Здравей Гост

Венера в Скорпион

• 156 Отговора
  • 32109 Прегледи
*

missKapriz

Re:Венера в Скорпион
« Отговор #40 -: Септември 05, 2010, 08:38:27 pm »
Не се карайте де.Моята Венера е на трон,на МЦ и в тригон с Луната,но няма такова ревниво нещо като нея-или не е точно ревност,но мойто си не го давам лесно :-[И хич не ми важат истини като тази,че никой на никого не е собственост-щом сме заедно си принадлежим  :blink:Не давам да се пипа ;DВажи за одушивени и неодушивени предмети

*

Nebesna

« Отговор #41 -: Септември 05, 2010, 08:50:54 pm »
Самият знак - Скорпиона е ревнивец.

*

missKapriz

« Отговор #42 -: Септември 05, 2010, 08:52:39 pm »
Тогава излиза че ревнивото ми е от Луната,не от Венера,така ли-аз за себе си виня Луната,но като прочетох постовете за Венера се замислих

*

Nebesna

« Отговор #43 -: Септември 05, 2010, 08:55:43 pm »
Тогава излиза че ревнивото ми е от Луната,не от Венера,така ли-аз за себе си виня Луната,но като прочетох постовете за Венера се замислих

Ами на мен не ми е от Водолея във всеки случай, не че съм ревнива...но се е случвало някой да ме провокира...в такива случаи бягам далеч (Луна и Слънце във водолей). ...да ходи да дразни другиго. Това си е липса на самочувствие...нищо друго.

*

Vision

• 3523
« Отговор #44 -: Септември 05, 2010, 09:08:10 pm »
...състезание по овчарски скок ли има пак  :rolleyes:

луната влезе в лъв, само бате Енчо го няма да отсъди кой е по-по-най.. ;)

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Nebesna

« Отговор #45 -: Септември 05, 2010, 09:12:29 pm »

Ха, познайте на кого му е квадрат и на кого му е тригон?

*

missKapriz

« Отговор #46 -: Септември 05, 2010, 09:12:47 pm »

Ами на мен не ми е от Водолея във всеки случай, не че съм ревнива...но се е случвало някой да ме провокира...в такива случаи бягам далеч (Луна и Слънце във водолей). ...да ходи да дразни другиго. Това си е липса на самочувствие...нищо друго.
Това е клише,Ревността няма нищо общо със самочувствиетоупросто "без бой" не давам нищо-боря се за всичко свое-въпрос на чест не на самочувствие

*

Vision

• 3523
« Отговор #47 -: Септември 05, 2010, 09:14:19 pm »

и съвпад да е, няма кой да раздаде играчките, просто такива няма!!ама пуста слабост, влече си..

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Nebesna

« Отговор #48 -: Септември 05, 2010, 09:15:28 pm »

Това е клише,Ревността няма нищо общо със самочувствиетоупросто "без бой" не давам нищо-боря се за всичко свое-въпрос на чест не на самочувствие

А ти не схвана какво казвам. Казвам ,че да провокираш някого да ревнува е липса на самочувствие...но простено ти е по ретро Меркурий...А това смяташ ли,, че е така?
« Последна редакция: Септември 05, 2010, 09:20:17 pm от Небесна »

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #49 -: Септември 05, 2010, 09:19:05 pm »

С кое?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #50 -: Септември 05, 2010, 09:19:41 pm »

С кое?

С луната, де?

*

missKapriz

« Отговор #51 -: Септември 05, 2010, 09:20:22 pm »
Цитат
А ти не схвана какво казвам. Казвам ,че да провокираш някого да ревнува е липса на самочувствие...но простено ти е по ретро Меркурий...А това смяташ ли,, че е така?

Ако го правиш заради провокацията и да си чешеш егото-да смятам,че е жалък опит да бъдеш забелязан.Но при мен понятието Чест е силно короновано,че по някога съм малко крайна

п.п.Обратния меркурий е гаден-развали ми пералнята :41:
« Последна редакция: Септември 05, 2010, 09:28:26 pm от missKapriz »

*

Марая

• 28287
« Отговор #52 -: Септември 05, 2010, 09:24:27 pm »
...състезание по овчарски скок ли има пак  :rolleyes:

С кое?

С луната, де?

