Въпреки ,че съм законно омъжена съм против брака и ще ви обесня защо.
Със моя съпруг /вече/живяхме 10години без брак-първо бяхме гаджета,после заживяхме заедно,купихме си жилище и всичко се развиваше нормално,до момента в който не се ожени брата на моя мъж.В продължение на 2 години ми се повтаряше как видиш ли трябва да се оженим,имаше подмятания от страна ан майка му нищо че не сте женени пак те имаме за наше момиче и т.н.т.Не исках да слючваме брак защото подписа не променя нещата според менра и с ме с голям кредит а това са излишни пари,но не моя се заинати като магаре на мост и каза или се женим или всеки по пътя си писна ми да се забавляваме толкова години,и накрая предадох се.Та всичко по организацията на сватбата мина през мен-ни майка му,ни никой не помогна пък за пари да не говорим-с изключение на дядо ми ,който даде някой лев,всичко си поехме ние.Две приятелки ми помогнаха с подготовката-покани,рокля и всички дребни детайли-за откритият ритуал и фото и видеосесията си наехме агенция.Кръстницата никакво участие - ни финансово ,ни емоционално-даже забрави да ме забули като дойдоха-по важно беше да се наблегне над филетата и луканките...
И повярвайте ми не знам как мина сватбата-лудницата беше пълна,кръстницата закъсня,после ни бяха запушили колата-всички ,за всичко се обръщаха към мен,част от потвърдилите не дойдоха, и от един момент нататак просто исках да свърши тази вечер-бях изтощена
След сватбата започнах да чувам от всякъде коментари,дори и упреци защо не сме били поканили еди кой си и така нататък.
Дори погледнато чисто финансово в днешно време е много лоша инвестиция
1 трябва да сменяш документи
2 на всякъде трябва да доказваш че си ти
3 искат ти куп безмислени изледвания
4 винаги ще има недоволни а нещата си остават едни и същи,дори могат да се влошат....
5 пак живеете на същото място,правите същите неща
Не виждам смисъл от цялата тази формалност.