Здравей Гост

Ретро Венера 2010 - 8.10 до 19.11

• 529 Отговора
  • 73591 Прегледи
*

abroad

Re:Ретро Венера 2010 - 8.10 до 19.11
« Отговор #400 -: Октомври 29, 2010, 01:03:59 am »
кога става директна на 18?

;D
и аз това чакам

само да не стане, като в онази приказка: аман за теб, аман от теб ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #401 -: Октомври 29, 2010, 01:15:21 am »
Но тази нощ ще вкарам ретро Венера в действие - ще мръсуваме...  :P  

Аз смятам да спя, че съвсем ми докривя. Напоследък сънищата ми са по-хубави от реалността...
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #402 -: Октомври 29, 2010, 01:19:11 am »

Лелеее , какви стрелби ще стават....
Две планети са в/у нещастното ми слънце , а Венера ще съблазнява Юпитер.....
Думи нямам.... :o :o :o

Wсъщност картата е с координати за Варна...Колко ли ще мръдне за София....по това време мисля да съм в София.... :blink:
Възможно ли е , Мц да застане на 11* в телец? :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #403 -: Октомври 29, 2010, 01:41:20 am »

Аз смятам да спя, че съвсем ми докривя. Напоследък сънищата ми са по-хубави от реалността...

Сънувам красиво напоследък...Интересно е , че все някой ме води.... :unsure: :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

abroad

« Отговор #404 -: Октомври 29, 2010, 01:42:49 am »

е, значи скоро реалността ти ще се промени

*

abroad

« Отговор #405 -: Октомври 29, 2010, 02:15:49 am »
Не знам, момичета, но от моите наблюдения сънищата, които сънуваме се случват 1 към 1 в реалността.
Не знам на кой транзит да го отдам и изобщо дали има връзка с планетарните влияния.  :-\

aiia, дружинката ти в 12ти не е принципно положение и мерило като за всеки ;D

*

Lillie

• 30532
« Отговор #406 -: Октомври 29, 2010, 09:50:14 pm »
Днес Венера направи долна конюнкция със Слънцето и символично се "предаде", преобрази се, очаквайки да изживее своята вътрешна метаморфоза... В момента сме изправени пред архетипа на гневната и отмъстителна Венера, пред нейната скрита тъмна страна.

Ето какво разказват шумерите за слизането й в подземния свят:

"Богинята на вечерта и зората Ищар бързала за долния свят. На вратата на царството на незавръщането тя извикала на пазача на долния свят:
– Разтвори пред мене вратата на тъмнината! Ако се противопоставиш на моята заповед, само с ръка ще разбия твоите ключалки и ще вляза! И ще изведа в царството на слънчевата светлина за живот и любов мъртви души да изпият кръвта на живите!
– Ни крачка напред, богиньо – отвърнал смутено пазачът на вратата. – Веднага ще отнеса вестта за твоето пристигане на господарката на долния свят, Ерескигал.
Пазачът на долния свят избързал при богинята Ерескигал и й известил, че нейната величайша сестра нетърпеливо чака да бъде пусната в царството на вечната тъма. Ерескигал извикала с гняв:
– О, безумната! Какво ли търси тук в царството на сенките, където народът на тъмнината се храни с глина и спарена вода и треперейки, прекарва в сковаващ мраз непресекващите никога дни!? Иди, отвори вратата! Но не забравяй нашите строги закони!
И пазачът разтворил яките крила на вратата и смъкнал от главата на влизащата Ищар чудната й украса.
– Какво правиш? Как смееш! – рекла възмутена богинята.
– Такъв е законът, владичице! Върви напред и не питай!
Богинята на плодородието продължила напред по тъмната пътека, докато една нова врата не попречила нейния път. Вратата се отворила широко и пазачът откачил чудните обици на богинята. Строгите пазачи я лишили при третата врата от огърлицата, при четвъртата – от великолепната й брошка, при петата – от чудесния вълшебен колан, при шестата – от златната гривна и накрая, при седмата – от тънкото й наметало.
– Защо вземаш и наметалото ми? – попитала Ищар.
– Върви напред и не питай! – рекъл вратарят. – Това е неотменимата заповед на Ерескигал!
Гола влязла Ищар в царството на мъртвите. Когато най-сетне я завели при сестра й, тя извикала възмутена:
– Защо ограби моите украси и наметалото ми, проклетнице?!
Ерескигал дори не удостоила с отговор сестра си. Сърдито заповядала на своя слуга Намтар:
– Заведи тази развратна блудница в най-тъмната и дълбока тъмница! Пусни върху нея шестдесетте болести, които осакатяват и обезобразяват тялото! Нека очите, нозете, ръцете, главата и сърцето й да усетят нейния грях!
Намтар, страшният тъмничар, без пощада грабнал снежнобялата ръка на Ищар и хвърлил богинята във влажната тъмница. Тук красавицата страдала в тъмнината, студа и самотата. През това време на земята листата окапали от дърветата, реките пресъхнали, класове и цветове клюмнали върху смразената земя, гладните стада напразно търсели храна по пресъхналата глина. Любовта изчезнала изпод слънцето, бикът се отвърнал от кравата, мъжът от жената и голите поляни не били оглушавани от весела детска глъчка..."

