Здравей Гост

Венера в Скорпион

• 156 Отговора
  • 32078 Прегледи
Re:Венера в Скорпион
« Отговор #120 -: Септември 09, 2010, 04:16:26 pm »
Пътува много, постоянно покрай работата си. Има жилище на няколко места в БГ. Но мисля, че му липсва семейния уют и топлина, Луна в 4ти дом дава желание като отвори вратите у дома да има хора - жена, деца, семейство, а той е сам. Аз го смятам за курвар. Но това си е моето мнение по моите лични наблюдения.
А за Венерата в Скорпион лично той ми е споделял, че започва да ревнъва много силно, когато се влюбва..  :rolleyes:

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #121 -: Септември 09, 2010, 04:18:56 pm »
Ти го каза Скорпи ;D, видно е. 12-ти дом -тайни връзчици и бла-бла...

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #122 -: Септември 09, 2010, 04:19:26 pm »
Мисля, че той има изграден идеал за жена - идеалистка, мечтателка, слънчева натура, но и сериозна като самия него, която да споделя ценностите му. Има хубав аспект между Луна и Венера и затова мисля, че ще я открие. Упр. на 7-ми дом в 1-ви дом означава ли, че по-скоро тя ще открие него? И аз мисля, че ще от приятелското му обкръжение, близо до дома, където и да му е той... Венера в съединение с Уран - връзките му започват и свършват рязко.

« Отговор #123 -: Септември 09, 2010, 04:24:06 pm »
И аз не знам как да тълкувам упр на 7ми в 1ви - много привързана към него жена ли? Или лепенка, която няма д аможе да диша без него?? И аз мисля, че търчи по женки, но за брак ще се спре на нещо мноого специлано - хем да е домакиня и майка, хем да е мацка, независима и странна /заради Венера  - Уран/.

*

Марая

• 28287
« Отговор #124 -: Септември 09, 2010, 04:44:46 pm »
И аз не знам как да тълкувам упр на 7ми в 1ви - много привързана към него жена ли? Или лепенка, която няма д аможе да диша без него?? И аз мисля, че търчи по женки, но за брак ще се спре на нещо мноого специлано - хем да е домакиня и майка, хем да е мацка, независима и странна /заради Венера  - Уран/.

Скорпи , тоя сладур има доста интересна карта.
ШЪ мЪ светнеш ли къде има прогресивна луна. :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #125 -: Септември 09, 2010, 04:46:39 pm »
За Упр на 7-ми в 1-ви се позовавах на интерпретацията на WOW Astro:
Choosing a partner generally happens on your terms. Stay where you are, and your potential partners will come to you. They will make most of the effort to attract your attention, and the development of the relationship is facilitated by your partners deferring to you in most matters. You are both flattered and empowered by the importance you have in your partner's eyes.
Но като разгледах из google има и други, доста по-различни, например http://www.cafeastrology.com/natal/rulersofhousesinhouses.html.

« Отговор #126 -: Септември 09, 2010, 05:00:10 pm »
За Упр на 7-ми в 1-ви се позовавах на интерпретацията на WOW Astro:
Choosing a partner generally happens on your terms. Stay where you are, and your potential partners will come to you. They will make most of the effort to attract your attention, and the development of the relationship is facilitated by your partners deferring to you in most matters. You are both flattered and empowered by the importance you have in your partner's eyes.
Но като разгледах из google има и други, доста по-различни, например http://www.cafeastrology.com/natal/rulersofhousesinhouses.html.

Така е..аз на ръце ще почна да ходя, за да му покажа, че сме един за друг/пускала съм синатрията ни в темата Синастрия/, но него вятър го вее на бяла кобила :) Но сега съм решила да стана лоша и ще видим как ще припка след мене..Ето днес ми се отдаде възможност да му трия сол на главата  ;D

« Отговор #127 -: Септември 09, 2010, 05:02:39 pm »

Скорпи , тоя сладур има доста интересна карта.
ШЪ мЪ светнеш ли къде има прогресивна луна. :blink:

Ето я картата с прогресиите :) В критичен градус в Телец му е.. :rolleyes:

*

Марая

• 28287
« Отговор #128 -: Септември 09, 2010, 05:05:46 pm »
Сигурен ли му е часа? :rolleyes:
Изпуснала си го преди 4 г. ;D , тогава е бил ахааа-ахаа , да влезе в коловоза. ;) ;D

« Отговор #129 -: Септември 09, 2010, 05:09:39 pm »
Изпуснала си го преди 4 г. ;D , тогава е бил ахааа-ахаа , да влезе в коловоза. ;) ;D
Ама нали това писах, че е щял да се жени 2007ма, но Скорпионката преди мене го е зарязала...оттогава страда и е с разбито сърце.

Няма ли да има втори влак за него  :-[

*

Марая

• 28287
« Отговор #130 -: Септември 09, 2010, 05:12:45 pm »
Ама нали това писах, че е щял да се жени 2007ма, но Скорпионката преди мене го е зарязала...оттогава страда и е с разбито сърце.

