.. това според мен е някакъв божествен огън, т.нар. Святи Дух..някакъв вид кръщение.. :blink:
Да, май има нещо такова. Аз не съм религиозна, но пък имам водно кръщение, и от десетина години насам, на
Голяма Богородица, по-скоро вечерта на 14 срещу 15 август, изпадам в някакво особено състояние, даже и не мога да го обясня какво е.

:rolleyes: Тази вечер си я усещам, че ми е много специална, за мен самата, по необясними причини. :rolleyes: А това преживяване от тая година си беше най-зрелищно, но пък е и логично да е така, щот все пак навърших Христова възраст.
Хм, тъкмо чета сега из разни богословски форуми, че имало и огнено кръщение, а това което аз видях, най-много на огън приличаше. Абе все едно бях на клада, .. а може и спомен от минал живот да е, не се знае ..

Вижън, мерси че ме насочи!

А вие със Синухе сте си левитирали .. щеше да е интересно ако някой имаше възможност да ви наблюдава отстрани.

или аз вече не съм толкова чисто съзнание както тогава, не знам..
Да, практически е напълно възможно да си деградирала. 
що си злобен??
Междувпрочем и аз имам такова усещане, че деградирах с годините .. Някъде бях чела, че когато духа се потопи в материята, забравя за божествения си произход.

Е, но все пак придобиваме опитност и може би това е цената, която трябва да платим ..
.. аз пък последно време съм с много енергия .. правя квантови подскоци секи божи ден ..
Ей, това го казах на шега, някой да не го изтълкува погрешно, по ретро меркурий ..

Аз подскоци си правя всеки ден, но друг е въпроса дали са квантови .. :rolf: