Здравей Гост

Прекалено нисък ръст

• 169 Отговора
  • 25363 Прегледи
*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
Re: Прекалено нисък ръст
« Отговор #120 -: Юли 09, 2013, 08:40:08 am »
другото, което си мисля, е че по първи дом е лицето  и излъчването;
 височина, дебелина, тялото...мисля, че може би се дава по 2ри дом
« Последна редакция: Юли 09, 2013, 08:45:20 am от zikovu »
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #121 -: Юли 09, 2013, 08:42:26 am »
Ами да- в карата на Веско, управителя на 2ри дом Марс е във Везни в заточение- как да порастне.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #122 -: Юли 09, 2013, 08:44:45 am »
При мен у на 2ри дом е на трон, но е затиснат от сатурна- не съм много висока и на ръст, нямам много и на килограми- нормално е всичко- имам хармонично телосложение...това е, явно е 2рия дом

при майка ми у 2 не е в свойствен знак и е ретрограден- нисичка, има и планета на трон, включена във втори- пълничка

*

Нова

• 3491
« Отговор #123 -: Юли 09, 2013, 08:47:50 am »
Вие колко високи и едри /не дебели/ овни познавате? Мини знак за мини агънца.
Мама е Овен и е 1.63-5 някъде. Аз съм най-дребната от всички вкъщи, 1.55 съм, но изобщо не се имам за 'прекалено' ниска :D

Ми и аз съм толкова, колкото майка ти.
Но като цяло мъжете са по-скоро дребни. Дори не точно ниски, а цялостно дребни. Направо 1,70 си е макс. Някакси липсва особен обем на кости и мускули. По-скоро жилави, ячки, но не обемни. Едни такива дребни кочове. Подвижни, лудетини. Някакси си го носят. Татко ми е сигурно около 1,70 и с майка ми го наричаме балетист, защото има от само себе си пропорционална структура и мускули и едни такива като завити на вретено крака. Той е шило в торба. Тя чат-пат го охранва и тогава става бременно мече.
При жените по-често виждам разновидност на структурите в зависимост от влиянието на останалите аспекти, но пак като цяло височини на модел не се достигат.

Някой каза, че рибите били ниски. Хм. Нали съм езеро за риби, слънчеви, лунни, всякакви. Не съм в състояние да изброя всички слънчеви мъже риби около мен. И не говоря за реални или потенциални любови, а просто за неутрални мъже с този знак. Живота ме е залял. И съм късметлийка, защото всички са много хубави, потъваш във водата около тях, високи, изключително добре сложени, спортни, дори от самосебе си, няма нито едно "турло", дори има едри, но там определено подозирам яка намеса на юпитер, вероятно на ас предвид и останалите появления в живота му. Нептун ми се отблагодарява, награждава и ме радва.
При жените риби средния и нисък ръст е по-типичен, дори често със склонност към килограми.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #124 -: Юли 09, 2013, 08:49:44 am »
Нова дай анализ на 2рия ти дом

*

Нова

• 3491
« Отговор #125 -: Юли 09, 2013, 08:51:28 am »
Нова дай анализ на 2рия ти дом

А защо не на първия?

Ххахахах, шегувам се. Ами ... Венера Милоска с ръце.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #126 -: Юли 09, 2013, 08:57:58 am »
ето - по картата на чаплин, диспозитора на втори е във втори и то е Юпитер, но пък е в падение- как да порастне?
Може да понапълнее.. макар, че пак е съмнително

Двама от бившите ми- високи, хубави, изпънати - и двамата имат у 2 в падение като Чаплин, но съвпад АЦ! Ето кое може да извиси мъжа.

Единия беше склонен към напълняване- също като майка ми- планета във втори дом.

*

Нова

• 3491
« Отговор #127 -: Юли 09, 2013, 09:00:59 am »
Намирам доста сериозно основание да се съглася със становището ти за по 1 - глава, по 2 - тяло. Има логика, даже подозирам, че някъде може вече великите умове да са го написали.

Но е сложно да достигнем да категоричен извод, защото това с часа на раждане и домофикацията си е проблем.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #128 -: Юли 09, 2013, 09:10:35 am »

И още нещо- ако има планета във втори и тя е силно поставена или дори перегрин- явно води до повече килца. Обаче ако е в заключен дом може и да не добави на килца човека.
Едно момче, високичък има у2 в перегрин и планета във втори дом в перегрин в заключен знак във втори- Висок и слаб- добро телосложение

*

Нова

• 3491
« Отговор #129 -: Юли 09, 2013, 09:15:39 am »
Не може това правило да е панацея. Просто не го виждам като неоспоримо работещо. Някакси засега луната бие по точки и при мъже, и при жени.

« Отговор #130 -: Юли 09, 2013, 09:30:37 am »
Вее колко високи и едри /не дебели/ овни познавате? Мини знак за мини агънца.
Бащата на моя приятел е Слънчев Овен и е висок 1.90...
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #131 -: Юли 09, 2013, 09:51:08 am »
Не може това правило да е панацея. Просто не го виждам като неоспоримо работещо. Някакси засега луната бие по точки и при мъже, и при жени.

Кое е правилото за Луната?

