Здравей Гост

ВИДЕНИЕТО - продължение към темата ми за вярата за превъплъщенията

• 272 Отговора
  • 54689 Прегледи
*

Vision

• 3523
Когато 1вият път стана спонтанната астрална проекция при мен,беше съпроводена със същата левитация,но светлина не видях, но не помня и краката да съм си гледал  ;D
интересно как едни и същи преживявания обясняваме с различни думи и термини.. :blink:
иначе нямаше как да не ги погледна, защото точно те бяха много горещи и то не целите крака, а ходилата конкретно..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

kris

• 2298
  • (:
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 11:16:09 am от kris »

*

Vision

• 3523
или аз вече не съм толкова чисто съзнание както тогава, не знам..
Да, практически е напълно възможно да си деградирала. ;D

що си злобен??

NEBESNA SLEZ NA ZEMIATA i otgovariai za tvoite cennosti a ne za moite!

Aре стига си раздавала акъл и ти, също като Mirabella. Немаме нужда! Щом не вярваш на Марушка се разкрвай от темата й, че ми писна да се разправям с вас. Нема нужда да ни споделяш в кво вярваш и в кво не вярваш, не ни вълнува! 

Men li4no ne valnuva ti ot kakvo NEMA6 nujda i ne sum te pitala,ne se slagai na vsiaka mandja merudia i ne si vri golemia nos kudeto ne ti e miastoto,az li4no ne se razpravam s teb za6toto si e 4ista zaguba na vreme,taka 4e ne piskai mnogo.

*

kris

• 2298
  • (:
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 11:16:14 am от kris »

*

Vision

• 3523

що си злобен??
Грешка в превода. ;D
Просто съм реален.
*бах ! То да не се пошегува човек.

ясно..извода е- това, което е реалност за плутон в скорпион, от другите се възприема като злоба..е така се учи астрология, от опит.. ;)

*

kris

• 2298
  • (:
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 11:15:42 am от kris »

*

gal

• *
  • 351
.. това според мен е някакъв божествен огън, т.нар. Святи Дух..някакъв вид кръщение.. :blink:

Да, май има нещо такова. Аз не съм религиозна, но пък имам водно кръщение, и от десетина години насам, на Голяма Богородица, по-скоро вечерта на 14 срещу 15 август, изпадам в някакво особено състояние, даже и не мога да го обясня какво е.  :-\  :rolleyes:  Тази вечер си я усещам, че ми е много специална, за мен самата, по необясними причини.  :rolleyes:  А това преживяване от тая година си беше най-зрелищно, но пък е и логично да е така, щот все пак навърших Христова възраст.  :P  ;) 

Хм, тъкмо чета сега из разни богословски форуми, че имало и огнено кръщение, а това което аз видях, най-много на огън приличаше. Абе все едно бях на клада, .. а може и спомен от минал живот да е, не се знае ..  ;D

Вижън, мерси че ме насочи!  ;)  А вие със Синухе сте си левитирали .. щеше да е интересно ако някой имаше възможност да ви наблюдава отстрани.  :P

що си злобен??

Междувпрочем и аз имам такова усещане, че деградирах с годините ..  Някъде бях чела, че когато духа се потопи в материята, забравя за божествения си произход.  ;)  Е, но все пак придобиваме опитност и може би това е цената, която трябва да платим .. 

.. аз пък последно време съм с много енергия .. правя квантови подскоци секи божи ден ..  ;D   

Ей, това го казах на шега, някой да не го изтълкува погрешно, по ретро меркурий ..  :P  Аз подскоци си правя всеки ден, но друг е въпроса дали са квантови ..  :rolf:
Only the open mind can be ready to listen to something that goes against it. The closed mind can listen only to that which supports it.

*

kris

• 2298
  • (:
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 11:13:26 am от kris »

*

Vision

• 3523
.. това според мен е някакъв божествен огън, т.нар. Святи Дух..някакъв вид кръщение.. :blink:

Да, май има нещо такова. Аз не съм религиозна, но пък имам водно кръщение, и от десетина години насам, на Голяма Богородица, по-скоро вечерта на 14 срещу 15 август, изпадам в някакво особено състояние, даже и не мога да го обясня какво е.  :-\  :rolleyes:  Тази вечер си я усещам, че ми е много специална, за мен самата, по необясними причини.  :rolleyes:  А това преживяване от тая година си беше най-зрелищно, но пък е и логично да е така, щот все пак навърших Христова възраст.  :P  ;)  

