Здравей Гост

Точки на Смъртта -само за напреднали астролози и тези които не се страхуват

• 81 Отговора
  • 13613 Прегледи
Re:Точки на Смъртта
« Отговор #40 -: Септември 13, 2010, 09:25:10 am »
При мен тази точка е в 7гр. на Козирог, в 1гр. имам натален Сатурн, и сега за там се е запътил Плутон, това е 6д.
Като се замисля..ами загубих работат си тази година.. Освен това не съм съвсем сигурна в часа си на раждане та може и да е малко по-напред в 4гр или 5гр., което пък мота да го свържа с край на работа...

*

Uran

• 6041
« Отговор #41 -: Септември 13, 2010, 09:34:01 am »
6* водолей-7 дом в съвпад с Меркурий и по-широк със Слънце.
Ами то затова явно немога да усетя "Бенефиците" га транзитират през сл. ми знак- все разни катаклизми. :blink:

*

sunrain

• 6710
« Отговор #42 -: Септември 13, 2010, 11:30:33 am »
А може ли да кажете кой по каква формула е работил за точката  :rolleyes:

Аз бях по Сатурн + К8 - Луна

Затова още в началото на темата и при разглеждането на картата направих това уточнение. По тази формула я изчислих аз - Асц + Куспида на 8 дом - Луна. Първите ми сметки са грешни, щото са ориентировъчни градусите на куспидата. Последно направените от Мирабела са точни. 
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #43 -: Септември 13, 2010, 11:33:34 am »
Тя, "оригиналната" е тази...жребият на смъртта...Има и още по-тежки, ама може някой да изперка,ако сметне и види нещо-)))). Не знам дали я има в този сайт.
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

sunrain

• 6710
« Отговор #44 -: Септември 13, 2010, 11:34:20 am »
При мен е на 0 гр. в Коза и е в съвпад с Марса ми, баси....което ще рече, че като ми се задейства тау-то се включва и тя :-X :-X

Още по-зле е при мен, защото ми е в съвпад с Плутон, който с възлите и Венера спокойно можем да кажем, че прави тао. А сега Сатурн като кацне върху нея, тъй че дай скоро да се видим, не се знае, знае ли се... ;D :P

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #45 -: Септември 13, 2010, 11:40:11 am »
Абе,аз се замислих за друго. Реално, тази точка при мен е управлявана от Сатурн. При мен е много добре поставен в картата, обаче се е тряснала до Марса, който пък ми управлява 10 и ще рече, че тая точка е в квадрат и към плутон...и квоооо...Ща стана известна, ако утрепя някого ли ;D
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

sunrain

• 6710
« Отговор #46 -: Септември 13, 2010, 11:42:29 am »
 :57: Ще се прочуеш и още как. В затвора ще те ухажват всички да им правиш хороскопи, ще те провъзгласят за Господ, щото така е трябвало да стане - да убиеш.  ;D ;D ;D

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #47 -: Септември 13, 2010, 11:48:07 am »
Ай,стЮга,бе ;D ;D ;D

*

Stella

• 7765
« Отговор #48 -: Септември 13, 2010, 02:10:58 pm »
Точката на смъртта, изчислена по формулата Асц + К8 -Луна, в система Плацидус ми се пада на 7,5 гр. в Дева, откъдето е преминал наскоро транзитния Меркурий - жива съм още, а и не съм изпадала в критични за живота ситуации, но научих вест за предстояща смърт (т.е. че на моя близка дните и са преброени) и трябваше да свиквам с тази мисъл. Транзитно Слънце предстои да премине през точката на смъртта по Плацидус.

По системата на Кох, същата точка се пада на 28 гр. в Лъв - обикновено като ми транзитира планета около този градус няма смъртоносни събития около мен, не съм имала и такива вести, предпоставки или опасения. По-скоро около средата на Лъва (8-ми дом) е напрежението, заради опозицията със светилата. А на 28-ия градус е настъпило облегчението, заради секстила с натален Марс - У4. Все пак погледнато философски "смъртта е освобождаване на душата от тялото"...Ще трябва отново да преразгледам отношението си към смъртта.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #49 -: Септември 13, 2010, 02:19:54 pm »
Точката на смъртта, изчислена по формулата Асц + К8 -Луна, в система Плацидус ми се пада на 7,5 гр. в Дева, откъдето е преминал наскоро транзитния Меркурий - жива съм още, а и не съм изпадала в критични за живота ситуации, но научих вест за предстояща смърт (т.е. че на моя близка дните и са преброени) и трябваше да свиквам с тази мисъл. Транзитно Слънце предстои да премине през точката на смъртта по Плацидус.

По системата на Кох, същата точка се пада на 28 гр. в Лъв - обикновено като ми транзитира планета около този градус няма смъртоносни събития около мен, не съм имала и такива вести, предпоставки или опасения. По-скоро около средата на Лъва (8-ми дом) е напрежението, заради опозицията със светилата. А на 28-ия градус е настъпило облегчението, заради секстила с натален Марс - У4. Все пак погледнато философски "смъртта е освобождаване на душата от тялото"...Ще трябва отново да преразгледам отношението си към смъртта.

Добре завърнала се отново :blink:.
В картата на твойта близка има ли индикации за транзити към точката на смърт и какви аспекти правят планетите , както и упр. на 8-ми дом към тази точка?
Съжалявам за близката ти :(....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #50 -: Септември 13, 2010, 02:23:47 pm »
Не зная часът на раждане на моята близка.
Възхищавам се на сърцето ми, защото дори да е ранено в приятелството или любовта, намира сили да победи, защото все още вярва в истинските стойности ♥ ♥ ♥

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #51 -: Септември 13, 2010, 02:26:47 pm »
хъм според формулата АСЦ + К8 - Луна /от калкулатора на арабски точки/, точката на смъртта ми е в почти точен съвпад с К4 - К4 е на 12,27* близнаци, а точката на смъртта е на 12,10* близнаци  :unsure:  до сега не съм наблюдавала тази точка и идея си нямам как се проявява...

