Здравей Гост

Изневярата

• 549 Отговора
  • 96785 Прегледи
*

holanda

Re:Изневярата
« Отговор #480 -: Ноември 13, 2010, 01:30:55 am »
Жълтолилава, ти нали си на 20г? Какви тежки връзки?! Какви драми?!
Хайде сега, ще си играем на зрели.
Гледай си кефа  образованието, а ако челно се сблъскаш с тру лов-ОК. Няма как да не я забележиш, че е такава. :blink:

на 21 съм  :mellow:

мнението ми е на база наблюдения над членове от семейството ми и близки приятели и роднини. В интерес на истината ако реша да се обвърja ще съм в пъти по-отговорна към връзката от някоя по-опитна жена,която от 16 годишна е започнала със ''сериозните връзки'' за по няколко години.
Възрастта няма значение в този случай,а човека и опитността му с подобни явления.Защото може да ти изневерят или изневериш на 18 ,а може да се случи на 35 и годините няма да определят отношението ти към случващото се.Тук някои ще каже-не,като си на 35 го приемаш много по-зряло,защото си наясно със себе си,връзката е била на по-дълбоко ниво и т.н и т.н
но емоцията си е обща и хиляди жени проявяват по- инфантилна pеакция именно защото фактори като възрастта и страха от самота дават своя отпечатък и надуват балона.. :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #481 -: Ноември 13, 2010, 01:34:26 am »
Не смесвай любов и страст с желанието да избягаш от самотата.
Това да си с някой може да те уреди със секс, но не и непременно с любов.

« Отговор #482 -: Ноември 13, 2010, 01:35:49 am »
Колкото по-дърт ставаш, толкова повече не искаш да се обвързваш. Колко си ми е добре сама, без ревливи мъже и деца и някой да ми пили, да пера гащи и чорапи и да мисля къде е благоверния. Айде бе. Имам си средата, работата, кучето, е може 4-5 деца и съм си 6, какво ми пречи. Имам целия свят пред мен и там ще срещна толкова нови и интересни неща и хора, че дори в момента не ми се седи на едно място  ;D ;D ;D Алоууууу

« Отговор #483 -: Ноември 13, 2010, 01:36:53 am »

Точнооооооооооооооооооооооооооооооо.....страст и влюбване - всичко си има СРОК НА ГОДНОСТ.
Друго си е чаветата, книжките и самолетните билети - кеф ти Перник, кеф ти Париж, отиваш там където решиш  ;D ;D

*

holanda

« Отговор #484 -: Ноември 13, 2010, 01:37:30 am »

не ги и смесвам,говорим за връзка,разпаднала се заради изневяра,която за да е съществувала като такава е била на базата на красиво любовно чувство ..някога..нъл тъи  ;)

*

Uran

• 6041
« Отговор #485 -: Ноември 13, 2010, 01:44:54 am »
На 20г имах сериозна връзка, която приключи 3 г по-късно. От самото начало ми действаше ограничаващо, но не ми се искаше да наранявам другата страна.
Относно изневярата: в по-зряла възраст са по- сериозни нещата- и последици, и чувства :blink:

« Отговор #486 -: Ноември 13, 2010, 01:46:56 am »
На 20г имах сериозна връзка, която приключи 3 г по-късно. От самото начало ми действаше ограничаващо, но не ми се искаше да наранявам другата страна.
Относно изневярата: в по-зряла възраст са по- сериозни нещата- и последици, и чувства :blink:

Зависи от човека. Аз ще си остана цял живот дете относно страдането по гаджета и мъже - бързо ми минава. Това не значи,че не съм сериозна- дори напротив! Но при всеки е различно.Само е кофти като има деца, другото е преодолимо.

*

Феникс

« Отговор #487 -: Ноември 13, 2010, 03:32:57 am »
Какава компетенция в детската градина :clap:
Ма ги разбирате нещата  беееееее:tongue2:
Нищо,ще го израстете

:49:

*

holanda

« Отговор #488 -: Ноември 13, 2010, 03:35:25 am »
Нищо,ще го израстете

:96: :96: :96:

дискриминация!!!

*

Феникс

« Отговор #489 -: Ноември 13, 2010, 03:38:53 am »
неееее :25:
ОПИТ
 :96: :72: :88:

*

holanda

« Отговор #490 -: Ноември 13, 2010, 03:40:45 am »

*

Феникс

« Отговор #491 -: Ноември 13, 2010, 03:41:49 am »
Разкри ме! :25:

*

holanda

« Отговор #492 -: Ноември 13, 2010, 03:44:37 am »
Разкри ме! :25:

триста дяволи  ;D много съм добра... ;D

*

nerealna

« Отговор #493 -: Ноември 13, 2010, 04:21:45 am »
не се заричайте в нищо и не съдете другите, защото не знаете утре живота какво ще ви поднесе. хората се променят, ситуациите се променят  ;)

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #494 -: Ноември 13, 2010, 04:29:12 am »
не се заричайте в нищо и не съдете другите, защото не знаете утре живота какво ще ви поднесе. хората се променят, ситуациите се променят  ;)

NEVER SAY NEWER.. :72:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #495 -: Ноември 13, 2010, 04:32:13 am »
Нищо,ще го израстете

:49:

Аз в детската бях много компетентна,моля,моля!  ;D ;D ;D

« Отговор #496 -: Ноември 13, 2010, 04:43:56 am »
Бих добавила никога не е късно да станеш за резил....един Уран....един Нептун.....един Юпитер дори и си и си вече в нов филм....после идват Сатурн и Плутон и си взимат своето! 
Докато дишаш...надявай се!

*

nerealna

« Отговор #497 -: Ноември 13, 2010, 04:47:03 am »
изневярата какво общо има с резила?!  ;D

« Отговор #498 -: Ноември 13, 2010, 04:54:02 am »
изневярата какво общо има с резила?!  ;D

Като ме удари кризата на средната възраст ще ти кажа има време сега сме примерни и верни до гроб... :86:
Докато дишаш...надявай се!

*

nerealna

« Отговор #499 -: Ноември 13, 2010, 05:07:27 am »
човешката душа е свободна да обича когато си поиска и който си поиска. ако за единия отношенията са се изчерпали и е срещнал по- подходящ човек, другият трябва да го остави да си продължи живота и да намери сили да продължи своя. това никога не е невъзможно.
а ако изневерява и иска  да е и на двата фронта, а вие не можете да живеете така - за това има разводи.  за  раздялата има 2 начина- цивилизован и нецивилизован  :blink:  повечето хора май избират втория ... толкова са обидени, че стигат до цигании - и тогава идва резила  ;D