Хм, тъкмо чета сега из разни богословски форуми, че имало и огнено кръщение, а това което аз видях, най-много на огън приличаше. Абе все едно бях на клада, .. а може и спомен от минал живот да е, не се знае ..  ;D

Вижън, мерси че ме насочи!  ;)  А вие със Синухе сте си левитирали .. щеше да е интересно ако някой имаше възможност да ви наблюдава отстрани.  :P

ама той Кристо се е*ава с леля си, аз казвам, че е възможно да съм се променила, а той се бил измайтапил, че това е равно на деградация..съвсем невинно..с годините, ако всичко е по план, духът расте и се разгръща, а не деградира, въпреки че е в материята..видно е, че някои хора деградират, но това е, защото са извън плана, не са в целта, в грях са..не говорим за тях, те не ни интересуват..истина е второто, което казах- че като е някой духовно бебе, или още в началото, му се дават такива ''чудеса'' които са като звънчетата- залъгалки, които висят пред очите на бебетата в люлките..колкото по- възрастен/зрял става някой духовно, толкова повече се общува с него като с възрастен, ако на 50 годишен му покажеш писукащо гумено пате и му загукаш, ще те помисли за идиот в най- добрия случай..затова..има си правила или не точно правила, ами закони в развитието..не казвам, че ти си бебе, а че явно си имала нужда от това точно сега..след време ще е друго..и то по- интересно.. ;)

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора

ама той Кристо се е*ава с леля си, аз казвам, че е възможно да съм се променила, а той се бил измайтапил, че това е равно на деградация..съвсем невинно..с годините, ако всичко е по план, духът расте и се разгръща, а не деградира, въпреки че е в материята..видно е, че някои хора деградират, но това е, защото са извън плана, не са в целта, в грях са..не говорим за тях, те не ни интересуват..истина е второто, което казах- че като е някой духовно бебе, или още в началото, му се дават такива ''чудеса'' които са като звънчетата- залъгалки, които висят пред очите на бебетата в люлките..колкото по- възрастен/зрял става някой духовно, толкова повече се общува с него като с възрастен, ако на 50 годишен му покажеш писукащо гумено пате и му загукаш, ще те помисли за идиот в най- добрия случай..затова..има си правила или не точно правила, ами закони в развитието..не казвам, че ти си бебе, а че явно си имала нужда от това точно сега..след време ще е друго..и то по- интересно.. ;)

брей  :o  как ме изненада с разсъжденията си  ;)  бравост! не го бях помисляла от тази гледна точка  :unsure:  мерси ти начи  :88:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Vision

• 3523

брей  :o  как ме изненада с разсъжденията си  ;)  бравост! не го бях помисляла от тази гледна точка  :unsure:  мерси ти начи  :88:

а пък ти пък знаеш ли колко приятно ме изненада с това, че мога и аз тебе да те изненадам приятно с нещо в тази област, а не само ти мен да ме изненадваш приятно.. :-[

*

gal

• *
  • 351
Когато спрем да се развиваме в повечето пъти деградираме неусетно. А това е толкова лесно, просто по-често трябва да четем тук темите, които са на дневен ред. ;D (разбира се има много други варианти)

:rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf: :rolf:

Ааа неее, Криииис, почвам да си събирам твои бисери на отделен текстови файл, за смехотерапия. Хиля се тука като ненормална и плаша сойките в гората ..  ;D ;D ;D  Благодаря много, не помня кога съм се смяла така последно!   :88:

ама той Кристо се е*ава с леля си, аз казвам, че е възможно да съм се променила, а той се бил измайтапил, че това е равно на деградация..съвсем невинно..с годините, ако всичко е по план, духът расте и се разгръща, а не деградира, въпреки че е в материята..

бреей, не оставяш човек да има различно мнение от твоето ..  :-\  :rolleyes:

Цитат
видно е, че някои хора деградират, но това е, защото са извън плана, не са в целта, в грях са..

кой деградира и кой не, ше се разбере наесен, га се броят пилците, както казва Крис .. // ааа, страхотно е това хлапее!   ;D  :rolf:

Цитат
не казвам, че ти си бебе, а че явно си имала нужда от това точно сега..след време ще е друго..и то по- интересно.. ;)

бе от кво имам нужда само аз си знам; друго, което знам е че в тоя форум повече нема ви споделя НИЩИЧКОО .  :P  беше ми пределно ясно, че веднага ше ми лепнете етикети и ше ме сложите в рамка, ма здраве да е .. важното е майтап да става!   ;D ;D ;D

Only the open mind can be ready to listen to something that goes against it. The closed mind can listen only to that which supports it.

*

kris

• 2298
  • (:
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 11:12:17 am от kris »

*

Vision

• 3523
[бе от кво имам нужда само аз си знам; друго, което знам е че в тоя форум повече нема ви споделя НИЩИЧКОО .  :P  беше ми пределно ясно, че веднага ше ми лепнете етикети и ше ме сложите в рамка, ма здраве да е .. важното е майтап да става!   ;D ;D ;D

и кое беше етикета- че си духовно бебе ли?? ако си същата ga3l, за нея знам, че не е духовно бебе..но може да се е наложило да се случи нещо различно, за да се замисли за различни неща..а може и ти да не си тя.. :-\

*

kris

• 2298
  • (:
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 11:11:00 am от kris »

че за кво да се смея като си си видяла аурата.

хм, абе по друг начин си я представях тая аура, да ти кажа .. тва направо ми изкара акъла .. май е дошло време да се подготвя теориетично по въпроса, че съм много боса ..  :-[

Цитат
номера с лъчите го правя постоянно - изваждам ги под команда и образуват сфера около мен. обаче напоследък нещо се бъгна харда май, защото цвета се смени и не виждам сфера а се виждам като енергийно извънземно  :unsure:  тцъ тцъ тцъ няма да ми доде акъла начи  ;D ;D ;D

ахаха, как ше се виждаш като енергийно извънземно бе .. ко приказваш ти ..  :P   :rolf:   

ама каква по-точно е тая медитация с извеждането на лъчите ?! къде да прочета повече за това ..   :unsure:

Но мойто видение беше като истинска светкавица и то доста нависоко беше над блока,а пък тези които описват тук са около метър,а това беше над няколко повече метра.

Марушке, да не би да си видяла нещо подобно .. // гледам, че много се коментира тва видео у фейсбука >> http://www.vbox7.com/play:674c7f3d#commentTop, ама аз не мога да го видя, с моя интернет  :-X .. ноо така на превюто, мисля че доста се доближава до твоето видение ..   
  Не не беше фигура това е фигура,сега го видях. Но мойто видение беше като
светкавица изведнъж - както дойде така и си отиде мигновено и то точно на тези думи когато казах - великата богиня майка безименна - чиста и неопетнена - върховния разум.

Aре стига си раздавала акъл и ти, също като Mirabella. Немаме нужда! Щом не вярваш на Марушка се разкрвай от темата й, че ми писна да се разправям с вас. Нема нужда да ни споделяш в кво вярваш и в кво не вярваш, не ни вълнува! 

:58: Радвам се,че и в твое лице намерих защита,благодаря ти много.  :58:

че за кво да се смея като си си видяла аурата.

хм, абе по друг начин си я представях тая аура, да ти кажа .. тва направо ми изкара акъла .. май е дошло време да се подготвя теориетично по въпроса, че съм много боса ..  :-[

Цитат
номера с лъчите го правя постоянно - изваждам ги под команда и образуват сфера около мен. обаче напоследък нещо се бъгна харда май, защото цвета се смени и не виждам сфера а се виждам като енергийно извънземно  :unsure:  тцъ тцъ тцъ няма да ми доде акъла начи  ;D ;D ;D

ахаха, как ше се виждаш като енергийно извънземно бе .. ко приказваш ти ..  :P   :rolf:   

ама каква по-точно е тая медитация с извеждането на лъчите ?! къде да прочета повече за това ..   :unsure:

Но мойто видение беше като истинска светкавица и то доста нависоко беше над блока,а пък тези които описват тук са около метър,а това беше над няколко повече метра.

Марушке, да не би да си видяла нещо подобно .. // гледам, че много се коментира тва видео у фейсбука >> http://www.vbox7.com/play:674c7f3d#commentTop, ама аз не мога да го видя, с моя интернет  :-X .. ноо така на превюто, мисля че доста се доближава до твоето видение ..   
  Не не беше фигура това е фигура,сега го видях. Но мойто видение беше като
светкавица изведнъж - както дойде така и си отиде мигновено и то точно на тези думи когато казах - великата богиня майка безименна - чиста и неопетнена - върховния разум.
  :58:

*

Vision

• 3523

:58: Радвам се,че и в твое лице намерих защита,благодаря ти много.  :58:
няма нужда някой друг да те защитава, нали си права за себе си..правото ти те защитава..