Що пЪ с луната? Она е само емоция , викат сърбите...Има и слънце , па и мерк...Рано е за сходящи , ЧЕКИ да минат другите...
1508 /куинконс ,несъвпад, ОПОЗЕ / си е мамата- щото е банбон с кукичка и лапаш кукуруза...
Смешна си Небесна понякога! ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #53 -: Септември 05, 2010, 09:26:37 pm »
Що пЪ с луната? Она е само емоция , викат сърбите...Има и слънце , па и мерк...Рано е за сходящи , ЧЕКИ да минат другите...
1508 /куинконс ,несъвпад, ОПОЗЕ / си е мамата- щото е банбон с кукичка и лапаш кукуруза...

Ми смей се колкото искаш...Емоциите са си твои...смехът е здраве.

*

Asol

• 4140
« Отговор #54 -: Септември 05, 2010, 09:27:12 pm »
...състезание по овчарски скок ли има пак  :rolleyes:

...да си кажат  ;D И защо Луната ?
« Последна редакция: Септември 05, 2010, 09:31:24 pm от Asol »

*

Марая

• 28287
« Отговор #55 -: Септември 05, 2010, 09:43:37 pm »

Ми смей се колкото искаш...Емоциите са си твои...смехът е здраве.

От сърце го правя отдавна! ;D ;D
Имаше моменти в които не можех да разбера много неща , но от мига в който ми изпрати безпомощната лицемерна целувка по време на скандала с Хелото ми светна лампичката! Така ,че имам обяснения! Жалко е само едно...да се върнеш в миналото ,да си спомниш Калиакра ,Варна , Апартамента на Марая , един истински и звучен смях и да осъмнеш една сутрин в помия....незаслужена . Боли , но болката минава-остава белега! А той е спомен! :blink:

« Отговор #56 -: Септември 05, 2010, 09:46:30 pm »
Венера в Скорпи си е воин от марсово/плутоновата енергия, ревностно пази свойте притежания,лично пространство и завоювани територии, че то кой не ги пази, и не обича да губи, ако не се е научила да контролира св.чувства постоянно прави прибързани избори, за който после съжалява,ама горчивият опит е най-бързият и дълготраен учител да не прави грешни избори по венерите теми - любов, партньорства, връзки, взаимоотношения, финансови активи 
трудно се доверява, мнителна и тества всички около себе си,преди да го допусне в личното пространство и да почне да споделя като на приятел
ако е гласувала някому доверие е пословично коректна и преданна, верен приятел
като воин мрази предателствата и това слага край на взаимоотношенията завинаги
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Nebesna

« Отговор #57 -: Септември 05, 2010, 09:50:46 pm »

Имаше моменти в които не можех да разбера много неща , но от мига в който ми изпрати безпомощната лицемерна целувка по време на скандала с Хелото ми светна лампичката! Така ,че имам обяснения! Жалко е само едно...да се върнеш в миналото ,да си спомниш Калиакра ,Варна , Апартамента на Марая , един истински и звучен смях и да осъмнеш една сутрин в помия....незаслужена . Боли , но болката минава-остава белега! А той е спомен! :blink:

Отново търсиш с кого да си спретнеш скандал. Не зная за каква помия говориш...Мноооого обидни думи.

*

Марая

• 28287
« Отговор #58 -: Септември 05, 2010, 09:59:36 pm »

Отново търсиш с кого да си спретнеш скандал.

Не ! Ти искаш да минеш вероятно в друга роля! Нямам какво да деля..., понякога човек се връща назад и търси отговори!
Това бяха част от спомените на едно отминало лято- и нищо друго!
Всичко се връща и ти го знаеш! Помниш ли бяхме на гости в една къща - голяма с изглед към морето! Ти ме заведе там , защото се оказа , че този твой приятел /собственик на къщата/ ме познавал от много време....
Аз помня градината- неподдържана изглеждаше...и ефтините копия/репродукции на картини/...Това е разликата ,заради която дълго се лутах и се питах бъркам ли и защо изведнъж от добрия приятел и силна жена , се превърнах в нещо много различно за теб....
Надявам се и ти я разбираш сега...
Човек живее днес и сега , тук и във вселената! Той никога не може да промени нрава си - визията ДА!
яБЪЛКИТЕ ОТ ГРАДИНАТА МУ БЯХА ВКУСНИ....

« Отговор #59 -: Септември 05, 2010, 10:07:53 pm »
утре  06/09  празнуваме Съединението, стига сте се дракали -разединявали

съединението прави силата, заедно можем много

уран е астрологията ,която ни съединява
различността ни прави уникални пак по уран
приемате,че ще има изненади,  :o
понякога шокиращи и продължавате напред в бъдещето- пак по уран
миналото да си остане в миналото :mellow:

Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...