Здравей Гост

Транзитен Сатурн в аспект с Венера

• 305 Отговора
  • 55461 Прегледи
Re:Транзитен Сатурн в аспект с Венера
« Отговор #60 -: Септември 02, 2010, 08:04:42 pm »
   Не знам кой какво е изживял и изпитал, но аз знам какво е Самота, както и че съм оставала макар и за кратко съвсем, ама съвсем сама - на чужда земя, сред чужди хора, без близък, без познат....Дните и нощите се сливаха в безкрайна самота. Но и в тези дни е имало Бог, който чрез други хора е бдял над мен.
А общо взето като погледна отстрани живота си - излиза че съм вечната самотница...Сатурн в 12 дом.

*

Инти

• 2068
« Отговор #61 -: Септември 02, 2010, 08:23:06 pm »
Днес гледах част от документалната поредица за планетите в слънчевата система, пуснах си епизода за Сатурн, оказва че чисто физически на самата планета е изключително студено, състои се предимно от хелий и водород, дори няма твърда основа, освен това пръстините са широки стотици хиляди километри , а са дебели едва 20 метра , състоят се от ледени космически отломки , и после защо Сатурнианците били студени  ;D ;D ;D :P :P :P

« Отговор #62 -: Септември 02, 2010, 09:10:42 pm »
пуснах си епизода за Сатурн.......дори няма твърда основа,

Да, всички планети от Юпитер нататък са гозообразни  :rolleyes:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Инти

• 2068
« Отговор #63 -: Септември 02, 2010, 10:08:05 pm »
Явно всички тук са вещи в занаята  ;) ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #64 -: Ноември 26, 2010, 07:26:50 pm »
Здравейте, наблюдавам транзита на Венера, спрямо натален Сатурн и по-специално квадратурата. Отказ от забавления, невъзможност да се насладиш на изкуството и красотата, финансови ограничения, харчи се само за най-насъщните неща. не можеш да си отпуснеш душата, така да се каже.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #65 -: Ноември 26, 2010, 07:40:25 pm »
Здравейте, наблюдавам транзита на Венера, спрямо натален Сатурн и по-специално квадратурата. Отказ от забавления, невъзможност да се насладиш на изкуството и красотата, финансови ограничения, харчи се само за най-насъщните неща. не можеш да си отпуснеш душата, така да се каже.

Венера нали е бърза, едва ли е само от нея този " стегодуш "  :-\
( сигурно има и транзити/дирекции на бавните планети -виновни за това състояние )
Естествени минерали и амулети

*

Lillie

• 30532
« Отговор #66 -: Ноември 26, 2010, 07:44:50 pm »
При мен не съм забелязала да се изразява така, защото квадратът на тр. Венера със Сатурн е съпроводен със съвпад/опозиция към Уран в радикса. Но всичко зависи от моментната нагласа... Ако някои прогресии и други транзити предразполагат към усамотяване и вглъбяване, транзитът може да се изяви и по този начин.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #67 -: Ноември 26, 2010, 07:47:45 pm »
В момента съм под въздействието на този транзит, споделям до голяма степен написаното от Стелла. При мен се изразява и другояче, връщане към стари дела по Венера, които трябва да бъдат решени, разчистване пак по нея, практичност спрямо покупките Венерини, грижи относно формата, тотален отказ от забавления и нехарчене няма, но пък Сатурн си идва с отговорностите и повечето задължения, а при мен Венера е и работата, така че просто няма много време за глезотии. ;)
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #68 -: Ноември 26, 2010, 07:51:45 pm »
Не бе, Съни, по-горе се споменава за транзитна Венера в квадрат към натален Сатурн.

А що се отнася до квадрата на Сатурн към Венера, чието въздействие не формира чак толкова краткотрайна нагласа, този транзит беше един от най-романтичните и изпълнени с емоции периоди в живота ми.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Stella

• 7765
« Отговор #69 -: Ноември 26, 2010, 08:05:31 pm »
В момента съм под въздействието на този транзит, споделям до голяма степен написаното от Стелла. При мен се изразява и другояче, връщане към стари дела по Венера, които трябва да бъдат решени, разчистване пак по нея, практичност спрямо покупките Венерини, грижи относно формата, тотален отказ от забавления и нехарчене няма, но пък Сатурн си идва с отговорностите и повечето задължения, а при мен Венера е и работата, така че просто няма много време за глезотии. ;)

Тръгнала бях да предлагам билет за театър на човек с този транзит и ударих на камък. "Дай го на друг, който ще може да ме се наслади" - това ми отговори.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

sunrain

• 6710
« Отговор #70 -: Ноември 26, 2010, 08:07:46 pm »
Не бе, Съни, по-горе се споменава за транзитна Венера в квадрат към натален Сатурн.

