Здравей Гост

ЗА ИЛИ ПРОТИВ ЗАКОННИЯ БРАК

• 169 Отговора
  • 24642 Прегледи
Re:ЗА ИЛИ ПРОТИВ ЗАКОННИЯ БРАК
« Отговор #60 -: Август 31, 2010, 12:16:45 pm »
Твърдо ЗА брака, стигне ли се до деца. Няма да раждам извънрачни деца на никой, а преди това задължително живот на брачни начала, за да го видиш що за стока е и дали се търпите заедно.

Слънце Скорпион съвпад Плутон
Меркурий в Скорпион съвпад Сатурн.
Венера и Марс във Везни
Луна в Телец
Юпитер във Водолей

« Отговор #61 -: Август 31, 2010, 12:21:01 pm »
Гласувах за брака,но с едно пояснение,че когато една двойка има дете е редно да има сключен брак.Лично при мен това беше от голямо значение.Ще се изразя малко грозно ,но съм на мнение,че мъжете с оная си работа правят деца и с оная си работа ги гледат и сключването на брак поне малко дава сигурност за детето.Ако не друго поне при раздяла мъжа ще трябва да плаща издръжка.Не че това оправя нещата де....  Сега след 10 год.брак и вече поотраснало дете си мисля,че ако се разделим със съпруга ми и срещна друг човек,не бих се омъжила.Липсва ми усещането за свободата(е.. аз попаднах на властен мъж,но това е друга тема)

подкрепям те с две ръце за това мнение, напълно съвпада с моето  :rolleyes:

*

Lillie

• 30532
« Отговор #62 -: Август 31, 2010, 12:43:06 pm »
Аз първо бих поживяла пробно под един покрив с любимия мъж, за да го видя що за стока е, преди да взема решение за брак (ако той го иска). И за да мога овреме да избягам ;D, докато все още не сме обръзани официално и с общи деца, ако реши да се държи като говедо и да ме тормози.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #63 -: Август 31, 2010, 12:49:43 pm »
Аз първо бих поживяла пробно под един покрив с любимия мъж, за да го видя що за стока е, преди да взема решение за брак (ако той го иска). И за да мога овреме да избягам ;D, докато все още не сме обръзани официално и с общи деца, ако реши да се държи като говедо и да ме тормози.

Трябва да го наблюдаваш обаче как се държи с други деца и какво е мнението му по въпроса.С моя мъж започнахме да се караме като се роди детето.Имаме различни гледни точки относно възпитанието и това доста ни разделя.
Слънце Близнаци,Луна Телец,Асц Дева,Венера и Марс в Рак

*

Lillie

• 30532
« Отговор #64 -: Август 31, 2010, 01:03:14 pm »
Трябва да го наблюдаваш обаче как се държи с други деца и какво е мнението му по въпроса.

Първо ще го видя как се държи с котките ми и дали ще ги приеме. И ако успее да мине през този тест, с останалите му недостатъци все някак ще се справя.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

holanda

« Отговор #65 -: Август 31, 2010, 01:22:55 pm »

Първо ще го видя как се държи с котките ми и дали ще ги приеме. И ако успее да мине през този тест, с останалите му недостатъци все някак ще се справя.  ;D

вярно си е това обаче  :-\.Мъжете като видят къща с котки,започват да си въобразяват глупости и да мислят,че собственичката им е самотница и откачалка.Милите,много филми гледат.. :lol:

иначе аз нямам никакви животни и не изпитвам потребност да имам.Само едно време имах малко котенце,което майка остави в парка и оттогава не съм гледала животно.Но си мисля,че ако взема някое,няма да го гледам. дори не си поливам цветето Роберта,която се нуждае от малко вода веднъж на 2 седмици.Мъжа ми и с това трябва да се справя  ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #66 -: Август 31, 2010, 01:30:34 pm »
..не съм казала нищо ново или по-специално:blink: 

Абсолютно, но как да ти обясня, че виждането за нещата като цяло, разсъжденията си личат дори и в прозаичните постове. А тук ще вкарам моите екс-предразсъдъци относно възрастта, че затова ти се радвам, няма да навлизам в подробности за капацитета на някои твои каки в реалността.  ;D Както и да е, да не оспамвам значимата тема.  :P   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #67 -: Август 31, 2010, 02:35:39 pm »
Имала съм три законни брака и един развод...Като цяло съм зад законните връзки , смятам ,че децата трябва да имат сигурност и стабилна среда ,която да възпита качественна ценностна система у тях. *Лишените* от бащи деца са по-различни и трудни...

В интерес на истината след тези трудности , които преживях с последния си съпруг сега мисля , че не бих могла ,/ ако някога ми се наложи / ,да избера законната брачна форма на съжителствуване. Може би защото нямам намерение да раждам отново , децата ми не биха приели друг за баща , а и вероятно вече съм се убедила , че сигурността си я постигам сама , а не чрез 7-ми дом.

Упр. на 7-ми интерсептиран е венера ,която е в козирог и втори дом. Вторият съуправител на 7-ми е меркурии ,който е ситуиран в стрелец в ретро фаза . Аспектите са повече от показателни за развитието на брачните взаймоотношения в моя натал. Наред с това нодалната ос е в 1-ви/7-ми...Партньорството е от голямо значение за мен....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #68 -: Август 31, 2010, 04:14:20 pm »
Имала съм три законни брака и един развод...Като цяло съм зад законните връзки , смятам ,че децата трябва да имат сигурност и стабилна среда ,която да възпита качественна ценностна система у тях. *Лишените* от бащи деца са по-различни и трудни...

В интерес на истината след тези трудности , които преживях с последния си съпруг сега мисля , че не бих могла ,/ ако някога ми се наложи / ,да избера законната брачна форма на съжителствуване. Може би защото нямам намерение да раждам отново , децата ми не биха приели друг за баща , а и вероятно вече съм се убедила , че сигурността си я постигам сама , а не чрез 7-ми дом.

Упр. на 7-ми интерсептиран е венера ,която е в козирог и втори дом. Вторият съуправител на 7-ми е меркурии ,който е ситуиран в стрелец в ретро фаза . Аспектите са повече от показателни за развитието на брачните взаймоотношения в моя натал. Наред с това нодалната ос е в 1-ви/7-ми...Партньорството е от голямо значение за мен....
Баси, ти си се оляла, бе...Чакам да стигнеш Елизабет Тейлър-))))
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

Марая

• 28287
« Отговор #69 -: Август 31, 2010, 04:24:00 pm »

Баси, ти си се оляла, бе...Чакам да стигнеш Елизабет Тейлър-))))

:57: :57: Бог да го прости Иван Станчев ,ми казваше ,че съм българската Лиз Тейлър....
Какво да ти кажа Кабалетка ;D ;D , някои по един път не могат , а други по много...На който както му е писано...СЛВ в 7-ми.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
« Отговор #70 -: Август 31, 2010, 04:29:07 pm »
Всяка жена мечтае да се види в бяла рокля, да изживее сватбения си ден...

А, недей тъй да обобщаваш, Аичке.  :P Аз пък мечтая да се видя в черни жартиери, хи хи хи.  :57:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #71 -: Август 31, 2010, 05:01:55 pm »
Като цяло съм зад законните връзки , смятам ,че децата трябва да имат сигурност и стабилна среда ,която да възпита качественна ценностна система у тях. *Лишените* от бащи деца са по-различни и трудни...

Марая, кои деца са трудни? Кои са лишените? Какво ги топли подписа? Бащинството не върви с подписа. То е вътре в човека. Или си баща или не си баща. Колко изоставени деца има от собствените им бащи, а са отглеждани от чужди  ( доведени) такива? ДНК-то не те прави баща, дори, още по-малко подписа. Искаш да кажеш, че извънбрачните деца нямат стабилност ли? Имат и то голяма, не по-малка от законните деца. Те са равни, според мен. Равни пред закона, а дали са равни пред родителите, това пак зависи от тях.

Точно обратното -закона не ги третира като равни!

*

Uran

• 6041
« Отговор #72 -: Август 31, 2010, 05:28:10 pm »
Ako детето е припознато, което не е кой знае каква юридическа драма, има същите права като тези родени в "законно" семейство.

*

Марая

• 28287
« Отговор #73 -: Август 31, 2010, 05:44:26 pm »
Ako детето е припознато, което не е кой знае каква юридическа драма, има същите права като тези родени в "законно" семейство.

И аз така знам.  :-[ 

Трудно мога да си обясня как би се чувствало едно дете без баща...в средата в която учи ,играе...
Децата са много жестоки!

*

Uran

• 6041
« Отговор #74 -: Август 31, 2010, 05:52:53 pm »
Преди 20г имаше подобни ексцесии, но поведението на тези деца беше огледало на провинциалните коментари на родителите им.
Сега Слава Богу! нещата не са така, а и на никой не му пука.

п.п.Братовчед ми гледа "чуждо" дете и го приема напълно като свое.
« Последна редакция: Август 31, 2010, 07:25:55 pm от Uran »

« Отговор #75 -: Август 31, 2010, 07:41:24 pm »
Нямам време да изчета какво сте писали днес, но това с признатите/непризнатите деца ми припомня една случка с моя колежка, 32 годишна - видя баща си за пръв път на неговото прогребение. :lol:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #76 -: Август 31, 2010, 08:50:55 pm »
Аз съм ЗА.Според мен дава някаква сериозност на нещата,някаква истинност  :-\ така ми се струва.
Иначе имам Слънце в Стрелец в 3ти дом
Луна в Дева в 12ти дом
Юпитер във Везни в 1ви дом
Сатурн и Венера във Водолей в 4ти дом  :blink:
« Последна редакция: Август 31, 2010, 09:03:26 pm от Last_Kiss »

*

Nebesna

« Отговор #77 -: Август 31, 2010, 08:54:52 pm »
Аз съм ЗА.Според мен дава някаква сериозност на нещата,някаква истиност  :-\ така ми се струва.

Особено истинност.

*

Diyana

• 2705
« Отговор #78 -: Август 31, 2010, 08:57:02 pm »
Бреей, чета и цъкам, цъкам и чета, и не мога да си позная форума и форумчанете тия дни.
Сатурн във Везни много бързо е влязъл във владение май.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Vision

• 3523
« Отговор #79 -: Август 31, 2010, 08:58:53 pm »
Имала съм три законни брака и един развод...Като цяло съм зад законните връзки ,

това ми звучи точно като ''много е лесно да се откажат цигарите, правила съм го стотици пъти''..точно заради такива неща съм против това, което хората наричат ''законен брак''..пълно лицемерие..много са рядко хората, които го правят осъзнато..същото се отнася и за родителството..но това не пречи да подкрепям идеята да се раждат повече българчета, въпреки че е комерсиална, защото мисля за старините си и кой ще работи като се пенсионирам.. ;D

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..