Здравей Гост

Изневярата

• 549 Отговора
  • 97290 Прегледи
*

Mia21

• 2502
Re:Изневярата
« Отговор #460 -: Август 30, 2010, 09:22:17 pm »

Абе на 20 години как да го възпитавам? Възпитала съм го колкото мога. Квадратът влиза в таоквадратура  :'(.
Дано не се лигави с момите, че ще го 
:33:

Е, стига, де! Ти пък! На някои моми може да им бъде приятно...всичко си зависи от синастрията и от обмена на енергии.

Защо и аз налитам на такива с квадратури на Луна и Венера? За едно късо време двама ми се лепнаха...Пфуууууууу... :-X

Защото имаш сили да се справиш с тях!!!!

Хи-хи-хи..Справям се аз - като кучето на нивата. Качиха ми се на главата. ;D

*

abroad

« Отговор #461 -: Август 30, 2010, 09:23:22 pm »
Админа да не е на лятна ваканция някъде, че имам усещане за дежа вю?  ;D

:blink:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #462 -: Август 30, 2010, 09:43:29 pm »
Предполагам, че също така си наясно, че нито едно от изброените 12 правила не се спазва тук. 
Но да сме живи и здрави. :blink:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #463 -: Август 31, 2010, 10:01:48 pm »
Какво все пак е " ИЗНЕВЯРА " ?

В някой общества изневярата се е считала за тежко престъпление
и се е наказвала със смърт.

Мислех, че това е останало в миналото,
но изглежда всяко минало някога се завръща отново.....

В 21-ви век:
" Иран осъди жена на смърт чрез пребиване с камъни "

http://www.dnevnik.bg/sviat/2010/07/08/929768_iran_osudi_jena_na_smurt_chrez_prebivane_s_kamuni/

УжЪссс  :-X
Естествени минерали и амулети

*

Divna

« Отговор #464 -: Август 31, 2010, 10:22:41 pm »
Живеенето на семейни начала (без подпис) не е ли същото? Мен ако ме питаш, никаква разлика няма. Просто ти спестява някои неудобства, ако се стигне до непоносимост между партньорите по-нататък. Единият се изнася и това е, без бракоразводни дела и делби.

Може би си права, но лично аз мисля, че не си струва, защото когато нещо се гради от двама и след това тези двамата се разделят, то кой ще ти гарантира справедливо разделяне на всичко придобито по време на съжителството ?
Знам много такива случаи....

Елфи, аз имах граждански брак и въпреки всичко след развода всичко остана на мъжа ми.
Разведох се в чужбина и останах там. Остави ми само децата. Другото /къща, обзавеждане, домакинска техника, електроуреди .../ и всичко за което си помислиш, че би могло да купи и да направи едно семейство за 17 години остана за него. Сега е щастлив с новата си изгора, а тя ползва всичко, не й се налага даже и кола да си купува и сигурно е много доволна. Да са живи и здрави!

*

missKapriz

« Отговор #465 -: Септември 01, 2010, 09:29:37 am »
Между другото мъжете с квадрат между Луна и венера са много лигави. ти виждала ли си им маниерите колко са галантни. Аз по принцип харесвам мъжете-кавалери, но тези са лигави по много особен начин и навсякъде се слагат, сякаш са длъжни да пробват, белким им се отвори парашута.
Аз само това чакам да се полигавя малко па белким ми се отвори парашута. Навсякъде се слагам и никога не пропускам да се пробвам. Просто ако не се пробвам не се чувствам жив. Маниерите са ми под всякаква критика. Всъщност май ги няма.
Направо лягам да си почивам, че май пак много се разлигавих..  ;D

Ти с квадрат Луна/Венера ли си :rolleyes:Знаех си аз-отива ти  ;)

*

Nebesna

« Отговор #466 -: Септември 01, 2010, 09:55:51 am »
Между другото мъжете с квадрат между Луна и венера са много лигави. ти виждала ли си им маниерите колко са галантни. Аз по принцип харесвам мъжете-кавалери, но тези са лигави по много особен начин и навсякъде се слагат, сякаш са длъжни да пробват, белким им се отвори парашута.
Аз само това чакам да се полигавя малко па белким ми се отвори парашута. Навсякъде се слагам и никога не пропускам да се пробвам. Просто ако не се пробвам не се чувствам жив. Маниерите са ми под всякаква критика. Всъщност май ги няма.
Направо лягам да си почивам, че май пак много се разлигавих..  ;D

Мъжките аспекти като Марс в тригон/секстил/съвпад Слънце, както и аспектите с Уран, компенсират. споко!

*

Nebesna

« Отговор #467 -: Септември 01, 2010, 05:56:39 pm »
Познавам и други хора с този аспек (мъже). Не съм забелязъл нищо от казаното(сигурно щото не съм жена нали). Дори да е вярно не забравяйте, че един аспект може да има множество проявления. Тези които познавам трудно си изразяват чувствата, при мен това не мисля че е проблем и аспекта се изразява в проблеми с майкта.

Сатурн в съвпад с Венера - блокиране на чувствата. Сатурн в квадрат с Луна - комплекс на отбиването (Жозет Бетайол - "Астрология за родители"). Но, за да има комплекс, трябва да има много други предпоставки. В противен случай говорим за чувство. Сублимацията може да насочи към определена професия...Много се радвам, че си се справил и че нямаш проблем с изразяването на чувствата.

ПП. Предполагам, че и не изневеряваш и вероятно това не се дължи на квадратурата Венера-Луна, а най-вероятно на участието на Сатурн в аспекта, който ти налага задръжки. Сатурн=задръжки.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #468 -: Ноември 12, 2010, 11:52:30 pm »
Изневярата е страхотно изкушение.....По-добре да скъсаш и хвърлиш , отколкото да простиш!

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

holanda

« Отговор #469 -: Ноември 13, 2010, 12:41:49 am »
сега пък изневери..
не е нужно да си усложнявате живота и да го мислите,мъжете не са като перални да ходят в комплект с гаранция за вярност .. ;)..а и типично женска черта е да се задълбочава и да се търсят причини..аз нали съм си фанатик не виждам смисъл в отношения,които са за запълване на някаква празнота,да имаш някои и този някой да ти е приятен ,да правите секс 3-4 пъти седмично..с времето и секса се разрежда,единия кривва ,а другия се вайка какво става с живота му..
изневерите са адски неприятни,на мен ако ми се случи-веднага бих скъсала отношенията и не заради предателството или някаква подобна глупост,а защото няма смисъл да продължа с човек,който не ме е разбрал и не ме е заобичал истински. С течение на времето естествено избора се ограничава и не всеки има сили да търси нещо ново и тепърва да започва..това са рисковете на любовта..обаче като включим и кармата като фактор..off..ако продълja ще напиша цял ферман,..идеята е,че изневерите sucks и ако се случи-не се връщай назад.. :blink:

*

nerealna

« Отговор #470 -: Ноември 13, 2010, 12:53:54 am »
а ако на вас се случи да изневерите ...дали така ще говорите ...ще ви изхвърлят ли като мокър вестник  ;D

« Отговор #471 -: Ноември 13, 2010, 12:54:27 am »
Изневярата е страхотно изкушение.....По-добре да скъсаш и хвърлиш , отколкото да простиш!

Грам не ми дреме дали физически мъжа е кривнал няколко пъти с различни жени и аз не знам за това.Важното е какво иска емоционално и при кой кораба му сваля платна. Едното с другото няма връзка. В изневярата изобщо не ми пречи, че го е привлякла друга жена и че се е изкефил, пречи ми предателството, че е лицемерничил пред мен през това време. Ако се случи и знам че има постоянно трети човек в отношенията- ок, приключваме и всеки си решава как и с кого да продължи. Ако се случи 10 пъти за 10 годинии всичко вкъщи и децата си е ок- никви проблеми нямам. Да не говорим,че на мене ми е по-слаб ангела от на повечето мъже   ;D ;D ;D ;D ;D ;D

« Отговор #472 -: Ноември 13, 2010, 12:56:34 am »
а ако на вас се случи да изневерите ...дали така ще говорите ...ще ви изхвърлят ли като мокър вестник  ;D

Ако е 1 път и не ми пука - нито ще си кажа,нито ще ми е кофти,случва се,случило се и точка. Но ако имам чувсва и влагам емоции - веднага ще кажа на партньора, няма да мога да се преструвам. Дори да е нещо временно, може да се преодолее. Много хора си преебават семействата по този начин и после си казват,че за едното ..... са си преебали целия живот и мечтите им са отишли на кино... А най-разумно е да можеш да прецениш дали след тръпката и секса, новия обект на желания може да ти стане постоянен обект на желания, както и ти на него.

« Отговор #473 -: Ноември 13, 2010, 12:57:10 am »
ще ви изхвърлят ли като мокър вестник  ;D
Аз късам дрехите като мокър вестниk. ;D ;D

:85: :85: :85: :57: :57: :57:

*

holanda

« Отговор #474 -: Ноември 13, 2010, 12:59:54 am »

аз не се обвързвам сериозно,така че каквото и да правя,няма за какво да се хванат да ми намилат  :mellow: :mellow:

въпреки,че не съм се виждала с други,докато излизам с някои,което сега като се замисля..да не би пък да е било грешка  ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #475 -: Ноември 13, 2010, 01:16:02 am »
Жълтолилава, ти нали си на 20г? Какви тежки връзки?! Какви драми?!
Хайде сега, ще си играем на зрели.
Гледай си кефа  образованието, а ако челно се сблъскаш с тру лов-ОК. Няма как да не я забележиш, че е такава. :blink:

« Отговор #476 -: Ноември 13, 2010, 01:21:06 am »
Жълтолилава, ти нали си на 20г? Какви тежки връзки?! Какви драми?!
Хайде сега, ще си играем на зрели.
Гледай си кефа  образованието, а ако челно се сблъскаш с тру лов-ОК. Няма как да не я забележиш, че е такава. :blink:

Ногу си гадна мари! Какво като е на 20? Аз съм на 25, сега кат сме млади, да мреме ли? Някой от нас са живяли повече животи от много други, на по 50 години ( познавам поне 4 такива ) и смея да кажа, че расизма на основа възраст ми е най-противния след този на религиозна основа.

*

abroad

« Отговор #477 -: Ноември 13, 2010, 01:24:43 am »

Ногу си гадна мари! Какво като е на 20? Аз съм на 25, сега кат сме млади, да мреме ли? Някой от нас са живяли повече животи от много други, на по 50 години ( познавам поне 4 такива ) и смея да кажа, че расизма на основа възраст ми е най-противния след този на религиозна основа.

я, какъв съвпад ;D
и аз точно тъй си разсъждавах от 20 до 25 ;D, каква отчайваща самозаблуда ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #478 -: Ноември 13, 2010, 01:26:29 am »
 ;DИзобщо не ства въпрос за възрастова сегрегация още повече, че аз самата не съм стара.
Просто изострям вниманието и върху това, че 20-25г е много кратък период и е добре да се възползва от безгрижието, което предполага. ;D

*

Uran

• 6041
« Отговор #479 -: Ноември 13, 2010, 01:30:37 am »
Абе..нека да съм на 20г пък познай дали ще се заробя със "сериозна" връзка. ;D ;D