Здравей Гост

Венера в Скорпион

• 156 Отговора
  • 32088 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Венера в Скорпион
« Отговор #60 -: Септември 05, 2010, 10:17:07 pm »
утре  06/09  празнуваме Съединението, стига сте се дракали -разединявали

съединението прави силата, заедно можем много

уран е астрологията ,която ни съединява
различността ни прави уникални пак по уран
приемате,че ще има изненади,  :o
понякога шокиращи и продължавате напред в бъдещето- пак по уран
миналото да си остане в миналото :mellow:

Затова АСТРОЛОГИЯТА е непризната наука! Защото е като при коафьорите?да ме прости една съфорумка/ и като при шивачите....АСТРОЛОГИЯТА Е НАД НАС , НАД ВСИЧКИ НИ , ЗАЩОТО Е СВЪРЗАНА СЪС ЗВЕЗДИТЕ -КОИТО ГАСНАТ В НАШТЕ СЪРЦА! затова !

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #61 -: Септември 05, 2010, 10:20:59 pm »
Венера в Скорпи си е воин от марсово/плутоновата енергия, ревностно пази свойте притежания,лично пространство и завоювани територии, че то кой не ги пази, и не обича да губи, ако не се е научила да контролира св.чувства постоянно прави прибързани избори, за който после съжалява,ама горчивият опит е най-бързият и дълготраен учител да не прави грешни избори по венерите теми - любов, партньорства, връзки, взаимоотношения, финансови активи 
трудно се доверява, мнителна и тества всички около себе си,преди да го допусне в личното пространство и да почне да споделя като на приятел
ако е гласувала някому доверие е пословично коректна и преданна, верен приятел
като воин мрази предателствата и това слага край на взаимоотношенията завинаги

лелеле колко е вярно това!!! Всяака една дума е 100% истина, не само за Венера в Скорпион, ами и за слънчевите Скорпиони :) Аз съм Скорпи и е истина, че съм много мнитлена към хората, страхотен детектор имам за лъжи и измами около мене, и не дай си Боже някой да ме предаде ..повече не съществува за мене. Обаче е кофти, че понякога сама се вкарвам във филми и не мога да отсея дали наистина се прави нещо зад гърба ми или не... :(

« Отговор #62 -: Септември 05, 2010, 10:23:47 pm »
Иначе по темата - транзтината Венера в Скопион ще ми засеген като начало ИЦ, после Слънцето ми в съвпад с Плутона, после Сатурна и Мерка - целият ми стелиум в Скорпион..ще ми опозира телешката Луна, ще ми активира тао-квадратурата Слънце - Луна - Юпитер...ще пиша ако има някакво по-голямо събитие  :rolleyes:

*

Divna

« Отговор #63 -: Септември 05, 2010, 10:49:05 pm »
Венера в Скорпи си е воин от марсово/плутоновата енергия, ревностно пази свойте притежания,лично пространство и завоювани територии, че то кой не ги пази, и не обича да губи, ако не се е научила да контролира св.чувства постоянно прави прибързани избори, за който после съжалява,ама горчивият опит е най-бързият и дълготраен учител да не прави грешни избори по венерите теми - любов, партньорства, връзки, взаимоотношения, финансови активи 
трудно се доверява, мнителна и тества всички около себе си,преди да го допусне в личното пространство и да почне да споделя като на приятел

лелеле колко е вярно това!!! Всяака една дума е 100% истина, не само за Венера в Скорпион, ами и за слънчевите Скорпиони :) Аз съм Скорпи и е истина, че съм много мнитлена към хората, страхотен детектор имам за лъжи и измами около мене, и не дай си Боже някой да ме предаде ..повече не съществува за мене. Обаче е кофти, че понякога сама се вкарвам във филми и не мога да отсея дали наистина се прави нещо зад гърба ми или не... :(

С времето и това ще дойде  ;). По-добри детектори на лъжата от скорпионите няма!

*

Nebesna

« Отговор #64 -: Септември 05, 2010, 10:49:26 pm »

Аз помня градината- неподдържана изглеждаше...и ефтините копия/репродукции на картини/...Това е разликата ,заради която дълго се лутах и се питах бъркам ли

Аз приятелите си не ги избирам заради къщите и градините им. Картините той ги е рисувал, а градината беше неподдържана, защото човекът тъкмо се беше върнал от София - стоя 1 месец там с майка си, защото и правиха сърдечна операция.

*

Инти

• 2068
« Отговор #65 -: Септември 05, 2010, 10:52:14 pm »

С времето и това ще дойде  ;). По-добри детектори на лъжата от скорпионите няма!

Някои пък са толкова изкусни лъжци, че се пробват и детектора да минат, погледнато от друга страна ;)

Иначе си права, сестра ми е с асцендент Скорпион, има невероятен нюх за измамата, даже пресен случай доказа това.

« Отговор #66 -: Септември 05, 2010, 10:58:26 pm »

С времето и това ще дойде  ;). По-добри детектори на лъжата от скорпионите няма!

Някои пък са толкова изкусни лъжци, че се пробват и детектора да минат, погледнато от друга страна ;)

Иначе си права, сестра ми е с асцендент Скорпион, има невероятен нюх за измамата, даже пресен случай доказа това.

Детекторът ми е толкова силен, че в последните 2 години премахнах маса народ от обкръвението си за отрицателно време, засичайки ги в нечестни спрямо мен постъпки. За някои хора много ме е боляло, но реша ли, че на някой тр да му фръкне главата, няма кой да ме вразуми. Не е хубаво това ряско отношение към хората, и затова понякога много страдам, но по-добре страдание, отколкото примирение..

*

Mia21

• 2502
« Отговор #67 -: Септември 05, 2010, 11:01:14 pm »
Венера в Скорпион е на принципа или всичко или нищо. Сестра ми и най-добрата ми приятелка са с Венера в това положение. Не съм усетила да ревнуват, явно не го показват. Като цяло и двете са хора на крайностите. Взимат си чантите, тръгват си, ако има някой да ги гони и да тръгне след тях-да, добре е да ги стигне, ако ли не- не се връщат повече никога при него. За сметка на това и двете имат към момента успешни бракове.

*

Divna

« Отговор #68 -: Септември 05, 2010, 11:06:54 pm »

Инти, можеш да й се довериш тогава. Нещото, което най-бързо могат да разшифроват хората със скорпионски акцент в радикса са именно лъжите. Много финно са настроени на тази вълна - да разкрият лъжата. Могат така да направят, че другия да не се усети как и кога всичко си е признал. Затова може би идва "етикета" за скорпионите, че са "подли". Те не са такива, напротив. Просто хората, които се опитват да ги излъжат биват разкрити и това е тяхната отмъстителна реакция към скорпионите.

*

Марая

• 28287
« Отговор #69 -: Септември 05, 2010, 11:25:02 pm »
Не знаех,че той ги е рисувал,но поне гледката от терасата беше много хубава  :blink:

Само не разбрах,защо имаше кукла барби до леглото  :unsure: ;D
И аз не разбрах? :-\

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Nebesna

« Отговор #70 -: Септември 05, 2010, 11:52:20 pm »
Не знаех,че той ги е рисувал,но поне гледката от терасата беше много хубава  :blink:

Сигурно е на племеничката му. Това човешкото подсъзнание е безгранично.

*

Марая

• 28287
« Отговор #71 -: Септември 06, 2010, 12:12:34 am »

Сигурно е на племеничката му. Това човешкото подсъзнание е безгранично.

Небесна , Синухе и подсъзнание :unsure: :unsure: :unsure: :-X :-X
Ти съвсем го подцени дъртия козел!  ;D

« Отговор #72 -: Септември 06, 2010, 09:58:40 pm »
Като притежателка на такава Венера че и съвпад с Марс да ви кажа трудно много трудно се живее с такова нещо а относно крайостите те могат да бъдат много по крайни отколкото пише по книгите.
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Марая

• 28287
« Отговор #73 -: Септември 06, 2010, 10:07:05 pm »
Прозерпина , почти всеки автор дава различно описание по книгите...
Марс е на трон в скорпион , той е силен марс. Важно е в каква декада попада , както и градуса.
Същото важи и за Венера.
Силна сексуалност има при съвпада на двете планети.
Това ти дава и много магнетизъм ,както и силна воля , страст и желание...

« Отговор #74 -: Септември 06, 2010, 10:11:53 pm »
А за Марса не се оплаквам инат воля физическа издръжливост в излишък сексуалността....но останалите детайли хич не са лесни .Плутом може да бъде жесток и безкуполен към себе си дори и трансформацията без която не може понякога е много болезнен процес.
Аройо пише,че Венера в Скорп е много асоциална дори и да не личи на пръв поглед това е съвсем вярно.
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Марая

• 28287
« Отговор #75 -: Септември 07, 2010, 01:17:18 pm »
А за Марса не се оплаквам инат воля физическа издръжливост в излишък сексуалността....но останалите детайли хич не са лесни .Плутом може да бъде жесток и безкуполен към себе си дори и трансформацията без която не може понякога е много болезнен процес.
Аройо пише,че Венера в Скорп е много асоциална дори и да не личи на пръв поглед това е съвсем вярно.

По добре асоциална венера отколкото никаква ;) ;D...

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #76 -: Септември 07, 2010, 02:21:02 pm »
А може ли да ми кажете в натала венера тригон марс какво дава?

*

Марая

• 28287
« Отговор #77 -: Септември 07, 2010, 02:31:10 pm »

Ми дай боже всекиму такъв тригон! :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #78 -: Септември 07, 2010, 02:40:03 pm »

Какви са хората с този тригон?
Страстни ли?

*

Lillie

• 30532
« Отговор #79 -: Септември 07, 2010, 02:58:16 pm »

Какви са хората с този тригон?
Страстни ли?

Дай Боже всекиму.  :72:

Прилагам една карта с Венера в Скорпион в тригон с Марс в Риби. За съжаление часът на раждане е неизвестен.

От 18-годишна е компаньонка, а после става и танцьорка в Плейбой. Преди да навърши пълнолетие не знам с какво се е занимавала, идва от друг град (Русе) да прави "кариера" във Варна.  ;D Доколкото знам, дори не е успяла да завърши средно образование, не си е взела матурата преди да дойде да живее във Варна.

Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.