Здравей Гост

Ретро Венера 2010 - 8.10 до 19.11

• 529 Отговора
  • 73110 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Ретро Венера 2010 - 8.10 до 19.11
« Отговор #260 -: Октомври 18, 2010, 03:33:13 am »
На мен Венера ми е силна в радикса. Но както вика Марая, явно ще да е от транзита на Сатурн, а не от транзитирането й в Скорпион.

По-важен е Сатурн...венерката е ала-бала!
Сатурн-Истината , инкасатора , справедливостта...
Сатурн не може да допусне фалшивата любов , но може да върне истинската, може да ти покаже много неща свързани с връзките -сатурн/везни....Само Сатурн е способен на чудеса! :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mia21

• 2502
« Отговор #261 -: Октомври 18, 2010, 03:34:58 am »
Mersaj!!!! :wub:
А ти BTW , къде се дяваш....?
И не ми казвай , че рибока ти се обяснява..., щото ще взема харпуна- аман от риби...
И аз съм в инвазия по ретро Венера , ама си трая..... :(

На Рибата му сложих един голям кръст и приключих. Даже вече не се и сещам за него...Като умрелите ги помня такива, 40 му е много...  ;D

*

sunrain

• 6710
« Отговор #262 -: Октомври 18, 2010, 03:37:32 am »
На мен Венера ми е силна в радикса. Но както вика Марая, явно ще да е от транзита на Сатурн, а не от транзитирането й в Скорпион.

Зависи. Ако ти се върти из 12, както при мен, понеже и Асц ти е Скорпион...а през този период съвпада с Уран /пак при мен/ и може да изважда някои неприятни неща наяве, напълно е възможно. На всекиму според картата.
Също така ми хареса връзката, която направи със Сатурн. Преди няколко дни го споделих с приятелка. За мен това ретроградие има връзка с него, не само, защото е диспозитор в знака, в който се движи сега Сатурн, а и тя ще отиде във Везни по някое време. Има там какво да прави явно и грешките във връзките трудно ще бъдат простени.

А иначе Сатурн принципно също има отношение към истината.    
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #263 -: Октомври 18, 2010, 03:39:25 am »
При мен засега драми няма, но заработиха черни станции.  ;D
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Mia21

• 2502
« Отговор #264 -: Октомври 18, 2010, 03:41:53 am »

Зависи. Ако ти се върти из 12, както при мен, понеже и Асц ти е Скорпион...а през този период съвпада с Уран /пак при мен/ и може да изважда някои неприятни неща наяве, напълно е възможно. На всекиму според картата.
Също така ми хареса връзката, която направи със Сатурн. Преди няколко дни го споделих с приятелка. За мен това ретроградие има връзка с него, не само, защото е диспозитор в знака, в който се движи сега Сатурн, а и тя ще отиде във Везни по някое време. Има там какво да прави явно и грешките във връзките трудно ще бъдат простени.

А, това много ми хареса. Между другото не зная от кой аспект е при мен, но аз много трудно прощавам грешки...Пази Боже, някой да реши да си изкупва греховете с нова дата, минава деветте кръга на ада при мен...Което, разбира се, не е голяма гордост, защото нали трябва да прощаваме уж....Аз лично НЕ МОГА, така съм устроена явно... Връщам му го с версиите...

*

abroad

« Отговор #265 -: Октомври 18, 2010, 03:50:11 am »
прощавам няколко пъти, но пусто, не забравям ;D (Луна в 8ми в Рак)
в пълна сила важи една от нетските характеристики за Козирог - ако в някакъв момент той ви е зарязал, то със сигурност сами сте си виновни, защото Козирога достатъчно ви е изтърпял ;D ;D
имам проблем с компромисите, но сега със Сатурн във Везни се уча и на тях :lol:

п.п. Mia, ти нямаше ли Марс и Сатурн съвпад с АС, как да простиш... ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #266 -: Октомври 18, 2010, 03:56:12 am »

Той вади , само той! Това е Уран.... ;D ;)
Плутон , какво ще извади , ама на куково лято..., баш го брига! Той минава да изчисти и изчезва ...неговата работа е това! :(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mia21

• 2502
« Отговор #267 -: Октомври 18, 2010, 03:56:29 am »
п.п. Mia, ти нямаше ли Марс и Сатурн съвпад с АС, как да простиш... ;D

Да, имам ги. ;D Значиии...трудна работа. Няколко пъти съм имала това удоволствие, после да ми се връщат о...кани, нема ти казвам какво става. Бавно и постоянно ги умъртвявам, докато не ги "унищожа' съвсем...По-хубаво да си тръгва и да не се занимава повече.Хич и да не му и идва на акъла да се връща...Постоянно се присещам и не ми минава, и не ми минава от главата :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #268 -: Октомври 18, 2010, 03:59:02 am »
При мен засега драми няма, но заработиха черни станции.  ;D

Блазе ти! :wub:
При мен ИМА.... :(Двама ме обичат , двама ме искат , двама ме сънуват , двама ме бленуват....Пуста Венера е ретро! ;D ;D

« Отговор #269 -: Октомври 18, 2010, 04:00:11 am »
прощавам няколко пъти, но пусто, не забравям ;D

Аз пък обратното  ;D Не прощавам, но забравям.  ;D Отива персонажа в делийтед айтъмс и толкова.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #270 -: Октомври 18, 2010, 04:01:04 am »
При мен ИМА.... :(Двама ме обичат , двама ме искат , двама ме сънуват , двама ме бленуват....Пуста Венера е ретро! ;D ;D

еее така е като седиш на масата, на ъгъла й.  ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #271 -: Октомври 18, 2010, 04:05:07 am »

еее така е като седиш на масата, на ъгъла й.  ;D

Верно е , права си!
Офиси  на кюше , къщи на кюше , все стрелям и сАкива ли , стрелата пронизала двама.... ;D ;D
Срам ме е от мене си - как да ги преглътна тези 12г...., много ми се чинат... :rolleyes: :unsure: :wub:

*

Mia21

• 2502
« Отговор #272 -: Октомври 18, 2010, 04:06:44 am »
Марая, не знам на кюше ли си, на какво ли...Само да не е някоя Риба на кюшето, по средата... ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #273 -: Октомври 18, 2010, 04:08:58 am »
Марая, не знам на кюше ли си, на какво ли...Само да не е някоя Риба на кюшето, по средата... ;D ;D ;D

Обаму мамата , май съм харпунджиика , аман- Вуте и оня с коня...дето от март месец ...и аз ни напред , ни назад...., е*баси металната змия лелееее, нема мърдане! :rolleyes: :o

*

Mia21

• 2502
« Отговор #274 -: Октомври 18, 2010, 04:13:47 am »
Вуте ще ти изяде главата на тебе... Ще ме умориш направо!  ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #275 -: Октомври 18, 2010, 04:15:04 am »
Абе момичета, вземете си сложете по една риба в тигана и си я изпържете па си я хапнете ... Тя рибата така била най-вкусна  ;D. Иначе е една такава хлъзгава ... неможеш я хвана.

КЪф тиган , на грилче ми се иска да я извъртя...точно като гергьовско агне...бавно и тужно....Аман от риби , аман....
Абе в люспите му бях , слузта му течеше по мен , по мислите ми , по душата ми....Треперх от стъпките му , от думите му , от ласките му....Сега съм студена - той станал топъл моля ти се....студенокръвно мекотело! :angry:

*

Марая

• 28287
« Отговор #276 -: Октомври 18, 2010, 04:35:21 am »
Вуте ще ти изяде главата на тебе... Ще ме умориш направо!  ;D ;D ;D

Венера / Плутон са в сеКСИ квадрат /сески/ , така , че не се знае... ;D ;D ;D ;)
Важна е не битката , а края на войната - рекъл писателя на блондинките.... ;D ;)

*

Divna

« Отговор #277 -: Октомври 18, 2010, 04:42:51 am »
Абе не можете ли да ги "тикнете" в някой аквариум тия рибки, та да си плуват колкото си искат. Пък вие им гледайте сейра  ;D.
Аз мойте лъвове трябва в клетка да ги вкарвам, та да се спасявам от тях  ;D.
Писна ми от мъже животни в тоя ми живот!

*

Марая

• 28287
« Отговор #278 -: Октомври 18, 2010, 04:53:06 am »
Абе не можете ли да ги "тикнете" в някой аквариум тия рибки, та да си плуват колкото си искат. Пък вие им гледайте сейра  ;D.
Аз мойте лъвове трябва в клетка да ги вкарвам, та да се спасявам от тях  ;D.
Писна ми от мъже животни в тоя ми живот!

Мрат в аквариуми, :( дадох много свобода..., а то се оказа , че не правилно....Връщат се , уморени , отчаяни , тъжни...и отново търсят пристан....
Дивна ...някога написах едно стихотворение за него...Няма да оттегчавам аудиторията ...само няколко думи:

Мъже, мъже ...какво ми дадохте и колко взехте....
.............................................................................
подхвърляхте душата ми и весело се  смеехте.......,
а после пак се връщахте разплакани......
Защо за нежност и за обич молите........

Знаеш ли кое е най-тъжното?!- вече не мога да обичам ,не мога да се доверявам, просто не мога...
Любовта е болка Дивна , не искам да ме боли! :(

*

Mia21

• 2502
« Отговор #279 -: Октомври 18, 2010, 05:06:21 am »
Мрат в аквариуми, :( дадох много свобода..., а то се оказа , че не правилно....Връщат се , уморени , отчаяни , тъжни...и отново търсят пристан....

Аааа, разбирам го човека...Мъж Риби и жена Близнаци. По-добре харакири да си беше направил. По себе си, от опит съдя... ;D ;D ;D