Здравей Гост

Ретро Венера 2010 - 8.10 до 19.11

• 529 Отговора
  • 73295 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:Ретро Венера 2010 - 8.10 до 19.11
« Отговор #160 -: Октомври 07, 2010, 07:07:10 pm »
Не е задължително да е толкова болезнена, както я описваш. Чувствително, да, определено, нежна душа, която живее в един красив свят, мечтае и твори. Дай му шанс да се изяви, ако е край теб, може би няма да успее да го направи пълноценно, дай му възможността да преживее първите трепети на своя личен път. Там ще може да рисува, учат песнички, играят, общуват, много е полезно, ще му се развият способности, които сега вероятно все още спят, защото нямат подходяща почва да израстнат. Не се притеснявай, бъди му подкрепа, води го с усмивка, както другите са те посъветвали и ще усетиш разликата и в неговото състояние.  :blink: Всичко ще се нареди, успех.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #161 -: Октомври 07, 2010, 07:10:41 pm »
По цял ден рисува.
А с какво се свързва Марая съвпада на луна с нептун?

*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
« Отговор #162 -: Октомври 07, 2010, 07:11:44 pm »
Моите деца съм ги адаптирала само по 1 седмица. Никой не те пита можеш ли, имаш ли време...трябва да се връщаш на работа. Не съм имала проблеми. Но това можеше, Милки, да го подготвиш детето спрямо транзитите в неговия хороскоп и да не е болезнено за него. Я виж транзитите му в момента. И не се притеснявай толкова, децата са добре в градината. Гледай да си запазиш работата.  :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #163 -: Октомври 07, 2010, 07:16:31 pm »
Моите деца съм ги адаптирала само по 1 седмица. Никой не те пита можеш ли, имаш ли време...трябва да се връщаш на работа. Не съм имала проблеми. Но това можеше, Милки, да го подготвиш детето спрямо транзитите в неговия хороскоп и да не е болезнено за него. Я виж транзитите му в момента. И не се притеснявай толкова, децата са добре в градината. Гледай да си запазиш работата.  :blink:
Мойто дете е по особено Скарлет.Аз имам нептун в 5ти...това е показателното също.Не говори,не може да комуникира ,само скимти и плаче.
На 25ти октомври сатурн ще излезе от 3тия му дом.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #164 -: Октомври 07, 2010, 07:16:46 pm »
Мъжа ми не е в провинцията.Тук е и работи на частно.Ако той не работи,ще гладуваме всички.
Аз съм ползвала всички възможни отпуски,вкл и тази отпуска за гледане на дете до 8 години.
В момента водя преговори с шефката,да ме назначат от януари на 4 ри часов работен ден.
Но до януари няма да мога да започна,трябват ми 2-3 месеца, в които да адаптирам детето в детската,постепенно.
В момента чакам отговор от фирмата.Ако не одобрят предложението ми,тогава вече да ми подготвят документите.
Детето има съвпад луна,нептун и хирон.Представете си, за каква болезнена чувствителност става въпрос :'(

Милки успокой се бе слънце,
И моята има Луна в съвпад с Нептун, че и Хироня е наблизо...
И ходи на ясла от както навърши 1 год и 3 месеца. Сега вече и на градинка ходим и то с желание. Като стане Събота и Неделя пак иска да ходи....
Поговори с детето, много е важно да се чувства обичан. Да умееш до му го покажеш и докажеш според неговите стандарти. Според това как той се чувствува спокоен.
Успокоявай го повтаряй му, че е най-важния човек в живота ти и че с тати обичате само него. Прегръщай го за да ти повярва, че в градината не е лошо и че е нормално, че всички дечица ходят ти и баща му също сте ходили на градинка, когато сте били малки. Покажи му снимки / ако имаш разбира се/ твои и на баща му от времето на твоята градинка.
Важното е да разбере, че отивайки в градината, той не е отхвърлен, изоставен или пренебрегнат. Покажи му, че ще чакаш с нетърпение денят да свърши за да го вземеш да го нагушкаш, но после го направи наистина. след градината го нагушкай и играй с него до неговото лягане вечерта. Говори...не спирай, децата си умират да слушат как им се говори персонално, това ги разтапя и те се чувстват специални, защото това за което се борят те по принцип е внимание. И проблемите с децата се започват когато нямаме време да им обръщаме внимание.
И кураж !!!
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Yaya

