Здравей Гост

Прекалено нисък ръст

• 169 Отговора
  • 25358 Прегледи
*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
Re: Прекалено нисък ръст
« Отговор #160 -: Юли 09, 2013, 03:07:57 pm »
А какво ще кажете за Плутон във 2-ри дом? Как влияе на теглото според вас? Меркурия ми(У1) е в квадрат с него...

моя бивш имаше у2 на АЦ- доста високичък си беше- нищо , че имаше сатурн в първи и луна и какво ли още не (за това си мисля, че 1вия дом си е за лицето, енергията, здравето). Плутон във втори го правеше предразположен към напълняване. Но понеже това е планетата, която е планетата на промените- ту сваля ту качва..но винаги сваляше с много зор и тренировки.

макар, че за лицето-май всяка отделна планета отговаря за нещо по лицето...

и нещо друго тук- познавам човек с много хубаво тяло с у2 венера на трон в неговия 2ри. може би по- късно би му се отразило напълняването...
но венерата прави опозе с луната- и може би това я стяга- би се чувствал емоционално потиснат ако е пълен и няма да го допусне.

На този бивш с плутон във втори той има секстили към слънце и нептун- отпуска се и квадрат с марса- стяга се с тренировки. Предполагам, че квадрата с този мерк ще действа ограничаващо на плутона ти във втори.
Ако напълнееш, ще изглеждаш в лицето по някакъв начин, по който няма да се харесваш- това ще те кара да се държиш в норма.
"Любовни антагонизми- all day, every day"

*

Нова

• 3491
« Отговор #161 -: Юли 09, 2013, 03:12:59 pm »
Абе тази Венера в Лъв защо така изпъква над останалите, аз дето съм овен винаги съм в сянката му, когато сме заедно. Венерата в Лъв все се хвали, една такава горделива, нахакана, забелязвам го и при други хора.
А за мен да кажа - висока съм 1.66, бях доста слаба до 21 годишна възраст, докато не се запознах с въпросната Венера в Лъв, която е и много грижовна и ме храни. Но имам склонност да пълнея рязко и после да свалям рязко, но с много зор, може да е от луната на асц.

Ич ни мъ кефят венери или каквото и да било в лъв. Може да ми дооформят огнения трин и от ляво, и от дясно, ама аз нали не умея да ги превъзнасям и да им се кланям, та ми идат маалко отгоре. Рано или късно преустановявам отношения по лъвски. Съдбата ми го налага.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #162 -: Юли 09, 2013, 03:26:55 pm »
А какво ще кажете за Плутон във 2-ри дом? Как влияе на теглото според вас? Меркурия ми(У1) е в квадрат с него...

моя бивш имаше у2 на АЦ- доста високичък си беше- нищо , че имаше сатурн в първи и луна и какво ли още не (за това си мисля, че 1вия дом си е за лицето, енергията, здравето). Плутон във втори го правеше предразположен към напълняване. Но понеже това е планетата, която е планетата на промените- ту сваля ту качва..но винаги сваляше с много зор и тренировки.

и нещо друго тук- познавам човек с много хубаво тяло с у2 венера на трон в неговия 2ри. може би по- късно би му се отразило напълняването...
но венерата прави опозе с луната- и може би това я стяга- би се чувствал емоционално потиснат ако е пълен и няма да го допусне.

На този бивш с плутон във втори той има секстили към слънце и нептун- отпуска се и квадрат с марса- стяга се с тренировки. Предполагам, че квадрата с този мерк ще действа ограничаващо на плутона ти във втори.
Ако напълнееш, ще изглеждаш в лицето по някакъв начин, по който няма да се харесваш- това ще те кара да се държиш в норма.

макар, че сега видях- майка има квадрати на тронов марс към луна и юпитер- това не и е помогнало за по-добра фигура- тя не обича да се натоварва физически..обича да си угажда и да си хапва- е, как да има спортно тяло. рибите са й у на 2ри- това не е волеви знак

*

Нова

• 3491
« Отговор #163 -: Юли 09, 2013, 03:29:57 pm »
Що ни тъ кефят? :rolleyes:
Аз пък харесвам наличието на лъвове в хороскопа, но пък съм втората декада на овен и затова. Просто много обичам хора с гордост и самочувствие, привличат ме.

Ми сигурно, щото съм първа декада.

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #164 -: Юли 09, 2013, 03:32:00 pm »
Ич ни мъ кефят венери или каквото и да било в лъв. Може да ми дооформят огнения трин и от ляво, и от дясно, ама аз нали не умея да ги превъзнасям и да им се кланям, та ми идат маалко отгоре. Рано или късно преустановявам отношения по лъвски. Съдбата ми го налага.
Що ни тъ кефят? :rolleyes:
Аз пък харесвам наличието на лъвове в хороскопа, но пък съм втората декада на овен и затова. Просто много обичам хора с гордост и самочувствие, привличат ме.
Лъвовете уж са ниски, а около мен все са високи и едри, бившето ми гадже е 1.90 лъв.

ами защото височината не зависи от слънцето и ац- аз тъпо и упорито да си повторя ;D силно вярвам, че е до това как е разположен у2

*

Нова

• 3491
« Отговор #165 -: Юли 09, 2013, 03:34:46 pm »

ами защото височината не зависи от слънцето и ац- аз тъпо и упорито да си повторя ;D силно вярвам, че е до това как е разположен у2

:rolf: :clap: :haha: :yahoo: :haha:

Зикову, наистина ни го казваш за около 168-и път днес, ама пак не предаваме ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

« Отговор #166 -: Юли 09, 2013, 03:38:20 pm »

Права си,Зико за въздействието на този квадрат над мен! Наистина не се харесвам по-пълна! Нямам никакво самочувствие и се гледам с много лошо око!
''Скромността е за тези,които нямат други качества освен нея!''-Оскар Уайлд

*

Нова

• 3491
« Отговор #167 -: Юли 09, 2013, 03:43:26 pm »
Обяснявай на рогати и ще ти мине деня, докато те разберат :haha:

А, де. Аз си знам слънце, луна и асцендент, пък вие си говорете квот си искате. Тука ми обърнахте астрологията с хастара надолу ми я обърнахте. От 13 год го има този форум, не знам някъде да пише за к2 ))))))))))

:haha:

*

zikovu

• 2311
    • Блог на Линда
« Отговор #168 -: Юли 09, 2013, 03:47:16 pm »

:rolf: :clap: :haha: :yahoo: :haha:

Зикову, наистина ни го казваш за около 168-и път днес, ама пак не предаваме ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

;D ;D ;D ;D ;D дааа..овенските стелиуми са ми много любими- не се отказвам да ги убеждавам, те не се отказват да не се съгласят  ;D ;D ;D ;D ;D

а в интимния живот с такива индивиди е още по- интересно- вервайте- 2 магаренца на мост! Либов, либов... :rolleyes:

*

Londa

• **
  • 561
« Отговор #169 -: Юли 10, 2013, 08:08:01 am »
Аз съм 168см, но хората ме виждат като висока.Слаба бях, сега след раждането все още се боря с корем и дупе, но пак не съм слон. ;D
Забелязала съм от мой близки със Сатурн на Ац, че дава нисък ръст и все са с  водни Ац.Може да е просто съвпадение,....аа и са все с Водолейски Луни. :unsure: