Не може това правило да е панацея. Просто не го виждам като неоспоримо работещо. Някакси засега луната бие по точки и при мъже, и при жени.
Кое е правилото за Луната?
Че луната влияе на външния вид, и в главата, и в тялото. Това впечатление се засилва още повече, защото луната дава и излъчване.
Например: Сещам се за двама мъже, единия е брат ми, водни зодии /ми какви да са ))))/ с луна в козата. И двамата са с типичната хармонична и балансирана костна структура, издължени, пропорционални кости, оформени стави. Лицата са с козешките изпъкнали скули и хлътнали бузи.
Жена лъв с луна в риби, колежка. Погледа, очите, блуждаенето, меланхолията, интровертността... Тук във физиката имаме малко повече лъв. Като типичните гърди, корем, слаби крачета. По-скоро средна на ръст. Косата е по лъв.
Обачеее, онзи ден ви говорих за онази с РД-то, луна в лъв, драмсъстава. Навърши 51. Работя с нея от 10,3,2010 год. Досега не съм виждала цвета на кожата на лицето й. Вече почвам да се съмнявам, че и съпруга й, с когото са от 31 год, не я е виждал. Всеки миг сантиметър и половина покритие, цветове, блясък. Дай й да се кичи с пластмаси, тенекиени бижута в жълт метал с камъчета, да си закача розови пластмасови розички по коса и навсякъде, да купува фалшиви чанти и рокли, на които пише Армани, да ходи по евтини фризьори, да опъват и изрусяват къдравата й коса /съвсем скоро случайно научих, че е къдрава/, висока е много малко, с коремчесто телосложение. Като цяло е дребна. Рачешкото прозира само в дълбоката й неувереност, лакейничене, следване на потока и вятъра, фурнаджийска лопата.