Здравей Гост

Транзитен Сатурн в аспект с Венера

• 305 Отговора
  • 55684 Прегледи
*

Grace

• 2257
Re: Транзитен Сатурн в аспект с Венера
« Отговор #220 -: Януари 28, 2012, 12:21:53 pm »
Според мен, при теб би трябвало да има най-вече финансово изражение. и така до края на септември.....напред-назад...

Според теб в това напред-назад...могат ли да се очакват и положителни прояви..?
Искам да ти кажа...,че беше АД под небето карето му с Марс... :-X...Е вярвай ми...нищо не е по-гадно от него...

според мен Сатурн ще те изправи пред някаква дилема, която ще трябва да решаваш и много вероятно, финансовите въпроси да се преплетат с оста 1-7 дом / взаимоотношения, партнъорства /. а понеже е намесен и 11-и дом, дали няма да има нещо общо с бивш съпруг? критични градуси - нещо важно ще да е.

а за карето с Марс - сигурно е имало пречки и блокаж от всякакъв характер, но и двете планети имат касателство към 2-и дом - пак пари; странното е, казаваш АД, но в натала, Марс и Сатурн са в широк секстил.
Марс У5 - да не се е отразило и с децата нещо?

*

sunrain

• 6710
« Отговор #221 -: Януари 28, 2012, 01:23:02 pm »
Съни, малко отклонение - при теб Сатурн като мина през СЛВ във Везни, донесе ли някаква кармична награда, нещо ..?

Това ли се очаква да стане? ;D Ами щом са кармичности, там совите нали не са това, което са. Но загубите бяха за мое добро. Знаеш с какъв аспект е съчетан този транзит, вероятно по тази причина. По принцип след Сатурн върху Плутон коренно се променят нещата, ако и да е колективна планета, действа си на персонално, включвайки и твоето лично отражение на обществено ниво, както и обратното - процесите върху самия теб. Така мисля поне аз. ;)
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #222 -: Януари 28, 2012, 01:28:57 pm »
Според мен, при теб би трябвало да има най-вече финансово изражение. и така до края на септември.....напред-назад...

Според теб в това напред-назад...могат ли да се очакват и положителни прояви..?
Искам да ти кажа...,че беше АД под небето карето му с Марс... :-X...Е вярвай ми...нищо не е по-гадно от него...

според мен Сатурн ще те изправи пред някаква дилема, която ще трябва да решаваш и много вероятно, финансовите въпроси да се преплетат с оста 1-7 дом / взаимоотношения, партнъорства /. а понеже е намесен и 11-и дом, дали няма да има нещо общо с бивш съпруг? критични градуси - нещо важно ще да е.

а за карето с Марс - сигурно е имало пречки и блокаж от всякакъв характер, но и двете планети имат касателство към 2-и дом - пак пари; странното е, казаваш АД, но в натала, Марс и Сатурн са в широк секстил.
Марс У5 - да не се е отразило и с децата нещо?

Нямаше място където да не се отрази...Нещо страшно...И доста дълго продължи....

Ми не знам ...да ти кажа за бившия съпруг дали ще се отрази...,но....11-ти дом може да касае проекти... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #223 -: Януари 28, 2012, 03:37:37 pm »
В зависимост от това човек към кои качества и стихии е настроен,транзита на Сатурн по различен начин ще го накара да "работи" за да добие реална представа за дейностите на съответната планета(в случая Венера-връзки,финанси,ценности,любов) и /или дом.При съвпад на тр.Сатурн с Венера ще имаме край на стар цикъл ,свързан с любов,контакти ,финанси и т.н. и поставяне началото на нов,като ако човекът е силно кардинален и/или огнен ще го усети като събитие,докато "неподвижен" и/или силно "земен" по-скоро като вътрешен процес.Квадратурата ше изисква пренастройка на същите тези дейности,докато опозицията -осъзнаване,или ще е подвластен на импулсите си.По принцип когато Сатурн навлезе в някой знак и ако Слънцето,Луната,АСЦ е в този знак или в квадратура или опозиция с него се усеща неговото влияние и преди да е направил аспект с дадената планета.В случая тр.Сатурн към Венера ще подхожаме по Козирожки в сферите на Венера и такива хора ще привличаме-Сатурнови и това ще излъчваме. ;)

В интерес на истината при мен това е двойно подчертано сякаш... :blink:
Аз имам ПР.Луна в козирог.../и добре,че скоро сменя знака/...щото много Сатурнясали работи ми минаха през главата...
От една страна транзита...,а от друга Луната и то в последните градуси си е урок за търпение за цял живот....

Мерси за включването... :wub:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Grace

• 2257
« Отговор #224 -: Януари 28, 2012, 06:30:18 pm »
Съни, малко отклонение - при теб Сатурн като мина през СЛВ във Везни, донесе ли някаква кармична награда, нещо ..?

Това ли се очаква да стане? ;D Ами щом са кармичности, там совите нали не са това, което са. Но загубите бяха за мое добро. Знаеш с какъв аспект е съчетан този транзит, вероятно по тази причина. По принцип след Сатурн върху Плутон коренно се променят нещата, ако и да е колективна планета, действа си на персонално, включвайки и твоето лично отражение на обществено ниво, както и обратното - процесите върху самия теб. Така мисля поне аз. ;)

лелее..., Съни, аз сега видях квадратурата на Сатурн. ами това не е просто Сатурн върху Плутон. създаде ли сериозни проблеми с партнъора и с работата?

