Здравей Гост

ЗА ИЛИ ПРОТИВ ЗАКОННИЯ БРАК

• 169 Отговора
  • 24443 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:ЗА ИЛИ ПРОТИВ ЗАКОННИЯ БРАК
« Отговор #120 -: Септември 03, 2010, 03:51:53 pm »
...Т.е Уран е във водолей

В какъв смисъл?  :blink:
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #121 -: Септември 03, 2010, 03:57:54 pm »
ще съсипва нормите и мухлясалите традиции за сметка на освободенческото мислене
хубавос, но да си припомним, че стария управител на водолей е кой? дядо ти сатурн
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #122 -: Септември 03, 2010, 04:04:42 pm »
Ам хубаво ама понеже сега не е във Водолей, питам за кога имате предвид?  ;D

*

Kaya

• 2893
« Отговор #123 -: Септември 03, 2010, 04:08:02 pm »
по- лошото е , че отива в овен :P
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

missKapriz

« Отговор #124 -: Септември 03, 2010, 04:15:10 pm »
Цитат
ще съсипва нормите и мухлясалите традиции за сметка на освободенческото мислене
Що да са мухлясали традиции :blink:Проблема е май именно в това,че всички станахме много модерни ;DА където няма традиции/правила настава анархия

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #125 -: Септември 03, 2010, 04:16:34 pm »
...Т.е Уран е във водолей

В какъв смисъл?  :blink:

В смисъл ерата на водолея ;D ;D , това исках да кажа...ерата на водолея с упр. Уран!
Ретро мерк...,какво да правиш? :-[ ;D ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #126 -: Септември 03, 2010, 04:23:00 pm »
Само за уточнение, сори.  :blink: Викам нещо с времето да не сме на "вие" вече, на моменти имам чувството, че всичко ми минава като на лента.

И какво сега Уран като улезе в Овенчо, какво тогава, всички ще хванат гората ли.  ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #127 -: Септември 03, 2010, 04:35:40 pm »
Само за уточнение, сори.  :blink: Викам нещо с времето да не сме на "вие" вече, на моменти имам чувството, че всичко ми минава като на лента.

И какво сега Уран като улезе в Овенчо, какво тогава, всички ще хванат гората ли.  ;D

Ерата на водолея - упр. Уран , по транзит в Овен. Съвършенно ново начало за връзките в това число и брака... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #128 -: Септември 04, 2010, 11:51:13 am »
Който не е гласувал да гласува моля! ;D ;D
Дядо ви Сатър е във везни , а вие свобода в отношенията търсите ;D ;D ;D ;D.

« Отговор #129 -: Септември 04, 2010, 11:57:01 am »
  Аз съм пас - все ми е тая. Така и не можах да разбера дали съм за, дали съм против...Какво е това законен брак?  :lol: Но ако ми осигурява финансова стабилност що да не съм, ма пък защо ще се чувствам после задължена да си плащам с лихвите заради едната сигурност.... :lol: Не знам за какво да гласувам.

*

Марая

• 28287
« Отговор #130 -: Септември 05, 2010, 02:38:06 am »
Та за брака или добро или нищо! ;D ;D ;D ;D
Сатурн е във везни! Мисля , че брачните договори ще са бум от този транзит ..... ;D

*

Nebesna

« Отговор #131 -: Септември 05, 2010, 08:43:46 am »

Дядо ви Сатър е във везни , а вие свобода в отношенията търсите

Сатурн ще поиска хората да вземат ОКОНЧАТЕЛНО решение относно брака си, независимо какво е то...Аз се разведох при Сатурн в 7-ми дом, противно на очакванията, че затвърждавал брака.

Освен това има значение в кой ДОМ попадат Везните. На мен са ми в 10-ти.

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #132 -: Септември 05, 2010, 08:47:39 am »

Сатурн ще поиска хората да вземат ОКОНЧАТЕЛНО решение относно брака си, независимо какво е то...Аз се разведох при Сатурн в 7-ми дом, противно на очакванията, че затвърждавал брака.

да така е, аз също тогава се разведох - при третото преминаване на Сатурн през Вертекса ми в 7 дом. Сатурн все още ми е в 7 дом  :blink:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

« Отговор #133 -: Септември 05, 2010, 12:17:45 pm »
  Ауууу,  ;D ;D ;D - да не взема да се заженя пък сега, квато съм голяма чуденка "За или Против" - както Сатурн в момента транзитира през 5-ия ми дом....

*

Divna

« Отговор #134 -: Септември 05, 2010, 05:36:52 pm »
  Ауууу,  ;D ;D ;D - да не взема да се заженя пък сега, квато съм голяма чуденка "За или Против" - както Сатурн в момента транзитира през 5-ия ми дом....

Хайде Дейзи, това да чуеш скоро скъпа!

http://www.youtube.com/watch?v=4tDYMayp6Dk

*

Lillie

• 30532
« Отговор #135 -: Септември 05, 2010, 06:14:42 pm »

да така е, аз също тогава се разведох - при третото преминаване на Сатурн през Вертекса ми в 7 дом. Сатурн все още ми е в 7 дом  :blink:

Досега не съм се омъжвала и не съм се развеждала, но си спомням, че при навлизане на Сатурн в 7 дом (мунданен съвпад Юпитер/Сатурн в Телец) настъпи криза във връзката ми. Разделихме се едва след две години, докато Сатурн все още беше в 7 дом (Близнаци), по време на разходящия му квадрат с нат. Марс (У5). Почувствах огромно облекчение. Дотук това остава най-леката и безболезнена раздяла в живота ми. Разделихме се с едно "чао" по телефона, на 8 март.  ;D

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Divna

« Отговор #136 -: Септември 05, 2010, 07:02:52 pm »

да така е, аз също тогава се разведох - при третото преминаване на Сатурн през Вертекса ми в 7 дом. Сатурн все още ми е в 7 дом  :blink:

Досега не съм се омъжвала и не съм се развеждала, но си спомням, че при навлизане на Сатурн в 7 дом (мунданен съвпад Юпитер/Сатурн в Телец) настъпи криза във връзката ми. Разделихме се едва след две години, докато Сатурн все още беше в 7 дом (Близнаци), по време на разходящия му квадрат с нат. Марс (У5). Почувствах огромно облекчение. Дотук това остава най-леката и безболезнена раздяла в живота ми. Разделихме се с едно "чао" по телефона, на 8 март.  ;D

Аз се разведох с тр. Сатурн в 10ти.
Сатурн стабилизира, но само това, което има здрави основи. Иначе всички знаем другото му проявление - освобождение, откъсване от ненужното.

*

Марая

• 28287
« Отговор #137 -: Септември 05, 2010, 07:07:55 pm »
Цитат на: Divna link=topic=4533.msg150551#msg150551 date=1283706172
[b
Сатурн стабилизира, но само това, което има здрави основи. Иначе всички знаем другото му проявление - освобождение, откъсване от ненужното.[/b]

Точно! :clap: :clap: Другото в небитието....

*

Vision

• 3523
« Отговор #138 -: Септември 05, 2010, 07:13:28 pm »

Сатурн стабилизира, но само това, което има здрави основи. Иначе всички знаем другото му проявление - освобождение, откъсване от ненужното.

не ли плутоново това освобождение и откъсване на ненужното??

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #139 -: Септември 05, 2010, 07:17:56 pm »
  Ъхъм ама вътрешно такова, докато при Сатурн е външно - материално, осезаемо.
  Значи като нямам трайни основи, трябва тепърва да се слагат.... :lol: