Здравей Гост

Ревниви ли сте

• 20 Отговора
  • 3427 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Ревниви ли сте
« -: Септември 05, 2010, 08:39:24 pm »
Е , ревнувате ли?
Къде ви е Венера , Марс , луна ,Сатурн? А Плутон?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Lillie

• 30532
Re:Ревниви ли сте
« Отговор #1 -: Септември 05, 2010, 08:41:25 pm »
Не знам да съм ревнива, минавам за толерантна уж...
Много съм ларж  ;D - дори в случаите, в които повечето жени биха оскубали перушината на благоверния си петел.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

« Отговор #2 -: Септември 05, 2010, 09:56:33 pm »
кофти е някой да дигне крак и да ти маркира суверенна  територия, ама тя територията
щом сама е капитулирала, предала се е - дали се струва да се бориш и да я освобождаваш
утре пак ще е поробена от друг :mellow: :o ;)като и е слаб ангела си троши главата
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Марая

• 28287
« Отговор #3 -: Септември 05, 2010, 10:06:55 pm »
Ми не съм ревнива! Едва ли преживяното от мен друг би го преживял...едва ли би простил! ;D ;D ;D
Не съм и злобна и не съм завислива- така съм устроена!
Може би понякога ,само понякога по мъничко ревнувам , живота и смъртта! Само те са вечни! :(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Mia21

• 2502
« Отговор #4 -: Септември 05, 2010, 11:10:41 pm »
Аз съм ревнива, но когато се усетя застрашена. Имам Венера в Телец, която прави съвпади и секстили с другите ми светила и едно сески каре с Плутон. Имам доверие на партньора ми докато може да му се вярва, но усетя ли го, че започват да му шарят очите става зле. Тормозя го до последно. Ако не се осъзнае, директно го изпращам при другия обект. Не се занимавам с никакви други жени- съпернички. Аз съм си аз... ;D  Единствено и само върху него се съсредоточвам. ;D

*

Divna

« Отговор #5 -: Септември 05, 2010, 11:26:08 pm »
Ревнувала съм само един мъж в живота си. И си мисля, че е така защото наистина съм го обичала.

Мисля, че не бива да се казва рязко дали сме ревниви или не, защото никой не знае с какво може да се сблъска и какво може да изживее. Преди няколко години и аз не познавах ревността, но в последствие видях какво е да ревнуваш. Планетите на любовта са ми във въздушни знаци и явно затова ревността не беше познато чувство, но дойде момент, в който скорпионската ми Луна беше задействана и тогава ... много неща научих :-[

*

Марая

• 28287
« Отговор #6 -: Септември 05, 2010, 11:40:17 pm »
Ревнувала съм само един мъж в живота си. И си мисля, че е така защото наистина съм го обичала.

Мисля, че не бива да се казва рязко дали сме ревниви или не, защото никой не знае с какво може да се сблъска и какво може да изживее. Преди няколко години и аз не познавах ревността, но в последствие видях какво е да ревнуваш. Планетите на любовта са ми във въздушни знаци и явно затова ревността не беше познато чувство, но дойде момент, в който скорпионската ми Луна беше задействана и тогава ... много неща научих :-[  

Престани с тая скорпионска луна , че почваш да ме дразниш! Сериозно го казвам! И не е шега!
Луната в скорпион е красива луна , тя е дълбока и емоционална , луна която стига дъното , луна като лотоса- расте в кал ,но е чиста и красива като него!!!!! защо ли?- защото тази луна познава силата на марс и енергията на плутон , защото само тя умее да усвой знанието на най-тежката планета и да превърне смъртта на чувствата в ново раждане ,само тя може да прости дори и сърцето и да е прободено с най-тежките удари на безмилостни ножове не от метал , а от най-финните частици на емоцията. Тази луна умее да рисува свойте картини с кръв и да превърне аленото в нюансите на червено-черната гама в цветовете на слънцето!
СПРИ ДИВНА С ТАЯ ЛУНА! стотици пъти е по ценна от много други!!!!!!

*

Divna

« Отговор #7 -: Септември 05, 2010, 11:50:03 pm »

Престани с тая скорпионска луна , че почваш да ме дразниш! Сериозно го казвам! И не е шега!
Луната в скорпион е красива луна , тя е дълбока и емоционална , луна която стига дъното , луна като лотоса- расте в кал ,но е чиста и красива като него!!!!! защо ли?- защото тази луна познава силата на марс и енергията на плутон , защото само тя умее да усвой знанието на най-тежката планета и да превърне смъртта на чувствата в ново раждане ,само тя може да прости дори и сърцето и да е прободено с най-тежките удари на безмилостни ножове не от метал , а от най-финните частици на емоцията. Тази луна умее да рисува свойте картини с кръв и да превърне аленото в нюансите на червено-черната гама в цветовете на слънцето!

;D ;D ;D ОК, дадено! То аз май наистина все за нея си пея  ;D

Благодаря за интерпретацията! Много е поетично!

*

Марая

• 28287
« Отговор #8 -: Септември 05, 2010, 11:51:22 pm »
Аааа нещо си се объркала. ;D Не забравяй, че става въпрос за БЯСНАТА скорпионсkа луна !!  :85:
КРИС , аз имам уран на МЦ! в ТРИГОН С ЛУНА!Позволи ми да не цитирам руска ,немска ,френска и която и да било фъкина школа! Така приемам скорпионската луна! Това е положението и ако не ти харесва - ;Dбегай бързо да катериш Вола! Не ми пука!

*

Марая

• 28287
« Отговор #9 -: Септември 06, 2010, 12:00:41 am »

;D ;D ;D ОК, дадено! То аз май наистина все за нея си пея  ;D

Благодаря за интерпретацията! Много е поетично!

аСТРОЛОГИЯТА Е ЛЮБОВ И ПОЕЗИЯ!

*

Lillie

• 30532
« Отговор #10 -: Септември 06, 2010, 12:18:54 am »
По-добре да си лягам, че на бясната ми луна май и е дошло по ретро Венера. ;D
 Да не вземе да ми дойде и на мен. ;D

Да не вземе да цъфне и овулира едновременно твойта, затуй внимавай, да не я полази некоя пчеличка и да обере прашеца от тичинките.  :57:
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Vision

• 3523
« Отговор #11 -: Септември 06, 2010, 12:20:14 am »
От шега не разбирате.
По-добре да си лягам, че на бясната ми луна май и е дошло по ретро Венера. ;D
 Да не вземе да ми дойде и на мен. ;D

П.С. - аз такава литература не цитирам, единственото което си позволявам да цитирам са арабски автори, които от тях е взета огромна част от съвременната западна астрология

не се успокоявай много, все пак луната на Дивна е женска, а твоята не.. :P

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

*

Vision

• 3523
« Отговор #12 -: Септември 06, 2010, 12:22:56 am »
Е , ревнувате ли?
Къде ви е Венера , Марс , луна ,Сатурн? А Плутон?
аз няма да гласувам, защото не знам дали ревнувам..знам, че последните седем години не съм ревнувала и съм се чувствала страхотно, но преди това имам спомени за тъмни, гадни плутонски първодомни страсти, за които не искам да си спомням.. ;D
не искам да ревнувам и не искам да съм с човек, който ме кара и предизвиква да ревнувам..мразя това чувство..

*

Марая

• 28287
« Отговор #13 -: Септември 06, 2010, 12:23:36 am »

Отдавна не се бях смяла така! :57: :57: :rolf: :rolf:
Викаш има и мъжка луна!?
Вижън!- отиваш в бисерите!.... :58: :rolf:

*

Vision

• 3523
« Отговор #14 -: Септември 06, 2010, 12:28:07 am »

Викаш има и мъжка луна!?

да не искаш да ми кажеш, че не отчиташ разликата при луната дали е при мъж или при жена??
първо луната за мъжете по принцип си е анархична и плашеща сила, цял живот се мъчат да я усвоят и понякога започват да успяват чак като им намалеят мъжките хормони след 50 год. възраст..а като е и скорпионска луната, съвсем дива и плашеща им идва..иначе Дивна и Крис си приличат по някои неща в картите, но луната съм сигурна, че я усещат по различен начин..но все пак добре и каза на Дивна да престане да си хули луната..луната трябва да се уважава..

*

Инти

• 2068
« Отговор #15 -: Септември 06, 2010, 12:37:00 am »
За мен това е до душевността на човека, тук не играе значение пола, има и достатъчно чувствителни мъже, които прекрасно разбират душевния свят както на жената така и на мъжа, и това не са непременно зодия Водогей ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #16 -: Септември 06, 2010, 12:43:31 am »

Викаш има и мъжка луна!?

да не искаш да ми кажеш, че не отчиташ разликата при луната дали е при мъж или при жена??първо луната за мъжете по принцип си е анархична и плашеща сила, цял живот се мъчат да я усвоят и понякога започват да успяват чак като им намалеят мъжките хормони след 50 год. възраст..а като е и скорпионска луната, съвсем дива и плашеща им идва..иначе Дивна и Крис си приличат по някои неща в картите, но луната съм сигурна, че я усещат по различен начин..но все пак добре и каза на Дивна да престане да си хули луната..луната трябва да се уважава..

Луната е една! Няма мъжка и женска! Това не екреват!
Ти обаче го каза много сладко и много ме изкефи! Звучеше истински и наивно , но първично!УВАЖАВАМ ТОВА1
Има значение само едно -степента на осъзнаване и разпознаване на сингнифицираните качества на луната пречупени през призмата на ИН и ЯН!

*

Mia21

• 2502
« Отговор #17 -: Септември 06, 2010, 08:02:49 am »
Дивна, ама верно на твоята Луна какво и има?! Мисля, че си пасва перфектно с моята в Риби, например.Важното е да намерим хора, които да ни допълват...

« Отговор #18 -: Септември 06, 2010, 11:27:48 am »
Гледам заглавието на темата и чета - РевЛиви ли се?  ;D ;D ;D
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #19 -: Септември 06, 2010, 11:38:45 am »
  Би трябвало да съм ужасно ревнива, ама нъц. На времето и аз като Вижън....съм правила глупости - ма по-скоро от бяс, не от ревност. Пък и разсъждавам като Стреличка, защо да се боря за нещо, което не е мое. Само аз разполагам със себе си. Със скорпионски Марс и Венера съм, като Юпитер съвпада с Венерата и още повече й увеличава недостатъците. А Луната - хвърчаща се е опънала на квадрат. Та когато бивам провокирана, /нямам спомен в кое десетилетие е било/ няма време за ревност, директно побеснявам и блокирам, щото Сатурн държи здраво юздите им. Изтърве ли каишите, просто нямам идея какво може да се случи... :-\