07.07.1996 г, 14:30 мин- дата на смъртта
Ако приема за точно изчислението на Мирабела по формулата има и един тригон на Нептун с точката. Ето това ме притеснява с тия точки, как да ги изследваш като незнаеш кое е правилното. Аурора с програмата дава други данни. Поне пак е в Телец, но...
Цитат на: sunrain в Септември 12, 2010, 11:40:44 pmАко приема за точно изчислението на Мирабела по формулата има и един тригон на Нептун с точката. Ето това ме притеснява с тия точки, как да ги изследваш като незнаеш кое е правилното. Аурора с програмата дава други данни. Поне пак е в Телец, но... Да, и аз не знам дали ми е вярно изчислението. Не виждам смърт в този ден. Даже си мислех, че човекът е още жив. Лека му пръст... I'm absolutely clueless. Марая, моля те, изясни ситуацията! :blink:Извинявам се, трябва да се поправя. Въвела съм една цифра грешно в изчислението на точката. Последно я дава на 29 гр. и 44 мин. в Телец.
Последно я дава на 29 гр. и 44 мин. в Телец.
КАЧИ СЕ НА ЕДИН ДЖЕТ В МОРЕТО И .....
Цитат на: Mirabella в Септември 12, 2010, 11:45:24 pmЦитат на: sunrain в Септември 12, 2010, 11:40:44 pmАко приема за точно изчислението на Мирабела по формулата има и един тригон на Нептун с точката. Ето това ме притеснява с тия точки, как да ги изследваш като незнаеш кое е правилното. Аурора с програмата дава други данни. Поне пак е в Телец, но... Да, и аз не знам дали ми е вярно изчислението. Не виждам смърт в този ден. Даже си мислех, че човекът е още жив. Лека му пръст... I'm absolutely clueless. Марая, моля те, изясни ситуацията! :blink:Извинявам се, трябва да се поправя. Въвела съм една цифра грешно в изчислението на точката. Последно я дава на 29 гр. и 44 мин. в Телец.Да! Точно така е!Това е картата на покойния ми съпруг!ТОВА Е ДАТАТА НА СМЪРТТА МУ!КАЧИ СЕ НА ЕДИН ДЖЕТ В МОРЕТО И .....
Според вас, кое в този хороскоп показва, че човекът ще си отиде млад?
Цитат на: Марая в Септември 12, 2010, 11:58:51 pmКАЧИ СЕ НА ЕДИН ДЖЕТ В МОРЕТО И .....С това се връзва и тригона с Нептун, мисля, че може да бъде отчетен също. Марая, защо тази карта избра да си го причиняваш сега това.
Цитат на: Aurora Borealis в Септември 12, 2010, 11:51:08 pmСпоред вас, кое в този хороскоп показва, че човекът ще си отиде млад? С това започват в Джойтиш, да се определи продължителността на живота в кой период попада - 1-10 г; 20-30 г; 50 -60 и т.н , това е точния въпрос " кое в този хороскоп показва, че човекът ще си отиде млад"
Да, така е, Марая. :unsure: Мога ли да го приема като инцидент, свързан с превозно средство, в случая по вода, тъй като все пак има такива индикации ми се струва. Но пък ти казваш, че обстоятелствата са неизвестни.