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #407 -: Ноември 03, 2010, 02:30:37 pm »
чудя се дали изгорените планети не го дават ретро по натал
или падналите такива са в ретро сила
оценявам мнения от опит, ако някой сподели ( книжките сме ги чели)?
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

holanda

« Отговор #408 -: Ноември 03, 2010, 02:49:19 pm »

в смисъл ако в натала си имаш заточена планета,как я проявяваш ли ?
пишеш в темата за ретро Венера,предполагам имаш предвид какво се случва с наталните Венери и по-скоро отношението ни към връзките,когато сме със заточена/паднала в радикса,а транзитната Венера тръгне ретро?

*

Марая

• 28287
« Отговор #409 -: Ноември 03, 2010, 04:43:46 pm »

Мисля , че  да....

*

Lillie

• 30532
« Отговор #410 -: Ноември 05, 2010, 06:59:03 pm »
Новини по ретро Венера в Скорпион  ;D
http://www.politika.bg/article?id=19360

Следва продължение.  ;D

--> След обвинения в "гей тормоз" решава да обяви годеж. На 14 ноември щяло да бъде събитието, малко преди стационарната фаза на Венера във Везни.  ;D

http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3381391

Смешници.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
« Отговор #411 -: Ноември 05, 2010, 07:11:36 pm »
Както се казва няма лоша реклама....
Пак по ретро венера паднал и рейтинга на Цветанов  ;D ;D с 10% , ама паднал ;D ;D ;D....
Такава взаймна помощ никъде няма...Каква Венера какви 5 лв.... ;D

*

abroad

« Отговор #412 -: Ноември 07, 2010, 02:33:55 pm »
с тая венера много тееегаво, чудя се като обърне директна в какво ли ще си търся оправдание, не следваше ли меркурий ;D

*

Yaya

• 2265
« Отговор #413 -: Ноември 07, 2010, 02:46:54 pm »
при мен Ретро Венерата май се е поразгонила... Какво ли ще се случи, като се обърне напред? Като имам предвид, че го прави в градуса на АЦ ми  ;D А днес тр. Луна и Мерк са ми върху нат. Уран  :P
Аброд, Мерка е следващият, май на 05.12 спира. Правилно си се ориентирала. И като тръгне Венера напред из Скорпион, да извади напоказ дълбоко скритото, идИ оправяй бъркотиите по ретро Мерк  :57:
Вярвам, защото е абсурдно, ако беше достоверно, щях да знам - Т. Аквински

Състраданието към животните е толкова тясно свързано с добротата на характера, че може с увереност да се твърди: не може да бъде добър към хората този, който е жесток към животните.
А Шопенхауер

« Отговор #414 -: Ноември 07, 2010, 06:24:06 pm »
Та, какво казвахте за разпадаща се връзка по ретро Венера? Ще се възобнови ли на по-късен етап и страните събират ли се отново? И въобще решението за приключване е ли е толкова лошо, колкото и започването на нова връзка по ретро Венерка?  :rolleyes:

Имам подозрения за един мой приятел...новолунието от вчера е било в съвпад с Урана му. Но така и не знам точната домофикация.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Kaya

• 2893
« Отговор #415 -: Ноември 07, 2010, 06:26:42 pm »
 окончателното пркратяване  работело  безотказно, но  може да има конфликт в периода на ретроградието, който да се "затвори" в самото ретроградие: скарване и сдобряване в този период;
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Lillie

• 30532
« Отговор #416 -: Ноември 07, 2010, 06:30:22 pm »
На мен по ретро Венера нито едно бивше гадже не ми се обади, да ви кажа.  ;D Не че много чакам, де.
Трябва да звънна на бившия да проверя да не е започнал някаква връзка по ретро Венера, да не вземе пак да се провали като следващата, която започна след мен. Мисля му доброто аз.  :-[
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

abroad

« Отговор #417 -: Ноември 07, 2010, 06:33:53 pm »
И въобще решението за приключване е ли е толкова лошо, колкото и започването на нова връзка по ретро Венерка?  :rolleyes:

Имам подозрения за един мой приятел...новолунието от вчера е било в съвпад с Урана му. Но така и не знам точната домофикация.

и аз търся отговор на въпроса
подозренията за какво са - за почване или прекратяване

*

abroad

« Отговор #418 -: Ноември 07, 2010, 06:35:21 pm »
На мен по ретро Венера нито едно бивше гадже не ми се обади, да ви кажа.  ;D

този път и на мен
само нови са ;D

*

Santi

« Отговор #419 -: Ноември 07, 2010, 06:36:04 pm »
Останал съм със същото впечатление за ретро периода - появяват се стари гаджета и връзки започнати през този период се разпадат по-късно след отминаването му . За влошени отношения - или се разпадат окончателно или по-късно се оправят след отминаването му( по ретро Мерк се е случвало така при мен) ..