Здравей Гост

Ретро Венера 2010 - 8.10 до 19.11

• 529 Отговора
  • 73168 Прегледи
*

Milkyway

• 3770
Re:Ретро Венера 2010 - 8.10 до 19.11
« Отговор #520 -: Декември 22, 2010, 08:44:06 pm »
При мен с абсолютно нищо не беше свързано.
А при мен се прояви,може би защото се обърна точно на опозиция наталната венера.И беше свързано този път с пари.

« Отговор #521 -: Май 16, 2011, 03:09:05 am »
Хмм, навсякъде чета, че не е хубаво да се сключва брак по време на ретро Венера. Но какво точно става, когато се сключи брак тогава? Има ли шанс двойката да преодолее разногласията си? Задължително ли се стига до раздяла?
Аз съм започвала да се виждам с един младеж по време на ретро Венера в Овен(не мога да го нарека връзка) и нещата завършиха доста неприятно за мен... Унизително дори. И аз, и младежът бяхме със Слънце във Везни. Но това не е било връзка. Може би вие сте виждали такива връзки или бракове, започнали по време на ретро Венера?
Също така рождения ми ден е на 8.10... Какво значи това, че в солара ми Венера тъкмо се е обърнала ретро?

Интересен въпрос :)
И аз имам рожден ден на 8.10 :) и да, точно тогава венера се обърна ретро, тази година има и новолуние в солара.
При мен това обръщане точно тогава, беше съпроводено с едно отлагане, или по-точно нещо за което имах недежди да се случи в любовен план не се случи и доста се разочаровах.
Ретроградният период беше много показателен.
Не е добре да се започват връзки по време не ретро венера...

(картата на венериното възвръщане също е показателна за това какво може да се очаква през годината по отношение на любов, пари и т.н.) 

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #522 -: Май 16, 2011, 03:15:20 am »
Хмм, навсякъде чета, че не е хубаво да се сключва брак по време на ретро Венера. Но какво точно става, когато се сключи брак тогава? Има ли шанс двойката да преодолее разногласията си? Задължително ли се стига до раздяла?
Аз съм започвала да се виждам с един младеж по време на ретро Венера в Овен(не мога да го нарека връзка) и нещата завършиха доста неприятно за мен... Унизително дори. И аз, и младежът бяхме със Слънце във Везни. Но това не е било връзка. Може би вие сте виждали такива връзки или бракове, започнали по време на ретро Венера?
Също така рождения ми ден е на 8.10... Какво значи това, че в солара ми Венера тъкмо се е обърнала ретро?

Интересен въпрос :)
И аз имам рожден ден на 8.10 :) и да, точно тогава венера се обърна ретро, тази година има и новолуние в солара.
При мен това обръщане точно тогава, беше съпроводено с едно отлагане, или по-точно нещо за което имах недежди да се случи в любовен план не се случи и доста се разочаровах.
Ретроградният период беше много показателен.
Не е добре да се започват връзки по време не ретро венера...

(картата на венериното възвръщане също е показателна за това какво може да се очаква през годината по отношение на любов, пари и т.н.) 

Абсолютно!  :72:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #523 -: Май 16, 2011, 03:25:01 am »
Сега видях, че когато нашите са се женели и Меркурий, и Венера са били ретро :umnik: :thinking: Ще ги питам за часа, може да кача картата, ако искате.
Но те не са се развели, едва ли и ще се разведат. Но пък бракът им определено не е от най-щастливите :-\

Нямаш право да определяш брака им... ;DНе бива...,не се знае...

Ако качиш карта би било интересно...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #524 -: Май 16, 2011, 03:45:40 am »
Аз може да нямам право, ама всеки ден съм била с тях в продължение на 18 и кусур години, така че имам някаква представа от отношенията им :blink: Доста се карат, почти всеки ден. Все пак ти какво ще кажеш за този брак? Мама е била бременна с мен :blink: Трябвало е да се оженят по-рано, но мама е влязла в болница и не е можело.
Часът не е много сигурен, баща ми не го помни много, каза, че май било преди обяд. Ще питам майка ми, ама днес не мога.

Показателна карта...Фиксирани знаци на кардиналните оси....Натоварен 5-ти и 10ти...Ретро е и меркурий в съвпад с Венера...В картата има любов и афиширане на връзката...Слънце в 10-ти дом , тук е и венера и меркурий...Когато са сърдити се обръщат към себе си , рядко мисля , че доизказват онова , което мислят...
Болезнено ревнив е единия от родителите ти... :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #525 -: Май 16, 2011, 04:01:31 am »
За ревност не знам... Мама не е със сигурност. Тати също не съм го виждала да ревнува, но знам ли... Иначе за битови неща всеки ден се карат почти.

Това е което виждаш ти.... ;D Винаги повода е един , а причината друга... ;D

Да са ти живи и здрави и не ги кори...Радвай им се... ;D

« Отговор #526 -: Май 16, 2011, 04:14:59 am »
в тази карта има 6 ретроградни планети.., при това в напрегнати аспекти..
доста бих се изненадала ако брака е безоблачен най-меко казано.....

*

Марая

• 28287
« Отговор #527 -: Май 16, 2011, 04:52:15 am »
в тази карта има 6 ретроградни планети.., при това в напрегнати аспекти..
доста бих се изненадала ако брака е безоблачен най-меко казано.....

А има ли безоблачни бракове?

« Отговор #528 -: Май 16, 2011, 06:19:36 am »

[/quote]

А има ли безоблачни бракове?
[/quote]

е все пак има различни видове облаци :)

*

Марая

• 28287
« Отговор #529 -: Май 16, 2011, 06:22:11 am »

;D

Хареса ми! :wub:
Така е , купести , дъждовни..... ;D