Луна в рак в 4 дом, върха на 5 дом е рак, както и на 6 също.
обожавам ги децата си, но всичко си има граници - преминат ли ги съм способна да се сърдя до десето пришествие докато не се осъзнаят /реално не се сърдя ами просто им гледам сеира ма те не знаят

/. дала съм им пълната свобода за вземането на решения - мога да им кажа моето мнение по даден въпрос, но решението си е тяхно.
за мен те са свободни и различни души /от мен/ и аз само ги подкрепям в навлизането им в този свят. до десетата година на децата си им майка, ама после вече те започват да си проявяват характера заложен по натал и следват съдбата си, а тяхната съдба е различна от нашета. можем само да им оказваме подкрепа и нищо повече.
абсолютно им е забранено да се бъркат в моите лични решения - моят живот е мой този въпрос не подлежи на дискусия. номера от типа ама заради децата да си седя омъжена за тиквата с която съм живяла - ама изобщо не минават пред мен! ако майката е щастлива, то децата раснат в спокойна и добра обстановка и това е факт!
избера ли човек с когото да споделям живота си, то тяхното мнение изобщо не ме интересува - имат два варианта - или приемат решението ми и остават с мен или отиват при баща си. точка! и това не е липса на любов, но има граници, които не трябва да се преминават. много мразя жени, които се оплакват, че заради децата си са останали в капана на брак, дето ги е тормозел или пък са останали сами за да не нарушели образа на бащата - това са простотии целящи единствено да оправдаят страха на дадена жена и нищо повече! крайно време е да се преустанови това тормозещо мислене относно родители и деца.
децата са съвършено различни създания от нас. това, че имат наши гени е само материален показател, но не и душевен/духовен. всеки следва пътя си. можем да ги обичаме, да ги подкрепяме в техните решения, да им споделяме наше мнение без да го налагаме обаче и да ги оставим да вървят по пътя си като души с определена мисия. затова са родителите според мен - да въведат една душа в материалният свят. децата ни не са наша собственост...
естествено, че като майка с Луна съвпад Сатурн съм наложила някои правила у дома:
да помагат в домакинството
да се прибират навреме
да не ме лъжат
като отиват някъде да ме уведомяват за да не се притеснявам
да се научат да отстояват себе си и желанията си
това са. може и да не са много, но каквото им е нужно, то ще си дойде с времето