• 2265
« Отговор #165 -: Октомври 07, 2010, 07:17:29 pm »
Милки, вчера оставих сина ми с усмивка на уста и сам се качи на втория етаж. Там обаче видял две деца да реват и учителката да ги гушка и като тапа обратно, аз чаках да платя таксата. Рев! Иначе, около 2 мин му трябват след рев да пита дали може да си играе с играчката. Често децата плачат, ако знаят, че това им помага. Вярно Луна в съвпад с Нептун е чувствителна душица. В кой дом е съвпада? Как са аспектирани? Знаеш, че не е само до съвпад  :blink:
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Yaya

• 2265
« Отговор #166 -: Октомври 07, 2010, 07:23:17 pm »
Подкрепям Елфидка. Ние този разговор го минахме също. Аз пък съм със Слънце в 5ти, и какво? Всички си обичаме децата, но и те трябва да разебрат, че имат задължения. Трябва да свикнат от рано(доколкото е възможно мозъчетата им да разберат), че имат задължения и от някои не може да се кръшка. Ако за училище ти прави така? Аз също съм плакала в първи клас, но така са ме научили, че няба боли ме корема, няма лошо ми е - на градина и на училище се ходи. Така ще уча и аз сина си. Е, не толкова радикално поднесена информация - леко, но категорично. Моя приятелка имаше твоите проблеми. Премести детето в частна градина - сега разликата е тази, че позволяват на таткото да седи с детето в градината, преди просто я взимаха. Сега пак си плаче. А иначе е едно малко, но зряло същество, с доста ясна мисъл  ;D направо те шашка. Но като знае, че татако ще остане, плаче, ако приятелката ми я кара - само хленчи, но влиза сама. Ей, дявол са дребните!  ;D Споко, миличка! Ти се притесняваш повече от човечето.

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #167 -: Октомври 07, 2010, 07:31:00 pm »
По цял ден рисува.
За мен висшата октава на луната е нептун...
Манипулаторните практики ги свързвам с тази конюкция.... ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #168 -: Октомври 07, 2010, 07:44:15 pm »
По цял ден рисува.
За мен висшата октава на луната е нептун...
Манипулаторните практики ги свързвам с тази конюкция.... ;D
Не не мисля.
Ако ме манипулираше,щеше като си тръгна да спре да плаче,а той плаче по цял ден. :(

*

Asol

• 4140
« Отговор #169 -: Октомври 07, 2010, 07:53:25 pm »
Милки, с това мисля, че не му помагаш. По нататък адаптацията към всяко ново нещо ще му е доста трудна. А детето има нужда да прекарва повече време със своите връстници. Сигурно в началото няма да му е лесно, но с времето ще свикне и ще бърза да ходи на градина. Сега просто се изправя пред нещо непознато и затова е така.  :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #170 -: Октомври 07, 2010, 08:03:53 pm »
Милки, с това мисля, че не му помагаш. По нататък адаптацията към всяко ново нещо ще му е доста трудна. А детето има нужда да прекарва повече време със своите връстници. Сигурно в началото няма да му е лесно, но с времето ще свикне и ще бърза да ходи на градина. Сега просто се изправя пред нещо непознато и затова е така.  :blink:

Абсолютно съм съгласна с това Милки...Просто Асол беше по-бърза.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

elfidka

• 3129
« Отговор #171 -: Октомври 07, 2010, 08:11:35 pm »

Абсолютно съм съгласна с това Милки...Просто Асол беше по-бърза.... :blink:

И аз съм съгласна с вас  .
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Uran

• 6041
« Отговор #172 -: Октомври 07, 2010, 08:45:00 pm »
Мойто дете е по особено Скарлет.Аз имам нептун в 5ти...това е показателното също.Не говори,не може да комуникира ,само скимти и плаче.
На 25ти октомври сатурн ще излезе от 3тия му дом.
Милки, и аз съм с Нептун в 5 дом-скорпи.
И двамата тръгнаха на детски ясли на 1г и 6 мес. Нямаше друг начин-работа, а и ипотека с второто.

