Здравей Гост

Изневярата

• 549 Отговора
  • 97055 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Изневярата
« Отговор #400 -: Август 29, 2010, 09:52:59 pm »
Каквото и да демонстрира, ще си остане комплексар, изпълнен с вътрешна несигурност и съмнения - опозиция Луна/Сатурн върху нодалната ос (по Джйотиш).
Но нагонът наистина е силен, очевидно затова не може да бъде само с една жена. А вероятно търси и по-вълнуващи усещания извън съпружеското ложе.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #401 -: Август 29, 2010, 09:55:45 pm »
този господин ми стана много неприятен!
представям си го някакъв лигльо, който се има за голяма работа, но всъщност е едно голяма нищо и понеже вътрешно си го знае, изневерява от комплексарщина.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #402 -: Август 29, 2010, 09:56:51 pm »
това е карта на мъж, който от 13г има връзка с една жена, но не е спрял да кръшка. Омайник голям, може душата с памук да ти изкара и ти е готино дори  ;D Венера не е в твърд аспект със Сатурн.
Сори, че качвам транзитите, но не ми се пренастройваше астрото  :-[
« Последна редакция: Ноември 03, 2012, 02:27:20 pm от Yaya »
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #403 -: Август 29, 2010, 09:57:45 pm »
той точно това и е казал-мислел,че тя знае и така и отърва?!А всъщност тя ми каза,че безрезервно го е обичала и му е вярвала.Милата свали 10 кг за 2 месеца

20кг. свалих за 20 дни...Как оживях? :'( :'( Защо ми припомняте?  :'(
Бях на 20-я етаж...Над мен беше небето ,имаше звезди ....,млечния път и една луна, пълна луна....Беше коледа...Под мен беше земята , края и началото...и една снимка в ръката ми от щастливите години с децата ми... :'( :'( :'(
Беше сила ,дива , бясна луда сила....,която ме блъсна назад от ръба...в този миг видях падащи звезди, не една а 3... :'( :'(
Седнах на студения бетон...,минута ,две ,три- времето беше спряло! Станах и тръгнах обратно назад- нямах право да предам децата си! Беше коледа ,идваше нова година....БЯХ ПО-СИЛНА ОТВСЯКОГА! ВЪРНАХ СЕ НОВА , ПРЕЧИСТЕНА И ПО-МЪДРА.... :'( :'( :'( :'(
Защо ми го припомняте?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

missKapriz

« Отговор #404 -: Август 29, 2010, 09:58:21 pm »
той точно това и е казал-мислел,че тя знае и така и отърва?!А всъщност тя ми каза,че безрезервно го е обичала и му е вярвала.Милата свали 10 кг за 2 месеца

Представям си. Чувствала се е предадена. Шокът е бил голям за нея. Много е трудно, особено когато обичаш. Болката е невероятна.
дааа,при условие ,че тя е мн деен човек и печели повече от него сигурно-не става въпрос за нищо друго освен любов и това я съсипва.Тя има стелиум от 5 планети/всички лични без марс/ в 5 дом опозиционирани от САтурн в 11.Малко е скучна и пресметлива,но не използвачка

*

missKapriz

« Отговор #405 -: Август 29, 2010, 10:04:15 pm »

Цитат
author=Рая link=topic=4527.msg148611#msg148611 date=1283111745]
представям си го някакъв лигльо, който се има за голяма работа, но всъщност е едно голяма нищо и понеже вътрешно си го знае, изневерява от комплексарщина.
[/quote][/quote]

точно лигльо не,но все е подхилен,уж дружелюбен,а всъщност се опитва все да демонстрира превъзходство...абе смешник ми е и това е

п.п.веднъж беше споделил с мъжа ми,че от тия хапчета дето ги пие за мускулите не му става ...,а пък имал 2 годишна връзка и не само тази де...как става таз работа незнам

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #406 -: Август 29, 2010, 10:08:17 pm »
ох, марая, направо се почувствах на твое място  :'( :'( :'(!

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #407 -: Август 29, 2010, 10:13:49 pm »

п.п.веднъж беше споделил с мъжа ми,че от тия хапчета дето ги пие за мускулите не му става ...,а пък имал 2 годишна връзка и не само тази де...как става таз работа незнам

бившия ми освен, че пиеше такива хапчета и инжекции си биеше. ми като ходи при момата пиеше виагра. при мен не го знам, защото последната ни година от брака го бях отписала от сексуалният си живот... тези хапове скапват либидото и това е факт и ми е много чудно аджеба като го знаят защо пак ги пият  :unsure:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Divna

« Отговор #408 -: Август 29, 2010, 10:14:14 pm »

20кг. свалих за 20 дни...Как оживях? :'( :'( Защо ми припомняте?  :'(
Бях на 20-я етаж...Над мен беше небето ,имаше звезди ....,млечния път и една луна, пълна луна....Беше коледа...Под мен беше земята , края и началото...и една снимка в ръката ми от щастливите години с децата ми... :'( :'( :'(
Беше сила ,дива , бясна луда сила....,която ме блъсна назад от ръба...в този миг видях падащи звезди, не една а 3... :'( :'(
Седнах на студения бетон...,минута ,две ,три- времето беше спряло! Станах и тръгнах обратно назад- нямах право да предам децата си! Беше коледа ,идваше нова година....БЯХ ПО-СИЛНА ОТВСЯКОГА! ВЪРНАХ СЕ НОВА , ПРЕЧИСТЕНА И ПО-МЪДРА.... :'( :'( :'( :'(
Защо ми го припомняте?

Винаги съм се питала дали мъжете знаят колко болка ни пичиняват с това? Такива идиоти има, че нямам думи  :33: :33: :33:

*

Nebesna

« Отговор #409 -: Август 29, 2010, 10:15:14 pm »

Между другото мъжете с квадрат между Луна и венера са много лигави. ти виждала ли си им маниерите колко са галантни. Аз по принцип харесвам мъжете-кавалери, но тези са лигави по много особен начин и навсякъде се слагат, сякаш са длъжни да пробват, белким им се отвори парашута.

*

Divna

« Отговор #410 -: Август 29, 2010, 10:18:03 pm »

Между другото мъжете с квадрат между Луна и венера са много лигави. ти виждала ли си им маниерите колко са галантни. Аз по принцип харесвам мъжете-кавалери, но тези са лигави по много особен начин и навсякъде се слагат, сякаш са длъжни да пробват, белким им се отвори парашута.

Недей го споменава Небесна, че сина ми е с такова каре  :o.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #411 -: Август 29, 2010, 10:18:58 pm »
По картата на ЯЯ - забелязваме огнен тригон Венера/Нептун  ;) с кадифени ръкавици пипа, омайник сладък, и една заточена венера в Овен. Няма как да бъде верен на 100%. Изключително енергичен ( потентен) тип.  Слънце в Близнаци и грижовна Рачешка Луна. На него му е изгодно да има 2 връзки. Така му харесва. На който не му харесва, ... пада зад борда. Иначе е отговорен мъж, и знае какво прави и как най-добре да го направи. Сатурн в Лъв тригон Марс/Венера. Меркурий в Телец. 

Много точно, Айя, пипа определено с кадифени ръкавици. Ясно изразена Рачешка Луна - обича да помогне и да приключи успешно нещо за някой. Слънцето като У2 е в 11 - всичко се върти около и за приятели, познати, клубове, където да заформиш връзки и т.н. Парите при него са Слънце

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #412 -: Август 29, 2010, 10:19:11 pm »
да, и са изключително досадни!
не знам какви жени им се вържат.
освен това на тях не може да се разчита - днес са едни, утре други.
а аз, въпреки непостоянността си, харесвам стабилни мъже, които си държат на дума.

*

Nebesna

« Отговор #413 -: Август 29, 2010, 10:20:37 pm »

Недей го споменава Небесна, че сина ми е с такова каре  :o.

дано да е от изключенията, ти ще го възпиташ, сега като знаеш.

*

Nebesna

« Отговор #414 -: Август 29, 2010, 10:21:18 pm »
да, и са изключително досадни!
не знам какви жени им се вържат.

Е, как какви? Такива дето им пасват синастрично.

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #415 -: Август 29, 2010, 10:21:41 pm »
Yaya, според мен въпреки изневерите, този човек се грижи добре за жена си, угажда й и за него тя е най-важната.
Любовниците са просто за забавление.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #416 -: Август 29, 2010, 10:21:58 pm »
Марая, животът ме научи, че за човек, който теб не цени, колкото и да те боли, не си заслужава - ставаш и продължаваш. И аз бях така - с дете на 1м и 20 дни. Представи си съвсем не знаех на кой свят съм. Разбирам те, просто се опитай да не се сещаш за това време.

А Шопенхауер

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #417 -: Август 29, 2010, 10:22:10 pm »
Е и , сега е килимче , аз исках това! наретния асц. го искаше , но сега той не е с главна буква , сега той е онзи куфар с който съм пропътувала стотици хиляди километри зад океаните , сега той е онази стара риза с която имам спомени ...простила изневярата-простих на себе си , но явно вселената не прости това великодушие- той е само баща на децата ми и един епизод от живота ми -макар и падането наколене и сълзите-искренни и чисти....нещо в мен завинаги е мъртво! Простете изневярата момичета , но никога не прощавайте ПРЕДАТЕЛСТВОТО! НИКОГА!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #418 -: Август 29, 2010, 10:22:52 pm »
В момента имам един колега, който от първия ден взе да ми се сваля. А е толкова лигав  :-[. Има нещо супер отблъскващо в погледа му. Гледа с присвити очи и се усмихва и се прави на един голям кавалер и само ме кани в кабинета си ... а пък аз учтиво му отказвам. Моля се да се откаже скоро, защото не знам колко ще го издържа.
Сигурно слънцето му е в Близнаци. Имам физическа непоносимост към мъжете с близнашки слънца.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #419 -: Август 29, 2010, 10:25:09 pm »
не, с всяка е така

А Шопенхауер