Здравей Гост

Транзитен Сатурн в аспект с Венера

• 305 Отговора
  • 55634 Прегледи
*

Kaya

• 2893
Re:Транзитен Сатурн в аспект с Венера
« Отговор #80 -: Ноември 28, 2010, 02:11:49 am »
по ретро венера ли се почна излизането?
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

« Отговор #81 -: Ноември 28, 2010, 02:13:16 am »
Транзитът на Сатурн върху Венерата ми засега ми носи страдание по един човек. За първи път срещам човек, който да отговаря на всичко, което търся в един мъж - мил, интелигнетен, възпитан, свестен, хубав,  освен това имаме много общи интереси и сходни мнения по много въпроси, направо песен...толквоа е перфектен, че чак не ми се вярва. Но засега изпитвам само неосъщественото желание да съм с него, да ме търси, ..но уви..

Звучи познато..., тази мелодия я знам.... :( :(
Дай следващия аспект на сатурн... :blink:

Марая, какво стана след тази мелодия - засвирихте ли одата на любовта, или нищо не излезна?? ;) Тоест, Сатурн даде ли ти нещо половително, след подобен транзит?

« Отговор #82 -: Ноември 28, 2010, 02:14:05 am »
по ретро венера ли се почна излизането?

Да!!!

*

Kaya

• 2893
« Отговор #83 -: Ноември 28, 2010, 02:15:30 am »
ти да я имаш ретро в картата?
 обикновено по ретро венера се възстановяват минали контакти ( в това число вклщчвам и от минали животи - тук не мога да подплатя с факти ;D ;D, но усещането е за познанство, за лесно течаща комуникаци и енергия)

*

Yaya

• 2265
« Отговор #84 -: Ноември 28, 2010, 02:16:03 am »
Здравейте, имам малко off topic

Не успях да намеря тема за тези аспекти.
Как тълкувате прогресивен съвпад на Сатурн и АСЦ в 1 дом? И обръщане на Венера от директна в ретро в същото време? Сатурн управлява 6 дом, а Венера 3 и 10?
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #85 -: Ноември 28, 2010, 02:17:45 am »
В натала си ми е директна, но в солара ми за 2011 е ретро, в съвпад със Слънцето.
Минал контакт - да, от много време се познаваме, но само чат и нищо повече, иначе синастричен квадрат на Плутон с Венера според Линда Гудман е дълбоко кармичен аспект.  :mellow:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #86 -: Ноември 28, 2010, 02:18:19 am »
Транзитът на Сатурн върху Венерата ми засега ми носи страдание по един човек. За първи път срещам човек, който да отговаря на всичко, което търся в един мъж - мил, интелигнетен, възпитан, свестен, хубав,  освен това имаме много общи интереси и сходни мнения по много въпроси, направо песен...толквоа е перфектен, че чак не ми се вярва. Но засега изпитвам само неосъщественото желание да съм с него, да ме търси, ..но уви..

Звучи познато..., тази мелодия я знам.... :( :(
Дай следващия аспект на сатурн... :blink:

Марая, какво стана след тази мелодия - засвирихте ли одата на любовта, или нищо не излезна?? ;) Тоест, Сатурн даде ли ти нещо половително, след подобен транзит?

Много е сложна...тази ода...И в двете карти има аспект....Но е от онази любов , която остава..., която не може да бъде изоставена или забравена...Сложна , трудна ...но истинска....по САТУРН!!!! :( :( :-[ ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #87 -: Ноември 28, 2010, 02:30:15 am »
Е, значи все пак има нещо хубаво хехе  :blink: макар и трудно ..

*

Марая

• 28287
« Отговор #88 -: Ноември 28, 2010, 02:42:08 am »
Е, значи все пак има нещо хубаво хехе  :blink: макар и трудно ..

По Сатурн всичко е трудно..., но е качествено и си струва... :blink: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Kaya

• 2893
« Отговор #89 -: Ноември 28, 2010, 03:11:46 am »
 пожелавам трансформация на  ниво започване на връзката 

« Отговор #90 -: Ноември 28, 2010, 03:12:52 am »
Хехе, Кайа, мерси :) :-[

« Отговор #91 -: Ноември 28, 2010, 04:30:21 am »

Ако е такъв , какъвто казваш, значи е гей.

« Отговор #92 -: Ноември 28, 2010, 07:05:22 pm »

Ако е такъв , какъвто казваш, значи е гей.

Тпо накрая май тва ще се окаже хахаах  :P

*

Yaya

• 2265
« Отговор #93 -: Ноември 29, 2010, 12:11:13 am »

Как тълкувате прогресивен съвпад на Сатурн и АСЦ в 1 дом? И обръщане на Венера от директна в ретро в същото време? Сатурн управлява 6 дом, а Венера 3 и 10?

дали някой няма отговор на въпроса ми?  :-\

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #94 -: Ноември 29, 2010, 12:59:24 am »

дали някой няма отговор на въпроса ми?  :-\

Предстои ли ти нов договор за работа, имаш ли намерение да сменяш работа скоро? Прогресивен Сатурн на АСЦ и през 1ви дом ще те направи по-сериозна, отговорна, може да отслабнеш, но и Сатурн като естествен урпавител на 10ти дом според мен може да се свърже с професионално израстване, промяна на работа. Откъдето и да го въртя, тези аспекти, които си изборила, според мен са свързани с работа и професия.

*

Yaya

• 2265
« Отговор #95 -: Ноември 29, 2010, 02:09:58 am »
Благодаря ти за отговора. Аз също бих тълкувала засилване на отговорности, нови уроци, промяна на поведение. Съвпадът обаче е с прогресивен АСЦ, и е върху натален Сатурн. Притеснява ме обратът на Венера. Също така, че Сатурн участва в голям квадрат, наред с Луна, Нептун и Марс. Не е възможно да става въпрос за работа, може за учение, но не и работа. Също така, Венера е в опозиция на СЛВ. Притеснява ме кармата, която виждам в аспектите  :(

А Шопенхауер

« Отговор #96 -: Ноември 29, 2010, 02:32:21 am »
Септември 2007 имах тр. Сатурн съвпад с Венера в 7д. - запознах се със съпруга ми.

*

Марая

• 28287
« Отговор #97 -: Ноември 29, 2010, 04:40:26 am »
Edno потвърждение получихме... ;D , за сатурн в аспект към вeнeра... ;D
« Последна редакция: Ноември 29, 2010, 05:10:24 am от Марая »

« Отговор #98 -: Декември 05, 2010, 04:52:32 am »
Добре бе, може ли да имам 5 транзитни планети в 5ти дом :Плутон, Слънце, Луна, Марс и Меркурий, че и Северен възел, и да няма раздвижване в любовта...при мене астрологията явно не действа..  :angry:

« Отговор #99 -: Декември 05, 2010, 05:02:47 am »
Вие пък тия планети само ги чакате на гюме в 5ти дом  ;D плутон ще преформатира трайно представите ти за любовта вероятно през 5-ти дом. Акцента там в момента може да се изразявам в желание за забавления, развлечения. :rolleyes:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.