Хмм, навсякъде чета, че не е хубаво да се сключва брак по време на ретро Венера. Но какво точно става, когато се сключи брак тогава? Има ли шанс двойката да преодолее разногласията си? Задължително ли се стига до раздяла?
Аз съм започвала да се виждам с един младеж по време на ретро Венера в Овен(не мога да го нарека връзка) и нещата завършиха доста неприятно за мен... Унизително дори. И аз, и младежът бяхме със Слънце във Везни. Но това не е било връзка. Може би вие сте виждали такива връзки или бракове, започнали по време на ретро Венера?
Също така рождения ми ден е на 8.10... Какво значи това, че в солара ми Венера тъкмо се е обърнала ретро?
Интересен въпрос

И аз имам рожден ден на 8.10

и да, точно тогава венера се обърна ретро, тази година има и новолуние в солара.
При мен това обръщане точно тогава, беше съпроводено с едно отлагане, или по-точно нещо за което имах недежди да се случи в любовен план не се случи и доста се разочаровах.
Ретроградният период беше много показателен.
Не е добре да се започват връзки по време не ретро венера...
(картата на венериното възвръщане също е показателна за това какво може да се очаква през годината по отношение на любов, пари и т.н.)