Имам и данни на Александър Александров, с него си познавам не много отблизо, но познавам брат му , които е също летец-военен обаче
На МС е Козирог, но управителят му (Сатурн) е слабо поставен - в заточение и ретрограден, нито има акцидентални достойнства. Ориентална планета спрямо Слънцето е Уран, в 10 дом имаме Юпитер в знака Водолей, връх на Т-квадрат със Слънцето и Марс.
Цитат на: Lillie в Септември 11, 2010, 05:41:40 pmНа МС е Козирог, но управителят му (Сатурн) е слабо поставен - в заточение и ретрограден, нито има акцидентални достойнства. Ориентална планета спрямо Слънцето е Уран, в 10 дом имаме Юпитер в знака Водолей, връх на Т-квадрат със Слънцето и Марс.Ами Урана, му е слабо поставен, защото той е започнал с нещо много далечно от летенето. Учил е в консерваторията, оперно пеене, но майка му не е можела да го издържа, и го е пратила в летателно училище. Има брат близнак 5м по-голям от него, той е инженерНо има прекрасна стрелешка луна, в съвпад с моето слънце, аз не, че се хваля де...
Цитат на: blud в Септември 11, 2010, 05:47:00 pmЦитат на: Lillie в Септември 11, 2010, 05:41:40 pmНа МС е Козирог, но управителят му (Сатурн) е слабо поставен - в заточение и ретрограден, нито има акцидентални достойнства. Ориентална планета спрямо Слънцето е Уран, в 10 дом имаме Юпитер в знака Водолей, връх на Т-квадрат със Слънцето и Марс.Ами Урана, му е слабо поставен, защото той е започнал с нещо много далечно от летенето. Учил е в консерваторията, оперно пеене, но майка му не е можела да го издържа, и го е пратила в летателно училище. Има брат близнак 5м по-голям от него, той е инженерНо има прекрасна стрелешка луна, в съвпад с моето слънце, аз не, че се хваля де...Паднах и щях да те питам дали е свободен . Шегувам се ,да не се разсърдиш!Но асц. на твоя летец е на дсц на моя хороскоп. А луната му съвпада със мойто слънце.....Мц му е на мидпойнта ми венера/марс....
Цитат на: Марая в Септември 11, 2010, 05:51:12 pmЦитат на: blud в Септември 11, 2010, 05:47:00 pmЦитат на: Lillie в Септември 11, 2010, 05:41:40 pmНа МС е Козирог, но управителят му (Сатурн) е слабо поставен - в заточение и ретрограден, нито има акцидентални достойнства. Ориентална планета спрямо Слънцето е Уран, в 10 дом имаме Юпитер в знака Водолей, връх на Т-квадрат със Слънцето и Марс.Ами Урана, му е слабо поставен, защото той е започнал с нещо много далечно от летенето. Учил е в консерваторията, оперно пеене, но майка му не е можела да го издържа, и го е пратила в летателно училище. Има брат близнак 5м по-голям от него, той е инженерНо има прекрасна стрелешка луна, в съвпад с моето слънце, аз не, че се хваля де...Паднах и щях да те питам дали е свободен . Шегувам се ,да не се разсърдиш!Но асц. на твоя летец е на дсц на моя хороскоп. А луната му съвпада със мойто слънце.....Мц му е на мидпойнта ми венера/марс.... Тц, не е свободен, женен е цял живот и гледа жена си по скорпионски вярно... :blink:, но пък като се замисля, със стрелешка луна, няма да е толкоз верен, колкото го играе....
Не винаги човек се занимава с това, в което има призвание.Призванието може да се види в хороскопа от:- стремежите на родения - 11- и дом/знак, владетеля, планетата в 11-и дом;- аспекта между владетеля на Асцендента и владетеля на 10-и дом;- аспекта между планетата в 10-и дом и владетеля на Асцендента.Ако планетата е добра, в добро положение и аспектът е благоприятен и ако владетелят на Асцендента и владетелят на 10-и дом са добре поставени и са добри по природа, роденият ще се занимава с това, към което има стремеж, и ще постигне успех.Ако липсват посочените условия, роденият ще има трудности, неприятности и ще се занимава с друга работа, а не с тази, която му харесва.В джойтиш Руху отговаря за авиацията.
Крис , не бих казала, че не му е призвание, водещ пилот в луксозна авиокомпания е. По скоро съм гледала хороскопа , му любовта към пеенето от къде идва ,и освен асц. телец , нищо друго не ми идва на ум
Цитат на: blud в Септември 11, 2010, 06:28:52 pmКрис , не бих казала, че не му е призвание, водещ пилот в луксозна авиокомпания е. По скоро съм гледала хороскопа , му любовта към пеенето от къде идва ,и освен асц. телец , нищо друго не ми идва на умБлуд , Венера има уникален аспект с диспозитора си Юпитер. Творчески , прекрасен аспект. Скритите аспекти разкриват талантите/скритите таланти/ у натива.
Цитат на: Марая в Септември 11, 2010, 06:34:35 pmЦитат на: blud в Септември 11, 2010, 06:28:52 pmКрис , не бих казала, че не му е призвание, водещ пилот в луксозна авиокомпания е. По скоро съм гледала хороскопа , му любовта към пеенето от къде идва ,и освен асц. телец , нищо друго не ми идва на умБлуд , Венера има уникален аспект с диспозитора си Юпитер. Творчески , прекрасен аспект. Скритите аспекти разкриват талантите/скритите таланти/ у натива.Така е , но аз минорните аспекти не ги разглеждам.С тяхна помощ ще видиш винаги това , което ти се ще
Вижте, и А. Александров , моля. Освен , че е стрелец а всички стрелци е известно, че сме най-велики има и други подсказки за заниманията му. Сега се занимава с науки за извънземните :blink:
Цитат на: strelicka в Септември 11, 2010, 05:29:51 pmГагарин е с възли по оста Асц / Дсц, такива хора не остават незабилежими,постигнал е уникалност по СЛВ Водолей, световна слава Луна/МС в тригон към упр.на Асц.и СЛВ - Уран Овен- първопроходец в своето постижение, връх на бисекстил със подкрепата на св упр.Юпитер и на силен Сатурн, имал е шанс да постигне св.минути славаСтреличка , защо мислиш така? Има ли обяснение за това?*Чувам* го за втори път :rolleyes:....
Гагарин е с възли по оста Асц / Дсц, такива хора не остават незабилежими,постигнал е уникалност по СЛВ Водолей, световна слава Луна/МС в тригон към упр.на Асц.и СЛВ - Уран Овен- първопроходец в своето постижение, връх на бисекстил със подкрепата на св упр.Юпитер и на силен Сатурн, имал е шанс да постигне св.минути слава