствам изнудван вече да си дам данните. Ако искаш се засягай, но няма да ги дам, точно защото се усещам под натиск. Ако е било грешка влизането ми във форума -ок. Няма проблем. Излизам. Мисля, че тук се обсъждат разни астрологични теми, а не си го показваме един на друг.
п.п. Като ти видях картата разбрах защо трудно ще се разберем. А ако ти много държиш да знаеш - ще трябва да отгатнеш.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #334 -: Август 29, 2010, 07:53:11 pm »
Нищо лично, ама най-мразя, когато някой се прави на интересен, при все, че е наясно с факта. Колкот повече му обръщате внимание, толкова повече ще се прави на "притискан". А ти, Хаус - просто излез, като не ти харесва. Ние продължаваме да влизаме, защото ни харесва и понеже така се държим една към друга, явно и към теб. Или се вписваш, или не. Не виждам какво толкова е нужно да се обясняваш колко си под натиск. Свободна воля, свободен дух - ти си решаваш.
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Lillie

• 30532
« Отговор #335 -: Август 29, 2010, 07:54:20 pm »
Ако искаш се засягай, но няма да ги дам, точно защото се усещам под натиск.

Марс в твърд аспект със Сатурн?  :P

ПП. Шегувам се, не искам никакви данни, никакви карти.  :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #336 -: Август 29, 2010, 07:57:09 pm »
Това е радикса ми. Виждаш ли, не е идеален, имам много наранена Луна/инвалидка/ и неаспектиран Меркурий, но въпреки това не се срамувам да се представя. Не се притеснявам кой какво ще си помисли за мен. Аз съм си аз и небето ми е дало това, което съм си заслужила.

Съжалявам, че толкова спамим в тази тема, но не знам къде на друго място да ти отговоря. Както сама каза, не съм те молил да ми я показваш. Изобщо никой не съм молил. А почти се чувствам изнудван вече да си дам данните. Ако искаш се засягай, но няма да ги дам, точно защото се усещам под натиск. Ако е било грешка влизането ми във форума -ок. Няма проблем. Излизам. Мисля, че тук се обсъждат разни астрологични теми, а не си го показваме един на друг.
п.п. Като ти видях картата разбрах защо трудно ще се разберем. А ако ти много държиш да знаеш - ще трябва да отгатнеш.

:85: :85: :85: асц- скорпион!!!!!

« Отговор #337 -: Август 29, 2010, 07:57:19 pm »
Ако искаш се засягай, но няма да ги дам, точно защото се усещам под натиск.

Марс в твърд аспект със Сатурн?  :P

ПП. Шегувам се, не искам никакви данни, никакви карти.  :blink:
Може Слънце в опозиция със Сатурн... И аз се шегувам. Просто се разписах. Сори.

*

Asol

• 4140
« Отговор #338 -: Август 29, 2010, 07:57:26 pm »
Лили, онзи господин - руснака, какви аспекти имаше към Марс и съответно Венерката. Не че оттук следва нещо валидно за всички, но да попитам ;D

*

Divna

« Отговор #339 -: Август 29, 2010, 07:58:11 pm »

Съжалявам, че толкова спамим в тази тема, но не знам къде на друго място да ти отговоря. Както сама каза, не съм те молил да ми я показваш. Изобщо никой не съм молил. А почти се чувствам изнудван вече да си дам данните. Ако искаш се засягай, но няма да ги дам, точно защото се усещам под натиск. Ако е било грешка влизането ми във форума -ок. Няма проблем. Излизам. Мисля, че тук се обсъждат разни астрологични теми, а не си го показваме един на друг. п.п. Като ти видях картата разбрах защо трудно ще се разберем. А ако ти много държиш да знаеш - ще трябва да отгатнеш.

Хаус, решението е твое и единствено твое.
Аз не се крия и не се засягам от хора, които не познавам. Не се срамувам от себе си.
Но именно с посланието си и с думите си ме накара наистина да си затвърдя тезата, че не си мъж, а ако си такъв /случайно/, то поне никога не съм общувала с такъв тип мъже.