Аз по темата, извинявам се. ;D Да си призная помислих, че може да е грешка, щото аз транзит на Венера, освен, ако нещо специално няма като фазата, която отмина, не наблюдавам много при себе си как се изявява.

Стелла, може би човека просто никога не е имал интерес към театъра или...?

*

Stella

• 7765
« Отговор #71 -: Ноември 26, 2010, 08:09:05 pm »

Венера нали е бърза, едва ли е само от нея този " стегодуш "  :-\
( сигурно има и транзити/дирекции на бавните планети -виновни за това състояние )

Бърза, бърза, колко да е бърза?
Особено при ретроградно движение около последните градуси на Везни. на мен цяла вечност ми се стори гравитирането и около наталния ми Марс.
Да влиза вече в Скорпион, че "душата ми се стегна". Откакто се върна във Везни не ме кефи нещо. Засяга ми наталната квадратура Марс/Юпитер.
Както и да е научих още един урок, относно моето нетърпение.....прехвърлям се в "Криза на кардиналните..." за да пиша относно търпението.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #72 -: Ноември 26, 2010, 08:11:37 pm »
транзитен сатурн ми е кукнал над прогресивната венера
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #73 -: Ноември 26, 2010, 08:12:40 pm »
Като отиде в Скорпио пак Венера и направи квадрат с нат.Сатурн, ще обърна внимание специално, че сега не помня вече.  :P

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #74 -: Ноември 26, 2010, 10:40:19 pm »
Всеки допир до Сатурн е много важен в живота ни....Така наречените бързи планети маркират , Сатурн е този , който определя коя от маркировките си струва и коя не!
Сатурн е точно там и винаги на време където трябва да бъде , за да ни направи по-мъдри и по-сигурни....

:72:
« Последна редакция: Ноември 26, 2010, 11:43:21 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #75 -: Ноември 28, 2010, 02:01:58 am »
Транзитът на Сатурн върху Венерата ми засега ми носи страдание по един човек. За първи път срещам човек, който да отговаря на всичко, което търся в един мъж - мил, интелигнетен, възпитан, свестен, хубав,  освен това имаме много общи интереси и сходни мнения по много въпроси, направо песен...толквоа е перфектен, че чак не ми се вярва. Но засега изпитвам само неосъщественото желание да съм с него, да ме търси, ..но уви..

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #76 -: Ноември 28, 2010, 02:03:45 am »
Транзитът на Сатурн върху Венерата ми засега ми носи страдание по един човек. За първи път срещам човек, който да отговаря на всичко, което търся в един мъж - мил, интелигнетен, възпитан, свестен, хубав,  освен това имаме много общи интереси и сходни мнения по много въпроси, направо песен...толквоа е перфектен, че чак не ми се вярва. Но засега изпитвам само неосъщественото желание да съм с него, да ме търси, ..но уви..

Звучи познато..., тази мелодия я знам.... :( :(
Дай следващия аспект на сатурн... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #77 -: Ноември 28, 2010, 02:03:57 am »
А защо е невъзможно да си с него?  :unsure:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Stella

• 7765
« Отговор #78 -: Ноември 28, 2010, 02:05:11 am »

Перфектни хора няма, и поради тази причина ми се струва, че го идеализираш, май! А идеализацията е по Нептун.

« Отговор #79 -: Ноември 28, 2010, 02:11:00 am »
Ми не го идеализирам, просто отношението му към мене е нормално, а аз досега все на ненормалници съм попадала и сега направо се учудвам, че съществуват и нормлани, добри момчета /и хубави;)/.

Ми ние се виждахме няколко пъти досега, може би пак ще се видим, а може би не, май аз съм по-заинтересованата от двамата и това ме мъчи, но се надявам с тъпия транзит на Сатурн да се махне и камъкът от сърцето ми  :-\