Здравей Гост

Венера в Скорпион

• 156 Отговора
  • 32125 Прегледи
*

Скарлет

• 2919
  • "Късият ум е с дълъг език". Аристофан
Венера в Скорпион
« -: Септември 05, 2010, 02:45:10 pm »
На 9 септември Венера - пранетата на любовта, хармонията, изкуството и културата преминава в знака Скорпион, в своето заточение. Чувствата стават по-дълбоки и се засилват сексуалните желания и страсти. Да им е честито на тригоналните и секстилните към Венера в Скорпион натални Венери в Рак, Риби, Дева и Козирог! При мен тази Венера ще премине през моя 2 дом и може да ми понапълни джоба. Че и Юпитер се върна в 5-я ми дом....чакам голямата печалба от тотото.  ;D А при вас как е?

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Венера в Скорпион
« Отговор #1 -: Септември 05, 2010, 02:51:23 pm »
За Венера в натала би била много интересна тема....при това в Скорпи... ;D ;D
Иначе съм и посветила цяла тема за ретро периода през скорпи и везна през 2010... :blink: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #2 -: Септември 05, 2010, 03:08:28 pm »
Чувствата стават по-дълбоки и се засилват сексуалните желания и страсти

Чул те Господ! ;D Да вземат да стават дълбоки, че тази Венера във Везни вече взе да изветрява като парфюм . ;D ;D ;D
При мен ще лази из трети дом и ще ми направи   :opo: :mar:, :tri: :moo: /заедно с траз. Марс/, :soe: на IC-то.
Надявам се да раздвижа положително страстите - не само любовни.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Vision

• 3523
« Отговор #3 -: Септември 05, 2010, 03:18:32 pm »
На 9 септември Венера - пранетата на любовта, хармонията, изкуството и културата преминава в знака Скорпион, в своето заточение. Чувствата стават по-дълбоки и се засилват сексуалните желания и страсти. Да им е честито на тригоналните и секстилните към Венера в Скорпион натални Венери в Рак, Риби, Дева и Козирог! При мен тази Венера ще премине през моя 2 дом и може да ми понапълни джоба. Че и Юпитер се върна в 5-я ми дом....чакам голямата печалба от тотото.  ;D А при вас как е?

на мен ще ми бъде в трети дом, а упр. девети и втори..като стигне средата на скорпиона, ще направи квадратури със себе си, слънцето и навалицата в лъв..както и с марса във водолей и възлите, ще стане връх на Т-квадрат..дано да не се изпокарам с целия свят..  :rolleyes:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Mia21

• 2502
« Отговор #4 -: Септември 05, 2010, 03:22:20 pm »
На мен тази Венерка - скорпионската ще ми опозиционира стелиума ми в Телец- Венера, Юпитер, ЮЛВ, Меркурии, ще ми квадратира Марсо и  ще ми тригонира Луната и Сатурна... ;) Кой знае каква манджа ще сътворя пак. ;D

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #5 -: Септември 05, 2010, 03:28:27 pm »

на мен ще ми бъде в трети дом, а упр. девети и втори..като стигне средата на скорпиона, ще направи квадратури със себе си, слънцето и навалицата в лъв..както и с марса във водолей и възлите, ще стане връх на Т-квадрат..дано да не се изпокарам с целия свят..  :rolleyes:

Доколкото си спомням имаше и Луна в Телец или се лъжа? Ако правилно си спомням, няма да е тауквадрат, а фиксиран кръст...Гледайте да не се изпокарате за пари с някого, щом ти управлява 2 дом, особено с роднини.  :mellow:

*

Vision

• 3523
« Отговор #6 -: Септември 05, 2010, 03:28:45 pm »
На мен тази Венерка - скорпионската ще ми опозиционира стелиума ми в Телец- Венера, Юпитер, ЮЛВ, Меркурии, ще ми квадратира Марсо и  ще ми тригонира Луната и Сатурна... ;) Кой знае каква манджа ще сътворя пак. ;D
уфф, верно- опозиция с луната в телец..абе каквото и да мине през средата на скорпиона все не е на добре.. :-X

*

Vision

• 3523
« Отговор #7 -: Септември 05, 2010, 03:30:07 pm »

Доколкото си спомням имаше и Луна в Телец или се лъжа? Ако правилно си спомням, няма да е тауквадрат, а фиксиран кръст...Гледайте да не се изпокарате за пари с някого, щом ти управлява 2 дом, особено с роднини.  :mellow:

да, тъкмо се светнах, заради Мия.. :( а понеже е у2 и у9, може с доста народ да се изпокарам за пари, интернационално даже.. :-\ ще внимавам..

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #8 -: Септември 05, 2010, 03:31:07 pm »
Чувствата стават по-дълбоки и се засилват сексуалните желания и страсти

Чул те Господ! ;D Да вземат да стават дълбоки, че тази Венера във Везни вече взе да изветрява като парфюм . ;D ;D ;D
При мен ще лази из трети дом и ще ми направи   :opo: :mar:, :tri: :moo: /заедно с траз. Марс/, :soe: на IC-то.
Надявам се да раздвижа положително страстите - не само любовни.