*

poli_z

• *
  • 133
« Отговор #225 -: Февруари 06, 2012, 03:59:54 pm »
Край на какво? :o

*

poli_z

• *
  • 133
« Отговор #226 -: Февруари 07, 2012, 07:47:57 am »

Някаква идея за съвпад на тр. Сатурн с нат. Венера в 4 дом??

« Отговор #227 -: Февруари 07, 2012, 09:29:36 am »

това ще се случи чак м.11/2013 г.

ще засегне рабата,кариера,ежедневие,там ще има промени,преструктуриране
това са У МС,3 и У6 по натал са в секстил Сатурн/Венера,добри промени свързани с дете ,активиран с каре У5 Юпитер
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

poli_z

• *
  • 133
« Отговор #228 -: Февруари 07, 2012, 09:41:00 am »

това ще се случи чак м.11/2013 г.

ще засегне рабата,кариера,ежедневие,там ще има промени,преструктуриране
това са У МС,3 и У6 по натал са в секстил Сатурн/Венера,добри промени свързани с дете ,активиран с каре У5 Юпитер

Ок благодаря, щом няма да е край на някакви взаимоотношения...

« Отговор #229 -: Май 19, 2012, 11:29:53 am »
За втори път ми се активира тр.Сатурн опозиция Венера.Първият път е бил октомври месец,миналата година.Опитвам се да си спомня с какво събитие да свържа транзита,но ми липсват всякакви "проблясъци". ;) След като обърне посоката си на движение,тр.Сатурн ще направи последни "преобразувания" по Венерата.Приближават дни,в които ще са подложени на изпитание и взаимоотношения,и финанси. :blink:

« Отговор #230 -: Май 19, 2012, 11:32:53 am »
Това е добре, че не си го спомняш, MoonLight. Значи не се е случило нищо лошо. Хората все очакват да им се случи нещо хубаво и забравят, че най-хубавото е да не ти се случват лоши неща. ;)

« Отговор #231 -: Май 19, 2012, 11:38:59 am »
Това е добре, че не си го спомняш, MoonLight. Значи не се е случило нищо лошо. Хората все очакват да им се случи нещо хубаво и забравят, че най-хубавото е да не ти се случват лоши неща. ;)

Много си права,Мирабела. :wub: Винаги подхождаме с положителна нагласа,и като не се случи желаното,потъваме в отчаяние.Забравяме,че....тук следват твоите думи. :blink:

« Отговор #232 -: Юли 12, 2012, 08:07:06 pm »
За втори път ми се активира тр.Сатурн опозиция Венера.Първият път е бил октомври месец,миналата година.Опитвам се да си спомня с какво събитие да свържа транзита,но ми липсват всякакви "проблясъци". ;) След като обърне посоката си на движение,тр.Сатурн ще направи последни "преобразувания" по Венерата.Приближават дни,в които ще са подложени на изпитание и взаимоотношения,и финанси. :blink:

Тр.Сатурн последно "ще обработва" наталната ми Венера. :yahoo:

*

samoella

• **
  • 639
  • И след най-тъмната нощ настъпва утро....
« Отговор #233 -: Юли 15, 2012, 09:38:59 am »
Здравейте, да ви споделя какво установявам,че Сатурн като влезе в Скорпион есента и стане на 8 градуса ще направи тригон с натална Венера на 8 градуса в Рак ........мисля ,че е добре дано е за хубаво...   
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #234 -: Юли 16, 2012, 02:49:16 pm »
В момента тр. Сатурн ми е в тригон с нат. Венера и е така от доста време насам.
Нищо кой знае какво не ми се е случило на любовния фронт.
Всъщност остават още 4 градуса до точния тригон.

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #235 -: Юли 16, 2012, 03:40:31 pm »
Е, Рая не се знае какво ще се случи през тия 4 градуса докато настъпи точния аспект :rolleyes:   
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #236 -: Юли 16, 2012, 03:41:41 pm »
Миналата година, когато настъпи срещнах един много специален мъж, но обстоятелствата ни разделиха.

*

samoella

• **
  • 639
« Отговор #237 -: Юли 16, 2012, 03:53:09 pm »
Никога не се знае какво ще се случи,и се случва това което най-малко очакваш така ,че....КЪСМЕТ....Рая...   
ВЧЕРА Е ИСТОРИЯ
УТРЕ Е МИСТЕРИЯ
ДНЕС Е ПОДАРЪК

*

Рая

• **
  • 1094
« Отговор #238 -: Юли 16, 2012, 03:58:50 pm »
Мерси, samoella!
Точно в момента не ми е до любов, но както каза нищо не се знае!

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #239 -: Май 29, 2013, 04:48:58 pm »
Толкова е далече аспекта тр сатурн опозиция венера ,нооооо..днес се подстригах късо ;D ;D

Онази вечер,си подстригах бретона сама вкъщи.
На сутринта не ми хареса,че е дълго и още го поотрязах.
Днес,реших най-накрая да отида на фризьор..... ;D и о,чудо.
Сега съм с къса косица :P
Бонбон.

Нещо подобно на снимката :blink: