Здравей Гост

Транзитен Сатурн в аспект с Венера

• 305 Отговора
  • 55666 Прегледи
*

Jeni_

Re:Транзитен Сатурн в аспект с Венера
« Отговор #40 -: Август 29, 2010, 07:36:18 pm »
Никак не ми допадат хора
с рожденна квадратура Сатурн - Венера, поради ред причини.
Реших да построя карти на някои кофти за мен хора :P- и този аспект се повтаряше. Не категоризирам за всички хора с подобен аспект, а тези които аз съм се сблъсквала.
Забелязала съм, че изпитват недоверие и от страх да не бъдат предадени - предават първи - нещо като застраховка.  :rolleyes:
Не са мой тип хора  ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #41 -: Август 29, 2010, 07:58:45 pm »
Никак не ми допадат хора
с рожденна квадратура Сатурн - Венера, поради ред причини.
Реших да построя карти на някои кофти за мен хора :P- и този аспект се повтаряше. Не категоризирам за всички хора с подобен аспект, а тези които аз съм се сблъсквала.
Забелязала съм, че изпитват недоверие и от страх да не бъдат предадени - предават първи - нещо като застраховка.  :rolleyes:
Не са мой тип хора  ;D ;D ;D

Вероятно , защото имаш противоположния аспект! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Jeni_

« Отговор #42 -: Август 29, 2010, 08:39:04 pm »

Вероятно , защото имаш противоположния аспект! :blink:
[/quote]
Венера няма никакъв аспект в хороскопа ми със Сатурн! Има един тригон към Уран, секстил с луната, съвпад с асц в 1ви дом! Сатурн ми има само един триг. към мерк.!
Незнам защо  ;D Може би са кофти хора, защото венерата им е наранена така да се каже от Сатурн :) Аз предпочитам по- ненаранени хора, по-сърдечни  ;D Като се абстрахираме от иронията ми..наистина имам сериозни причини да не ги харесвам и да не кажа изолирам, но внимавам с подобни хора! Три различни човека - един и същи лош сценарий предателски и този аспект! Не искам да се повтаря - по-скоро си мисля за някакъв скрит урок; който искам да разбера- за да няма 4-та серия  ;D
Мда... :mellow: ;D

*

Jeni_

« Отговор #43 -: Август 29, 2010, 09:04:41 pm »

Не се бях сещала за това!Слънцето и Луната ми са в 11-ти ! Май много ги дразня, но пък марс ми е в козирога  ;D
Благодаря ти!
Въпреки различията ни, теб немога да те сложа в категорията хора, която се опитах да опиша! Ти си някак на светлинни години и на друго ниво   ;)
Рядко влизам последните години  и винаги се радвам да прочета нещо от теб!
Поздрави  :blink:

*

Jeni_

« Отговор #44 -: Август 29, 2010, 09:18:44 pm »
И аз  !!!:49:

« Отговор #45 -: Август 31, 2010, 12:24:59 pm »
На 28.Ноември Сатурн ще направи съвпад с наталанта ми Венера. Страх ме е..най-вече от самотата, която може да изживея в този период  :unsure:

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #46 -: Август 31, 2010, 12:32:04 pm »
На 28.Ноември Сатурн ще направи съвпад с наталанта ми Венера. Страх ме е..най-вече от самотата, която може да изживея в този период  :unsure:
защо те е страх от самотата...тя може да е много полезна .... :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #47 -: Август 31, 2010, 01:47:20 pm »

На колко градуса е сега Сатурн? Нямаш ли вече усещане за него.  ;)
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #48 -: Септември 01, 2010, 08:38:56 am »

Така е, но след 2 години самота...как мислиш, дали имам желание за още изолация...След няколко аспекта на тр Плутон към светилата ми край мене останха реално 2-3ма човека, такава чистка стана...искам хора около мене, искам да излизам, но...от 2 години в нас на работа и астрология  :lol:

« Отговор #49 -: Септември 01, 2010, 08:41:34 am »

На колко градуса е сега Сатурн? Нямаш ли вече усещане за него.  ;)

Усещам..интереса на по-възрастен мъж от мене/Везна/ към мен...но отношенията са много трудни, той постоянно липсва, изчезва и всичко е много трудно и с късане на нерви... :( Иначе транзитен Сатурн тригон към нат Юпитер - мисля да сменям работа скоро.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #50 -: Септември 01, 2010, 11:02:09 am »
Няма да падаш духом тогава, вече знаеш горе-долу в какво се състои влиянието му.  :blink:
Ще те подложи на някое друго изпитание, може пък тази връзка в последствие да се окаже по-важна, отколкото сега я намираш.

Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

« Отговор #51 -: Септември 01, 2010, 12:26:42 pm »
Няма да падаш духом тогава, вече знаеш горе-долу в какво се състои влиянието му.  :blink:
Ще те подложи на някое друго изпитание, може пък тази връзка в последствие да се окаже по-важна, отколкото сега я намираш.

Много ме измъчва, миналата година се появи, разби ми сърцето и си замина и сега пак..яд ме е на себе си, че го допуснах..2 пъти една и съща грешка  :'(

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #52 -: Септември 01, 2010, 12:48:03 pm »

Така е, но след 2 години самота...как мислиш, дали имам желание за още изолация...След няколко аспекта на тр Плутон към светилата ми край мене останха реално 2-3ма човека, такава чистка стана...искам хора около мене, искам да излизам, но...от 2 години в нас на работа и астрология  :lol:

А какво прави Уран по това време? Къде транзитираше , какви аспекти имаше?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #53 -: Септември 01, 2010, 01:05:03 pm »

А какво прави Уран по това време? Къде транзитираше , какви аспекти имаше?

