Цитат на: kabala в Септември 04, 2010, 02:15:48 pmЧакай, че не ми се връзва или аз не разбрах сметките пример: майка 164 см + баща 187 см = 351 см : 2 = 175.5 см За дъщеря -10см, за син +10 см
Чакай, че не ми се връзва или аз не разбрах сметките
Не разбирам защо ти да си си виновен Веселин?!Пък и има достатъчно ниски момичета :blink:а и много двойки,където момичето е дори малко по-високо от момчето...
Цитат на: missKapriz в Септември 07, 2010, 09:28:51 amНе разбирам защо ти да си си виновен Веселин?!Пък и има достатъчно ниски момичета :blink:а и много двойки,където момичето е дори малко по-високо от момчето...Виновен, защото чрез спорт в по-ранна възраст съм можел до определена степен да израстна поне още малко повече.Колкото до второто, сигурно не знаеш какви са днешните момичета...
Разбира се, тази смекта е по-скоро забавна, но в много случаи се оказва обективна. :blink:
Другото,което мога да добавя е,че по мои наблюдения Слънчевите Риби са нисички :blink:
Дрийм, 170 за жена е достатъчно висок ръст, особено за българския стандарт. :blink:
Цитат на: Just_a_Dream в Юли 08, 2013, 03:41:36 pmДругото,което мога да добавя е,че по мои наблюдения Слънчевите Риби са нисички :blink:Аз съм слънце риби,АС лъв и съм 160 :blink:
Вее колко високи и едри /не дебели/ овни познавате? Мини знак за мини агънца.