Цитат на: Skorpionka в Ноември 28, 2010, 02:01:58 amТранзитът на Сатурн върху Венерата ми засега ми носи страдание по един човек. За първи път срещам човек, който да отговаря на всичко, което търся в един мъж - мил, интелигнетен, възпитан, свестен, хубав, освен това имаме много общи интереси и сходни мнения по много въпроси, направо песен...толквоа е перфектен, че чак не ми се вярва. Но засега изпитвам само неосъщественото желание да съм с него, да ме търси, ..но уви..Звучи познато..., тази мелодия я знам.... Дай следващия аспект на сатурн... :blink:
Транзитът на Сатурн върху Венерата ми засега ми носи страдание по един човек. За първи път срещам човек, който да отговаря на всичко, което търся в един мъж - мил, интелигнетен, възпитан, свестен, хубав, освен това имаме много общи интереси и сходни мнения по много въпроси, направо песен...толквоа е перфектен, че чак не ми се вярва. Но засега изпитвам само неосъщественото желание да съм с него, да ме търси, ..но уви..
по ретро венера ли се почна излизането?
Цитат на: Марая в Ноември 28, 2010, 02:03:45 amЦитат на: Skorpionka в Ноември 28, 2010, 02:01:58 amТранзитът на Сатурн върху Венерата ми засега ми носи страдание по един човек. За първи път срещам човек, който да отговаря на всичко, което търся в един мъж - мил, интелигнетен, възпитан, свестен, хубав, освен това имаме много общи интереси и сходни мнения по много въпроси, направо песен...толквоа е перфектен, че чак не ми се вярва. Но засега изпитвам само неосъщественото желание да съм с него, да ме търси, ..но уви..Звучи познато..., тази мелодия я знам.... Дай следващия аспект на сатурн... :blink:Марая, какво стана след тази мелодия - засвирихте ли одата на любовта, или нищо не излезна?? Тоест, Сатурн даде ли ти нещо половително, след подобен транзит?
Е, значи все пак има нещо хубаво хехе :blink: макар и трудно ..
Цитат на: Skorpionka в Ноември 28, 2010, 02:01:58 amТранзитът на Сатурн върху Венерата ми засега ми носи страдание по един човек. За първи път срещам човек, който да отговаря на всичко, което търся в един мъж - мил, интелигнетен, възпитан, свестен, хубав, освен това имаме много общи интереси и сходни мнения по много въпроси, направо песен...толквоа е перфектен, че чак не ми се вярва. Но засега изпитвам само неосъщественото желание да съм с него, да ме търси, ..но уви..Ако е такъв , какъвто казваш, значи е гей.
Здравейте, имам малко off topicНе успях да намеря тема за тези аспекти.Как тълкувате прогресивен съвпад на Сатурн и АСЦ в 1 дом? И обръщане на Венера от директна в ретро в същото време? Сатурн управлява 6 дом, а Венера 3 и 10?
Цитат на: Yaya в Ноември 28, 2010, 02:16:03 amЗдравейте, имам малко off topicНе успях да намеря тема за тези аспекти.Как тълкувате прогресивен съвпад на Сатурн и АСЦ в 1 дом? И обръщане на Венера от директна в ретро в същото време? Сатурн управлява 6 дом, а Венера 3 и 10?дали някой няма отговор на въпроса ми?