Цитат на: Veselin в Септември 02, 2010, 10:45:35 amКои положение на планети и аспекти могат да дадат на човек прекалено нисък ръст? Аз самият съм едва 155 см и винаги ми е било интересно защо е така, при положение, че наталната ми карта показва, че би трябвало да е точно обратното, поне въз основа на това, което съм чел. Не смятам, че интересептирани Риби в 1 дом биха дали точно това, понеже познавам и други хора с такова положение и те са си с нормална височина. Часът на раждане ми е напълно точен. По-долу поставям и картата си. Би ми било интересно какво ще кажете.Много странно наистина. Не виждам в картата ти предпоставки за нисък ръст. Това, което съм забелязала в картите на хора е , че когато господарят на асцендента е под хоризонта дава нисък риск. Моят асцендент е Стрелец - Юпитер над хоризонта. Сравнявала съм си картата с картите на хора с моята домификация, при които Юпитер е под хоризонта - всичките са с нисък ръст.
Кои положение на планети и аспекти могат да дадат на човек прекалено нисък ръст? Аз самият съм едва 155 см и винаги ми е било интересно защо е така, при положение, че наталната ми карта показва, че би трябвало да е точно обратното, поне въз основа на това, което съм чел. Не смятам, че интересептирани Риби в 1 дом биха дали точно това, понеже познавам и други хора с такова положение и те са си с нормална височина. Часът на раждане ми е напълно точен. По-долу поставям и картата си. Би ми било интересно какво ще кажете.
Лука Гаурико казва, че арабските астролози смятат, че роденият, в чийто хороскоп злите планети се намират под хоризонта, живее по-дълго, отколкото роденият, в чийто хороскоп злите планети са над хоризонта. Това се потвърждава и от Карданус.
Честно казано и аз не виждам такива предпоставки .
Освен Уран да е решил да извърти някой номер (т.е. той да е отговорен за ръстта)?Между другото, имам и брат близнак, роден около 10 минути преди мен и с около 3-4 см по-висок от мен. Двамата с него сме родени твърде преждевременно (но по нормален начин, не с операция), 72 дена по-рано и сме тежали общо 2 кг ( ).Брат ми е най-високия от всички у нас.
Цитат на: Veselin в Септември 02, 2010, 12:09:16 pmЗначи няма да живея много дълго. Знаех си. По-малко от еди си кой не значи малко. Пък и има толкова много други показатели за продължителност на живота..
Значи няма да живея много дълго. Знаех си.
Между другото, имам и брат близнак, роден около 10 минути преди мен и с около 3-4 см по-висок от мен.
Ами не, не се интересува от астрология, обаче може да рисува много хубаво (и рисува всичко точно като истинско), а аз не мога. Но това вече мисля, че идва от Луната.
За мен не е важна продължителността на даден живот, а да е имало смисъл от него.
Луната ми е в съвпад с АС /първи дом/- висока съм точно 159см. Забелязах, че Веселин има квадратура като моята Луна/Марс. Може и тя да оказва някакво значение.
Интересно ми е Веселин дали е спортувал ? Това оказва сериозно влияние също .
Цитат на: Santi в Септември 02, 2010, 12:45:02 pmИнтересно ми е Веселин дали е спортувал ? Това оказва сериозно влияние също .Като малък никак. А сега даже много спортувам. Но познавам един приятел, който и преди, и сега не спортува, по цял ден е пред компа,а е 1.82.