може би проявлението и като картата таро Смъртта - не само смърт, а и големи промени и трансформации в живота на реално или подсъзнателно ниво  :-\

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #52 -: Септември 13, 2010, 02:29:47 pm »
Не зная часът на раждане на моята близка.

Защо не се опиташ да го намериш по някакъв начин. Може би чрез събития би могла да направиш ректификация и намериш часа. :-\
Загубила съм и МЪЖ и БАЩА , от загубата много боли , сред нас има и ДРУГИ претърпели такава загуба. Съчувствам и знам какво е , но в крайна сметка примирието с това е най-правилното решение.

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Stella

• 7765
« Отговор #53 -: Септември 13, 2010, 02:33:59 pm »
хъм според формулата АСЦ + К8 - Луна /от калкулатора на арабски точки/, точката на смъртта ми е в почти точен съвпад с К4 - К4 е на 12,27* близнаци, а точката на смъртта е на 12,10* близнаци  :unsure:  до сега не съм наблюдавала тази точка и идея си нямам как се проявява...

може би проявлението и като картата таро Смъртта - не само смърт, а и големи промени и трансформации в живота на реално или подсъзнателно ниво  :-\

А на мен ми се чини, че ще умиргаш у дома си или от естествена смърт (като есстествен завършек на живота - К4).
Може да бъдеш сигурна поне, че няма да те удари гръм или да те прегази кола, например.

Въх, мойта точка е в 9-ти дом - дан` умра в таз пуста чужбина. Ще трябва да си седя на четирите букви при тежки транзити през тази точка.
Сега се сещам, че Сатурн мина преди време през тази точка в Дева и беше изключително тежък период.
« Последна редакция: Септември 13, 2010, 02:40:45 pm от Stella »

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #54 -: Септември 13, 2010, 02:34:35 pm »
И тъй като моята Луна е там,преди като съм ти бил майка съм те килнала,то е ясно,че си била непослушна  :rolf:

Иначе е много кофти късмет-значи е почти сигурно,че шЪ умиргаш по време на транзит към К4-я съвпадче,я опозицийка,но Плутона си го отървала към 2001 някъде тогава май е минал ,чекай сега дедо ти  ;D

ахааааа значи сега за да възтържествува Равновесието във Вселената трябва аз да ти резна тиквата - така ли да го разбирам  :unsure:

шъ умиргам когато му дойде времето и не по-рано или по-късно. така, че трай си, а дедо ти го остави на мира - с него си имаме специални взаимоотношения  :tongue2: :tongue2: :tongue2:

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #55 -: Септември 13, 2010, 02:36:30 pm »
Ам, то има формула за изчисление точно кога ще се гъташ, която включва и датата на раждане-)))))

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #56 -: Септември 13, 2010, 02:38:20 pm »
хъм според формулата АСЦ + К8 - Луна /от калкулатора на арабски точки/, точката на смъртта ми е в почти точен съвпад с К4 - К4 е на 12,27* близнаци, а точката на смъртта е на 12,10* близнаци  :unsure:  до сега не съм наблюдавала тази точка и идея си нямам как се проявява...

може би проявлението и като картата таро Смъртта - не само смърт, а и големи промени и трансформации в живота на реално или подсъзнателно ниво  :-\

А на мен ми се чини, че ще умреш у дома си или от естествена смърт (като есстествен завършек на живота - К4).

ааааааааааааааа ще си сменяме шапките  :angry:  кво сте се зачепили за моята смърт па сега - няма се отървете толко лесно от мене  ;D ;D ;D

точката на смъртта е в лееека опозицийка с Нептуня - моа и да се тръшна от препиване например  :rolf:  но пък управителя и е с все хармонични аспекти, тъй че споко - ши ва тровя още дълго  :29:

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #57 -: Септември 13, 2010, 02:40:55 pm »

А на мен ми се чини, че ще умреш у дома си или от естествена смърт (като есстествен завършек на живота - К4).

ааааааааааааааа ще си сменяме шапките  :angry:  кво сте се зачепили за моята смърт па сега - няма се отървете толко лесно от мене  ;D ;D ;D

точката на смъртта е в лееека опозицийка с Нептуня - моа и да се тръшна от препиване например  :rolf:  но пък управителя и е с все хармонични аспекти, тъй че споко - ши ва тровя още дълго  :29:
През моята точка мина Плутон преди 1-2 години,че не ми се смята,ся

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
« Отговор #58 -: Септември 13, 2010, 02:42:00 pm »
Знам ги аз тия ваште взаимоотношения на пръстените  :57:

само си мислиш, че ги знаеш  :P

А колкото до кЪрмата-може в онзи живот,аз да съм приключил кармата от по-преден,когато ти си била убийцата  :tongue2:

я върви да бозаеш и после ела си оправи думичката. ква е тая кърма и кво е това чудо - дърто магаре си станал! бива ли такова нещо  :angry:

*

Stella

• 7765
« Отговор #59 -: Септември 13, 2010, 02:44:10 pm »
Питам се следното. След като моята точка е в 9-ти дом и има верояатност да се гътна в чужбина, дали ако сменя географското положение и точките се променят, понеже се сменя домификац;ията? Или е вярно другото, че човек не може да избяга от съдбата си.