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #173 -: Октомври 07, 2010, 08:53:43 pm »
Ще направя това което съм намислила.
До декември мисля,че ще трябва да се адаптира.Като го водя през ден.
Ако от работата уважат това да работя на 4ри часа,ще бъде добре.

*

elfidka

• 3129
« Отговор #174 -: Октомври 07, 2010, 09:00:15 pm »
Пускай го детето, колкото по- бързо стане, толкова по-добре, ако забавяш процеса и го водиш през ден, ще е по-болезнено.
А за тр. Сатурн в 3 дом - споко, той трябва да си го отработва, това си е неговата карта, не се коси толкова. Ако не си го отработи в градината, ще трябва на един по-късен етап ти да играеш ролята на тр.Сатурн в 4 дом и да го юркаш по Сатурниански. Тези неща са неизбежни.

Той си има да си отработва тр. сатурн през 3 дом - остави го да си отработи, защото ако не си вземе уроците свързани с това, следващия му шанс с подобна тематика, ще бъде след 29 години. В стремежа си да му помагаш , само би му попречила.
Душите знаят и помнят от къде да минат и когато са отклонени от пътя по вина на родителя, тогава душата се сърди, защото се затрудняват бъдещи дела. И обикновено това се изразява като проява на негативна настройка към доброжелателния родител.  
« Последна редакция: Октомври 07, 2010, 09:07:15 pm от elfidka »
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #175 -: Октомври 07, 2010, 09:17:51 pm »
Благодаря Елфидка:)
Да,транзитния сатурн може би му е забалял и говора(ако разсъждавам правилно).Добре,че след 20 дни ще излезе от там :mellow:

*

elfidka

• 3129
« Отговор #176 -: Октомври 07, 2010, 09:34:30 pm »
Благодаря Елфидка:)
Да,транзитния сатурн може би му е забалял и говора(ако разсъждавам правилно).Добре,че след 20 дни ще излезе от там :mellow:

Мисля. че в градината ще проговори много по-бързо, с всички тези деца наоколо.
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

*

Марая

• 28287
« Отговор #177 -: Октомври 07, 2010, 10:24:57 pm »
Чакам я с нетърпение на 27* 54 във везни , за да направи поза  ;D ;D тригон с наталния Юпитер в близнаци. И тъй като е 7-ми дом....си мисля , че ще има положителни неща....Наред с това това е и градуса на стационарната и фаза....

*

Yaya

• 2265
« Отговор #178 -: Октомври 08, 2010, 04:35:52 am »
Хора, почна се. Отчет за днес - 2 стари гаджета се сетиха по доста странен, но впечатляващ начин за мен... Дали пък аз не чета неправилно сигналите на ретро Венерката? В съсвем точна опозиция е с наталната в Телец в 7ми.  :-\

А Шопенхауер

*

Vision

• 3523
« Отговор #179 -: Октомври 08, 2010, 04:52:31 am »
Хора, почна се. Отчет за днес - 2 стари гаджета се сетиха по доста странен, но впечатляващ начин за мен... Дали пък аз не чета неправилно сигналите на ретро Венерката? В съсвем точна опозиция е с наталната в Телец в 7ми.  :-\

до 19.11 никакви стари неща!!..абсолютно безмислено е, само ще си изгубиш времето ми каза преди малко една приятелка и беше страшно права.. ;D :blink: :blink:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..