*

Нова

• 3491
« Отговор #132 -: Юли 09, 2013, 10:12:29 am »

Кое е правилото за Луната?

Че луната влияе на външния вид, и в главата, и в тялото. Това впечатление се засилва още повече, защото луната дава и излъчване.
Например: Сещам се за двама мъже, единия е брат ми, водни зодии /ми какви да са ))))/ с луна в козата. И двамата са с типичната хармонична и балансирана костна структура, издължени, пропорционални кости, оформени стави. Лицата са с козешките изпъкнали скули и хлътнали бузи.
Жена лъв с луна в риби, колежка. Погледа, очите, блуждаенето, меланхолията, интровертността... Тук във физиката имаме малко повече лъв. Като типичните гърди, корем, слаби крачета. По-скоро средна на ръст. Косата е по лъв.
Обачеее, онзи ден ви говорих за онази с РД-то, луна в лъв, драмсъстава. Навърши 51. Работя с нея от 10,3,2010 год. Досега не съм виждала цвета на кожата на лицето й. Вече почвам да се съмнявам, че и съпруга й, с когото са от 31 год, не я е виждал. Всеки миг сантиметър и половина покритие, цветове, блясък. Дай й да се кичи с пластмаси, тенекиени бижута в жълт метал с камъчета, да си закача розови пластмасови розички по коса и навсякъде, да купува фалшиви чанти и рокли, на които пише Армани, да ходи по евтини фризьори, да опъват и изрусяват къдравата й коса /съвсем скоро случайно научих, че е къдрава/, висока е много малко, с коремчесто телосложение. Като цяло е дребна. Рачешкото прозира само в дълбоката й неувереност, лакейничене, следване на потока и вятъра, фурнаджийска лопата.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #133 -: Юли 09, 2013, 10:22:40 am »
абе за козметиките как се кипри и гримира май е повече венерата...А за Луните- и аз и майка ми имаме Луни в Козирог- но нямаме нищо общо в структура и телосложение и лице- разбира се, че си приличаме в очи, устни- но аз съм с по- рязки черти, по- остри, тя е кръгла в лицето. Тя е нисичка и пълничка, аз съм с 10 см. по- висока от и съм слаба.

Не ми се стува, че е от луната- поне аз не съм много навита да вярвам в тази идея.

Майка ми разчита повече на декоративната козметика-тронова венера в телец тригон козирожка луна- не прекалява!

Аз съм повече на тема бяла козметика и естествена красота, дори да се гримирам е по- леко (от време на време правя драматичен грим, като акцентирам на очите главно!)- луна съвпад венера в козирог.

*

Нова

• 3491
« Отговор #134 -: Юли 09, 2013, 10:24:13 am »
абе за козметиките как се кипри и гримира май е повече венерата...А за Луните- и аз и майка ми имаме Луни в Козирог- но нямаме нищо общо в структура и телосложение и лице- разбира се, че си приличаме в очи, устни- но аз съм с по- рязки черти, по- остри, тя е кръгла в лицето. Тя е нисичка и пълничка, аз съм с 10 см. по- висока от и съм слаба.

Не ми се стува, че е от луната- поне аз не съм много навита да вярвам в тази идея.

Майка ми разчита повече на декоративната козметика-тронова венера в телец тригон козирожка луна- не прекалява!

Аз съм повече на тема бяла козметика и естествена красота, дори да се гримирам е по- леко (от време на време правя драматичен грим, като акцентирам на очите главно!)- луна съвпад венера в козирог.

Устните ви плътни ли са, обемни, такъв тип секси, нещо като естествен силикон? Наблюдава се при козите.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #135 -: Юли 09, 2013, 10:25:51 am »

Устните ви плътни ли са, обемни, такъв тип секси, нещо като естествен силикон? Наблюдава се при козите.

даа:)

*

Нова

• 3491
« Отговор #136 -: Юли 09, 2013, 10:26:29 am »

даа:)

Ето, видя ли  :P ;D

*

sladurkata

• **
  • 1504
  • Риба въдичар
« Отговор #137 -: Юли 09, 2013, 10:27:43 am »
И аз и майка ми сме с луна стрелец и сме различни като структура на лице и телосложение, макар да си приличаме.
Луните са в различни декади.

Други двама мъже със слънце почти в един и същи градус и луна в един и същи знак, но в различни декади - различни и в лицева структура и в телосложение.

Според мен зависи от субдиспозитора на луната.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #138 -: Юли 09, 2013, 10:28:41 am »
а при брат ти така ли е? ;) Ма, давай го насам, от кога дебна за някоя козирожка луна!

Но искам да ти кажа, че 2 момчета познава с пълни и красиви устни- единия е с луна в скорпи, другия с луна във водолей- е..

*

Нова

• 3491
« Отговор #139 -: Юли 09, 2013, 10:28:51 am »
И аз и майка ми сме с луна стрелец и сме различни като структура на лице и телосложение, макар да си приличаме.
Луните са в различни декади.

Други двама мъже със слънце почти в един и същи градус и луна в един и същи знак, но в различни декади - различни и в лицева структура и в телосложение.

Според мен зависи от субдиспозитора на луната.

да, и слънце, и ас. нали затова си гледаме снимките в онази тема.