Здравей Гост

Известни летци и космонавти

• 41 Отговора
  • 6360 Прегледи
*

Lillie

• 30532
Re:Известни летци и космонавти
« Отговор #20 -: Септември 11, 2010, 05:35:58 pm »
В картата на летеца, чиито данни предостави Блуд, Марс е точно върху мидпойнта Слънце/Уран. А Луната сключва 45-градусов аспект с този мидпойнт, ако правилно съм сметнала.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #21 -: Септември 11, 2010, 05:39:47 pm »
Имам и данни на Александър Александров, с него си познавам не много отблизо, но познавам брат му , които е също летец-военен обаче
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

Lillie

• 30532
« Отговор #22 -: Септември 11, 2010, 05:41:40 pm »
На МС е Козирог, но управителят му (Сатурн) е слабо поставен - в заточение и ретрограден, нито има акцидентални достойнства. Ориентална планета спрямо Слънцето е Уран, в 10 дом имаме Юпитер в знака Водолей, връх на Т-квадрат със Слънцето и Марс.
Не спирай да ме срещаш
в миг безвремие.
Аз любя се със огъня.
Неспирно.
И разпилявам пепелта си
с ветровете.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #23 -: Септември 11, 2010, 05:42:19 pm »
Много интересен феномен е интерсептирания знак в огромния 6-ти дом. Дома на ежедневието тук е Уран.
Ясно е ,че по тези географски ширини се срещат подобни хороскопи.  :blink:
Но и тук Юпитер участва в тао-квадратура. :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #24 -: Септември 11, 2010, 05:42:42 pm »
1.12.1951 , следобяд , но точен час не знам
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

Марая

• 28287
« Отговор #25 -: Септември 11, 2010, 05:43:19 pm »
Имам и данни на Александър Александров, с него си познавам не много отблизо, но познавам брат му , които е също летец-военен обаче

Качи картата му! Моля те :blink: :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #26 -: Септември 11, 2010, 05:46:08 pm »
В картата на Блуд е интересно отработен сескиквадрата на луна и марс.

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #27 -: Септември 11, 2010, 05:47:00 pm »
На МС е Козирог, но управителят му (Сатурн) е слабо поставен - в заточение и ретрограден, нито има акцидентални достойнства. Ориентална планета спрямо Слънцето е Уран, в 10 дом имаме Юпитер в знака Водолей, връх на Т-квадрат със Слънцето и Марс.
Ами Урана, му е слабо поставен, защото той е започнал  с нещо много далечно от летенето. Учил е в консерваторията, оперно пеене, но майка му не е можела да го издържа, и го е пратила в летателно училище. Има брат близнак 5м по-голям от него, той е инженер
Но има прекрасна стрелешка луна, в съвпад с моето слънце, аз не, че се хваля де...
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

Марая

• 28287
« Отговор #28 -: Септември 11, 2010, 05:51:12 pm »
Ами Урана, му е слабо поставен, защото той е започнал  с нещо много далечно от летенето. Учил е в консерваторията, оперно пеене, но майка му не е можела да го издържа, и го е пратила в летателно училище. Има брат близнак 5м по-голям от него, той е инженер
Но има прекрасна стрелешка луна, в съвпад с моето слънце, аз не, че се хваля де...

Паднах и щях да те питам дали е свободен ;D ;D. Шегувам се ,да не се разсърдиш!
Но асц. на твоя летец е на дсц на моя хороскоп. А луната му съвпада със мойто слънце.....Мц му е на мидпойнта ми венера/марс.... ;D ;D ;D

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #29 -: Септември 11, 2010, 05:53:32 pm »

Но асц. на твоя летец е на дсц на моя хороскоп. А луната му съвпада със мойто слънце.....Мц му е на мидпойнта ми венера/марс.... ;D ;D ;D
Тц, не е свободен, женен е цял живот и гледа жена си по скорпионски  вярно... :blink:, но пък като се замисля, със стрелешка луна, няма да е толкоз верен, колкото го играе....
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

Марая

• 28287
« Отговор #30 -: Септември 11, 2010, 06:07:01 pm »

Тц, не е свободен, женен е цял живот и гледа жена си по скорпионски  вярно... :blink:, но пък като се замисля, със стрелешка луна, няма да е толкоз верен, колкото го играе....

Това е то , качествените са винаги заети ;D ;D ;D...
А за Стрлчешката луна е мнооого вярно. Имам опит. ;) :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #31 -: Септември 11, 2010, 06:24:48 pm »
Не винаги човек се занимава с това, в което има призвание.

Призванието може да се види в хороскопа от:

- стремежите на родения - 11- и дом/знак, владетеля, планетата в 11-и дом;
- аспекта между владетеля на Асцендента и владетеля на 10-и дом;
- аспекта между планетата в 10-и дом и владетеля на Асцендента.

Ако планетата е добра, в добро положение и аспектът е благоприятен и ако владетелят на Асцендента и владетелят на 10-и дом са добре поставени и са добри по природа, роденият ще се занимава с това, към което има стремеж, и ще постигне успех.
Ако липсват посочените условия, роденият ще има трудности, неприятности и ще се занимава с друга работа, а не с тази, която му харесва.

В джойтиш Руху отговаря за авиацията.

Крис 11-ти дом са намеренията и желанията ни. Реализацията на който зависи от 6-ТИ ,НЕ БЪРКАМ  , както и от 10-ти дом. :blink:

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #32 -: Септември 11, 2010, 06:28:52 pm »
Крис , не бих казала, че не му е призвание, водещ пилот в луксозна авиокомпания е. По скоро съм гледала хороскопа , му любовта към  пеенето от къде идва ,и освен асц. телец , нищо друго не ми идва на ум
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

Марая

• 28287
« Отговор #33 -: Септември 11, 2010, 06:34:35 pm »
Крис , не бих казала, че не му е призвание, водещ пилот в луксозна авиокомпания е. По скоро съм гледала хороскопа , му любовта към  пеенето от къде идва ,и освен асц. телец , нищо друго не ми идва на ум

Блуд , Венера има уникален аспект с диспозитора си Юпитер. Творчески , прекрасен аспект. Скритите аспекти разкриват талантите/скритите таланти/ у натива.

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #34 -: Септември 11, 2010, 06:38:19 pm »
Крис , не бих казала, че не му е призвание, водещ пилот в луксозна авиокомпания е. По скоро съм гледала хороскопа , му любовта към  пеенето от къде идва ,и освен асц. телец , нищо друго не ми идва на ум

Блуд , Венера има уникален аспект с диспозитора си Юпитер. Творчески , прекрасен аспект. Скритите аспекти разкриват талантите/скритите таланти/ у натива.
Така е , но аз минорните аспекти не ги разглеждам.С тяхна помощ ще видиш винаги това , което ти се ще
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #35 -: Септември 11, 2010, 06:40:13 pm »
Вижте, и А. Александров , моля. Освен , че е стрелец а всички стрелци е известно, че сме най-велики има и други подсказки за заниманията му. Сега се занимава с науки за извънземните :blink:
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

*

Марая

• 28287
« Отговор #36 -: Септември 11, 2010, 06:43:04 pm »

Така е , но аз минорните аспекти не ги разглеждам.С тяхна помощ ще видиш винаги това , което ти се ще

Ами ,ами и други неща се виждат с тях, дори и такива , които никога не искаме да видим... :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #37 -: Септември 11, 2010, 06:44:41 pm »
Вижте, и А. Александров , моля. Освен , че е стрелец а всички стрелци е известно, че сме най-велики има и други подсказки за заниманията му. Сега се занимава с науки за извънземните :blink:

Качи му картата , и ще видиме.
Аз днес бавничко и трудничко отварям астрокома.... :blink:

*

blud

• *
  • 406
« Отговор #38 -: Септември 11, 2010, 07:07:42 pm »
Георги Иванов 2.07.1940 в Ловеч...
Слънце-Стрелец
Асцедент -Лъв
Луна -Водолей

« Отговор #39 -: Септември 11, 2010, 08:18:53 pm »
Гагарин е с възли по оста Асц / Дсц, такива хора не остават незабилежими,
постигнал е уникалност по СЛВ Водолей, световна слава Луна/МС в тригон към упр.на Асц.и СЛВ - Уран Овен- първопроходец в своето постижение, връх на бисекстил със подкрепата на св упр.Юпитер и на силен Сатурн, имал е шанс да постигне св.минути слава

Стреличка , защо мислиш така? :-\ Има ли обяснение за това?
*Чувам*  го за втори път :rolleyes:....

ми сега се сещам за картата на папа Йоан Павел е с възли на тази кардинална ос  :blink:
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...