Няма ли да има втори влак за него  :-[

Юпитер в телец на 11 гр. кога е? ;D
Тогава е мига..., да не го изпуснеш! ;) ;D

*

Vision

• 3523
« Отговор #131 -: Септември 09, 2010, 06:13:18 pm »
Така е, човекът е много добре материлано и професионално, но пуста любов... Но като гледам в картата има индикации да има деца. А и все пак Венера е в секта, предполага, че ще има брак, но май няма да е късметлийски.
А и този квадрат на Сатурм към Венерата още повече утежнява ситуацията - и времево, и междуличностно.

Според теб този човек ще има ли брак?

какво означава това, че венера е в секта??  :unsure:

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #132 -: Септември 09, 2010, 06:56:43 pm »
Приятелка и съоченичка ,която е раждана един ден след мене има точен съвпад ма Марс с Венера в Скорпион 12 дом .....и на всичко отгоре Венерата е ретро.Та връзките и пази боже и от моите по страшни.Такива страшни драми и екшъни че направо се плаша.Какво ли не е било авантюри с непознати екзотични мъже по света,ревниви мъже които са искали ту нея да убиват от любов ту тях си абе все и сложно понеже все още ми е близка вече я е срам да ми се оплаква секи път с нещо ново странно и нестандартно чудя се докога ли ще продължава да ме изненадва.
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Мерк Скорпион съвпад Уран секст. Сатурн
Асц Лъв
http://www.youtube.com/watch?v=hk65zzUjI9A
Baraka.1992.BRRip.XviD.AC3-CaLLioPE_MoNTEDiaZ.torrent

*

Марая

• 28287
« Отговор #133 -: Септември 09, 2010, 07:02:12 pm »
Приятелка и съоченичка ,която е раждана един ден след мене има точен съвпад ма Марс с Венера в Скорпион 12 дом .....и на всичко отгоре Венерата е ретро.Та връзките и пази боже и от моите по страшни.Такива страшни драми и екшъни че направо се плаша.Какво ли не е било авантюри с непознати екзотични мъже по света,ревниви мъже които са искали ту нея да убиват от любов ту тях си абе все и сложно понеже все още ми е близка вече я е срам да ми се оплаква секи път с нещо ново странно и нестандартно чудя се докога ли ще продължава да ме изненадва.

Само да ти кажа , че си полуготова.... :blink: ;)

« Отговор #134 -: Септември 09, 2010, 07:04:11 pm »
Мъжът ми има и той ретро Венера в Сорпион само че съвпад с Нептун и опозиция със Сатурн.
Мога да кажа със сигурност че е пълната противоположност на женкар,идеалист по отношение на любовта и доста антисоциален въпреки че не му личи.
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

« Отговор #135 -: Септември 09, 2010, 07:06:03 pm »
]
[/quote]
[/quote]

Само да ти кажа , че си полуготова.... :blink: ;)
Отвътре ме изяжда но реших да не досаждам пустата ми припряност .....добре че отдавна не спортувам че душата ми излизаше веднага и на момента да постигам резултати което разбира се е невъзможно.
Слънце 27 градуса Везни
Луна Близнаци
Марс Скорпион
Венера Скорпион
Асц Лъв

*

Uran

• 6041
« Отговор #136 -: Септември 09, 2010, 07:53:02 pm »

Точно това противоречие ми направи впечатление. Луната му иска едно, Венера-друго. ;)
В картата няма нито една опозиция, което не помага много в партньорските отношения. :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #137 -: Септември 09, 2010, 07:55:51 pm »
Скорпи, след около 2 г пак може да бъде подработван. ;)

*

Shreya

• *
  • 414
Re: Венера в Скорпион
« Отговор #138 -: Август 31, 2011, 05:23:57 am »
Ретро Венера в Скорпион, в съвпад с Плутон, секстил Нептун и квадрат Луна. Къде са дълбоките чувства аз така и не разбрах. Но не знам домовото разположение. Кажете какво е вашето мнение? Вярно, че така откъслечно не е хубаво да се интерпретира.

*

sunrain

• 6710
Re: Венера в Скорпион
« Отговор #139 -: Август 31, 2011, 07:07:44 pm »
Ами много вероятно да са си останали дълбоко скрити. Изключително трудно би се открила тази Венера, по-скоро ще прави всичко възможно да ги таи в себе си, прекалено чувствителна и мнителна, несъзнателно търсеща и очакваща лошото в отношенията, а и в невъзможност да изрази спонтанно емоцията, която я владее. Квадратът с Луна също не облекчава ситуацията, възможна е обърканост по отношение на очакванията и недоволство от липсата на комфорт при контакт, особено в интимен план, не физически, а душевен такъв. И предполагам е привлякла нещо от твоя хороскоп, ако "случая" касае теб, разбира се. Тоест, за да си го изясниш в дълбочина, отново справка - твоята карта.
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.