Ako това се отнася за мене: Уран транзитира през тези 2 години през 7ми и 8ми дом. Сега е на К9, ама е ретро и пак ще мине в 8ми за няколко месеца.

*

Инти

• 2068
« Отговор #54 -: Септември 01, 2010, 10:26:20 pm »
На 28.Ноември Сатурн ще направи съвпад с наталанта ми Венера. Страх ме е..най-вече от самотата, която може да изживея в този период  :unsure:

И на мен Плутон доста ми поизчисти обкръжението, но аз сама реших да прегърна самотата, макар че НЕ съм самотна, напротив в момента съм много щастлива. Изследвам собствените си дълбини и откривам много неща, които разширяват хоризонта пред мен.

Самотата е предпочитана от тези , които успяват да интегрират своите Азове на нивото на плоскостта наричана  тук "РЕАЛНОСТ".
« Последна редакция: Септември 01, 2010, 10:55:23 pm от Инти »

« Отговор #55 -: Септември 02, 2010, 06:53:30 am »

Смятам, че Сатурн в аспект с Венера изисква от нас да поемем сериозен ангажимент във взаимоотношенията пред обществото. Връзката трябва да ни представя добре в общността. Трябва да се гордеем с партньора си и да можем да кажем : "Ето това е моят човек". Всякакви несериозни връзки или такива, които са основани само на удоволствие се разклащат и ако нямат здрава социална основа - неизбежно рухват. Трябва и двамата да поемат допълнителни ангажименти и ако не са готови за това, връзката се разпада.

Какви са вашите наблюдения?

при съвпада на тр.Сатурн / Венера,Луна,Нептун ,
последният У7,преди четвърт век , ме омъжи,
възрастовата разлика ни е 10 години
нямат аспект в натала Сатурн и Венера
още докато беше в Скорпи, родих и синът ми,Сатурн У5
след около три години ме очаква същият съвпад

на карето тр.Сатурн на К6 /Луна си взех и кокер,
грижих се всеотдайно и с любов за него 15 години
отиде си - при тр. Сатурн в 12дом  в 1гр. на Дева и тригон към Мерка и
тр.Уран У6 опозе Плутон

Сатурн е инспектор, ще видим какво ще отсъди
за дълг, отговорност, постоянство, търпение ,
стабилност и дълготрайност ;) ;D :o
или ще ми намигне  ;) или ще ме озъби :o
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

« Отговор #56 -: Септември 02, 2010, 09:45:49 am »
На 28.Ноември Сатурн ще направи съвпад с наталанта ми Венера. Страх ме е..най-вече от самотата, която може да изживея в този период  :unsure:

И на мен Плутон доста ми поизчисти обкръжението, но аз сама реших да прегърна самотата, макар че НЕ съм самотна, напротив в момента съм много щастлива. Изследвам собствените си дълбини и откривам много неща, които разширяват хоризонта пред мен.

Самотата е предпочитана от тези , които успяват да интегрират своите Азове на нивото на плоскостта наричана  тук "РЕАЛНОСТ".

Самотата ми помогна да порастна и да надрастна връстниците си с мааалко.. :) Помогна ми да се задълбоча в астрологията, а и да разбера каква съм аз и от какво имам нужда. Но мисля, че тр да излезна от този пеирод, ако не искам един ден да се питам къде блях и къде си проспах младините, най-хубавите ми години..

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #57 -: Септември 02, 2010, 10:52:25 am »

Самотата ми помогна да порастна и да надрастна връстниците си с мааалко.. :) Помогна ми да се задълбоча в астрологията, а и да разбера каква съм аз и от какво имам нужда. Но мисля, че тр да излезна от този пеирод, ако не искам един ден да се питам къде блях и къде си проспах младините, най-хубавите ми години..

има една самота(не самотност), която е много хубава, спокойна и щастлива....в която просто се разтваряш и сливаш...в нея няма страхове, заплахи и притеснения от какъвто и да е сорт....сърцето и съзнанието ти се изчистват...усещането е за мир, спокойствие и любов....към всичко...там има едно усещане за вечност....
просто е....
ама тази самота май е по Нептун, но пък Сатурн носи мъдрост....

*

Инти

• 2068
« Отговор #58 -: Септември 02, 2010, 01:36:13 pm »

има една самота(не самотност), която е много хубава, спокойна и щастлива....в която просто се разтваряш и сливаш...в нея няма страхове, заплахи и притеснения от какъвто и да е сорт....сърцето и съзнанието ти се изчистват...усещането е за мир, спокойствие и любов....към всичко...там има едно усещане за вечност....
просто е....
ама тази самота май е по Нептун, но пък Сатурн носи мъдрост....

Напълно си права, когато търсим да се усамотим за да се слеем с първоизточника самотата е по Нептун, да разтворим егото си, да раздаваме любов на ближния. Сатурнианците са аскети по природа, на тях им е вродено, но сатурновата самота е самоограничение, за да се кали духа, понякога това ги прави студени на пръв поглед, хладни, независимо какъв вулкан ври под земята.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #59 -: Септември 02, 2010, 02:12:42 pm »
Сатурнианците са аскети по природа, на тях им е вродено, но сатурновата самота е самоограничение, за да се кали духа, понякога това ги прави студени на пръв поглед, хладни, независимо какъв вулкан ври под земята.

и се чувстват силни в самотата си....
когато станах по-голяма наистина оцених тези неща, които възприемах като отрицателни когато бях по-малка...