Лелеее, Венера в опозе на Марс!?!?! Добре се оглеждай....току виж си разпалила страстите, та не мож да са познаиш.  :P

*

Скарлет

• 2919
« Отговор #9 -: Септември 05, 2010, 03:32:37 pm »

да, тъкмо се светнах, заради Мия.. :( а понеже е у2 и у9, може с доста народ да се изпокарам за пари, интернационално даже.. :-\ ще внимавам..
[/quote]

Не се коси, ами се запиши на езотеричен курс или си купи някоя книжка за магии.  ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #10 -: Септември 05, 2010, 03:36:16 pm »

Не се коси, ами се запиши на езотеричен курс или си купи някоя книжка за магии.  ;D

за да отработя девети дом ли...хитро.. ;)
фиксираният кръст би трябвало да е по- стабилна конфигурация от Т-квадрата, или се лъжа??тя и венерата се движи бързо, за няколко дни ще ме опатка и ще остана да си ближа раните до към нова година после.. :-[

*

Mia21

• 2502
« Отговор #11 -: Септември 05, 2010, 03:47:13 pm »

за да отработя девети дом ли...хитро.. ;)
фиксираният кръст би трябвало да е по- стабилна конфигурация от Т-квадрата, или се лъжа??тя и венерата се движи бързо, за няколко дни ще ме опатка и ще остана да си ближа раните до към нова година после.. :-[

Теб саде за една Луна, ами мен - няколко пъти ще ме опатка. ;D ;D ;D

*

Santi

« Отговор #12 -: Септември 05, 2010, 03:51:03 pm »
При мен ще се мандахерца из 8-ми дом с Марс и ще налази Плутона там  ;D . Горещи страсти  ;D .

*

Vision

• 3523
« Отговор #13 -: Септември 05, 2010, 03:55:30 pm »

Теб саде за една Луна, ами мен - няколко пъти ще ме опатка. ;D ;D ;D

е как една луна, имам натална т-квадратура луна- венера, слънце- марс, сега тр. венера ще застане срещу луната, която е връх и ще направи кръст..ако ходи напред назад няколко пъти /има ли такива изгледи/ по средата на скорпиона ще ми активира всички лични планети и емоции..и без това сега главата ми е празна като продънено канче, тогава ще се напълни и с чувства и ще изтрещя..добре поне, че венера в скорпион не е кой знае колко силна, той и марс ако ходи все така след нея, и той ще е в скорпион до като стигне тя средата и ще и вземе огъня в голяма степен. ама лошото е, че после и той ще активизира т-квадрата- да живееш в интересни времена..и то ми е в трети дом, с брат ми да се карам- не вярвам, вие тука ще го отнесете най- вероятно..обещавам да се държа прилично.. ;) :P

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #14 -: Септември 05, 2010, 03:56:16 pm »
Венера в скорпион я уважавам прекалено много , защото е способна на силни и страстни емоции и чувства. Наред с това не е повърхностна в отношенията . Склонна е да манипулира , ревнива е , присъщо и е собственическото чувство , уважавам това , защото само така тя би оцеляла в знака на плутон и марс ....

За протокола ;D , в Скорпион ще направи тригон с нат. Сатурн /диспозитора й/ , ще направи тригон с ИЦ , а по-късно и съвпад с Управителя му , ще направи секстил към марс и към наталната си позиция. Като с последния секстил , ще фокусира и важна прогресия - пр. слънце/нат. венера.
Домовете са 11-ти , 12-ти , 2-ри , 5-ти , 4-ти....
Секстилите към Мц -ги пропускам , както и полусекстилите....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #15 -: Септември 05, 2010, 06:35:45 pm »
  Ооо, моята мила западнала Венера  ;D, ще си се върне у дома и тамън ще ми стигне вертекса и ще се повърне обратно, сигурно щот нещо си е забравила у Везни. И после като ги подхване пак - Вертекс, Марс, че себе си, че Юпитер, пък и упрявлава 12 дом, където се подвизава Сатурн. Ще има яко трещене - ама не знам на кво - на нерви ли или  ;D....

« Отговор #16 -: Септември 05, 2010, 06:38:03 pm »
нат. :ven: :sc:,венерин възврат в 3 дом

транзитната  :ven: ще активира нат . съвпад  :ven: :moo: :nep:,
в опозе  :jup: :ta: в 9 дом и
секстили към съвпада в 1 дом  :mar: :ura: :plu:,
в  :tri: към прогр.  :moo: :ca: в 11 дом,  :sec: прогр. :sun: в 5 дом
и накрая преди да излезе от знака в  :kva: :sat: :aq: в 6 дом

Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Nebesna

« Отговор #17 -: Септември 05, 2010, 06:38:53 pm »
Че хубава тема...
Харесвам Венера в Скорпион. Много са сериозни в чувствата си скорпионските венери и макар да са прикрити на мен ми вдъхват сигурност като добре ми пасват на Нептуновата Венера в Риби. Добър период по отношение на приятелствата - Скорпион е на К11.

*

Divna

« Отговор #18 -: Септември 05, 2010, 06:40:10 pm »
В радиксът ми тр. Венера е в момента в края на 12 дом. Предстои й съвпад с нат. АС, след което съвпад с нат. Луна и прогр. Слънце и дир. Плутон, като в същото време ще прави и семисекстил с наталната Венера върху която е и тр. Сатурн. Малко след това й предстои квадратура с нат. Марс и СЛВ и съвпад с дир. Венера. Веднага след което се връща ретроградна и всичко това ще се повтори, а след като се обърне директна ще се потрети  ;D. Няколко месеца ще се разхожда все върху важни точки, като малко преди да напусне знака Скорпион /29*37"/ ще направи и последния си аспект /секстил/ към нат. Слънце и нат.Плутон/. Първи дом ми е дядовата ръкавичка откъм прогресии и дирекции  ;D. Така, че ще докосне прогр. и дир. Венера, прогр. Слънце, дир. Плутон, прогр. Меркурий, дир. Уран и пр. Нептун. Ще бъдат засегнати 1,4,5,7,8,9,10,11,12 домове.

*

Uran

• 6041
« Отговор #19 -: Септември 05, 2010, 06:50:29 pm »
В скорпион Венера ще ми квадратира Луна, Слънце и Меркурий. По някое време ще направи съвпад с натални Марс и Нептун, секстил с Плутон,тригон с Венера и куинконс със Сатурн.