Ревнувала съм само един мъж в живота си. И си мисля, че е така защото наистина съм го обичала.Мисля, че не бива да се казва рязко дали сме ревниви или не, защото никой не знае с какво може да се сблъска и какво може да изживее. Преди няколко години и аз не познавах ревността, но в последствие видях какво е да ревнуваш. Планетите на любовта са ми във въздушни знаци и явно затова ревността не беше познато чувство, но дойде момент, в който скорпионската ми Луна беше задействана и тогава ... много неща научих
Цитат на: Divna в Септември 05, 2010, 11:26:08 pmРевнувала съм само един мъж в живота си. И си мисля, че е така защото наистина съм го обичала.Мисля, че не бива да се казва рязко дали сме ревниви или не, защото никой не знае с какво може да се сблъска и какво може да изживее. Преди няколко години и аз не познавах ревността, но в последствие видях какво е да ревнуваш. Планетите на любовта са ми във въздушни знаци и явно затова ревността не беше познато чувство, но дойде момент, в който скорпионската ми Луна беше задействана и тогава ... много неща научих Престани с тая скорпионска луна , че почваш да ме дразниш! Сериозно го казвам! И не е шега!Луната в скорпион е красива луна , тя е дълбока и емоционална , луна която стига дъното , луна като лотоса- расте в кал ,но е чиста и красива като него!!!!! защо ли?- защото тази луна познава силата на марс и енергията на плутон , защото само тя умее да усвой знанието на най-тежката планета и да превърне смъртта на чувствата в ново раждане ,само тя може да прости дори и сърцето и да е прободено с най-тежките удари на безмилостни ножове не от метал , а от най-финните частици на емоцията. Тази луна умее да рисува свойте картини с кръв и да превърне аленото в нюансите на червено-черната гама в цветовете на слънцето!СПРИ ДИВНА С ТАЯ ЛУНА! стотици пъти е по ценна от много други!!!!!!
Аааа нещо си се объркала. Не забравяй, че става въпрос за БЯСНАТА скорпионсkа луна !! :85:
Цитат на: Марая в Септември 05, 2010, 11:40:17 pmЦитат на: Divna в Септември 05, 2010, 11:26:08 pmРевнувала съм само един мъж в живота си. И си мисля, че е така защото наистина съм го обичала.Мисля, че не бива да се казва рязко дали сме ревниви или не, защото никой не знае с какво може да се сблъска и какво може да изживее. Преди няколко години и аз не познавах ревността, но в последствие видях какво е да ревнуваш. Планетите на любовта са ми във въздушни знаци и явно затова ревността не беше познато чувство, но дойде момент, в който скорпионската ми Луна беше задействана и тогава ... много неща научих Престани с тая скорпионска луна , че почваш да ме дразниш! Сериозно го казвам! И не е шега!Луната в скорпион е красива луна , тя е дълбока и емоционална , луна която стига дъното , луна като лотоса- расте в кал ,но е чиста и красива като него!!!!! защо ли?- защото тази луна познава силата на марс и енергията на плутон , защото само тя умее да усвой знанието на най-тежката планета и да превърне смъртта на чувствата в ново раждане ,само тя може да прости дори и сърцето и да е прободено с най-тежките удари на безмилостни ножове не от метал , а от най-финните частици на емоцията. Тази луна умее да рисува свойте картини с кръв и да превърне аленото в нюансите на червено-черната гама в цветовете на слънцето!СПРИ ДИВНА С ТАЯ ЛУНА! стотици пъти е по ценна от много други!!!!!! ОК, дадено! То аз май наистина все за нея си пея Благодаря за интерпретацията! Много е поетично!
По-добре да си лягам, че на бясната ми луна май и е дошло по ретро Венера. Да не вземе да ми дойде и на мен.
От шега не разбирате. По-добре да си лягам, че на бясната ми луна май и е дошло по ретро Венера. Да не вземе да ми дойде и на мен. П.С. - аз такава литература не цитирам, единственото което си позволявам да цитирам са арабски автори, които от тях е взета огромна част от съвременната западна астрология
Е , ревнувате ли?Къде ви е Венера , Марс , луна ,Сатурн? А Плутон?
не се успокоявай много, все пак луната на Дивна е женска, а твоята не..
Цитат на: Vision в Септември 06, 2010, 12:20:14 amне се успокоявай много, все пак луната на Дивна е женска, а твоята не.. Отдавна не се бях смяла така! :57: :57: :rolf: :rolf:Викаш има и мъжка луна!?Вижън!- отиваш в бисерите!.... :58: :rolf:
Цитат на: Марая в Септември 06, 2010, 12:23:36 amЦитат на: Vision в Септември 06, 2010, 12:20:14 amне се успокоявай много, все пак луната на Дивна е женска, а твоята не.. Отдавна не се бях смяла така! :57: :57: :rolf: :rolf:Викаш има и мъжка луна!?Вижън!- отиваш в бисерите!.... :58: :rolf:да не искаш да ми кажеш, че не отчиташ разликата при луната дали е при мъж или при жена??първо луната за мъжете по принцип си е анархична и плашеща сила, цял живот се мъчат да я усвоят и понякога започват да успяват чак като им намалеят мъжките хормони след 50 год. възраст..а като е и скорпионска луната, съвсем дива и плашеща им идва..иначе Дивна и Крис си приличат по някои неща в картите, но луната съм сигурна, че я усещат по различен начин..но все пак добре и каза на Дивна да престане да си хули луната..луната трябва да се уважава..