Здравей Гост

Точки на Смъртта -само за напреднали астролози и тези които не се страхуват

• 81 Отговора
  • 13659 Прегледи
*

Divna

Re:Точки на Смъртта
« Отговор #20 -: Септември 12, 2010, 11:30:39 pm »
Качете транзитите и прогресиите с датата на смъртта, ако обичате!

Трябва да е замесен според мен и Меркурий било по прогресия, било по транзит.

« Отговор #21 -: Септември 12, 2010, 11:31:43 pm »
07.07.1996 г, 14:30 мин- дата на смъртта :(
Натал+прогресии+транзити за тъжната дата. :'(

*

sunrain

• 6710
« Отговор #22 -: Септември 12, 2010, 11:32:19 pm »
То ясно, че ще има нещо по другите техники. Мен проблема сега ми е, че не виждам точката да е замесена. Значи съм спокойна, скоро няма да мра, че ей го на Сатурн приближава.  :P
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

Divna

« Отговор #23 -: Септември 12, 2010, 11:37:33 pm »
Благодаря, Мирабела!

Последно, в кой градус е точката на смъртта?
В картата мога да се хвана единствено и аз за Плутон /като Съни/. Мислех, че Меркурий и той ще е замесен, ама съм се лъгала.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #24 -: Септември 12, 2010, 11:40:44 pm »
Ако приема за точно изчислението на Мирабела по формулата има и един тригон на Нептун с точката.  :-\

Ето това ме притеснява с тия точки, как да ги изследваш като незнаеш кое е правилното. Аурора с програмата дава други данни. Поне пак е в Телец, но...

« Отговор #25 -: Септември 12, 2010, 11:45:24 pm »
Ако приема за точно изчислението на Мирабела по формулата има и един тригон на Нептун с точката.  :-\

Ето това ме притеснява с тия точки, как да ги изследваш като незнаеш кое е правилното. Аурора с програмата дава други данни. Поне пак е в Телец, но...
Да, и аз не знам дали ми е вярно изчислението. Не виждам смърт в този ден. Даже си мислех, че човекът е още жив. Лека му пръст... I'm absolutely clueless. Марая, моля те, изясни ситуацията! :blink:

Извинявам се, трябва да се поправя. Въвела съм една цифра грешно в изчислението на точката. Последно я дава на 29 гр. и 44 мин. в Телец.
« Последна редакция: Септември 12, 2010, 11:52:44 pm от Mirabella »

« Отговор #26 -: Септември 12, 2010, 11:51:08 pm »
Според вас, кое в този хороскоп показва, че човекът ще си отиде млад? :-\ :-\ :-\

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #27 -: Септември 12, 2010, 11:58:51 pm »

Да, и аз не знам дали ми е вярно изчислението. Не виждам смърт в този ден. Даже си мислех, че човекът е още жив. Лека му пръст... I'm absolutely clueless. Марая, моля те, изясни ситуацията! :blink:

Извинявам се, трябва да се поправя. Въвела съм една цифра грешно в изчислението на точката. Последно я дава на 29 гр. и 44 мин. в Телец.

Да! Точно така е!
Това е картата на покойния ми съпруг!
ТОВА Е ДАТАТА НА СМЪРТТА МУ!
КАЧИ СЕ НА ЕДИН ДЖЕТ В МОРЕТО И .....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #28 -: Септември 12, 2010, 11:59:14 pm »
Последно я дава на 29 гр. и 44 мин. в Телец.
А тъй... :lol: Ако това е така тук вече говорим за опозиция с нея, Плутон е ретрограден по това време. В 1 градус на Стрелец.  

*

sunrain

• 6710
« Отговор #29 -: Септември 13, 2010, 12:02:06 am »

С това се връзва и тригона с Нептун, мисля, че може да бъде отчетен също. Марая, защо тази карта избра да си го причиняваш сега това. 

*

Divna

« Отговор #30 -: Септември 13, 2010, 12:03:51 am »

Да! Точно така е!
Това е картата на покойния ми съпруг!
ТОВА Е ДАТАТА НА СМЪРТТА МУ!

Уффф  :-X :'(

*

Moonlady

• **
  • 1112
« Отговор #31 -: Септември 13, 2010, 12:05:12 am »
Според вас, кое в този хороскоп показва, че човекът ще си отиде млад? :-\ :-\ :-\

С това започват в Джойтиш, да се определи продължителността на живота
 в кой период попада - 1-10 г; 20-30 г; 50 -60 и т.н , това е точния въпрос
" кое в този хороскоп показва, че човекът ще си отиде млад"
Естествени минерали и амулети

« Отговор #32 -: Септември 13, 2010, 12:06:25 am »

С това се връзва и тригона с Нептун, мисля, че може да бъде отчетен също. Марая, защо тази карта избра да си го причиняваш сега това. 
Моите съболезнования. Марая, не си причинявай още мъка. :'(

« Отговор #33 -: Септември 13, 2010, 12:08:27 am »
Последно я дава на 29 гр. и 44 мин. в Телец.

При мен на 29,53 ми дава Coinсidence AC + Марс - Уран и щом е нещастен случай това съответства.

*

Марая

• 28287
« Отговор #34 -: Септември 13, 2010, 12:08:49 am »

Съни , аз обичам астрологията , давам много за нея и съм готова да дам на всеки , който иска да се учи каквото мога!
За съжаление , астрологията се учи с болка и много тъга...., а нищо не е по-добро от личния опит! :(

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Divna

« Отговор #35 -: Септември 13, 2010, 12:12:14 am »

С това започват в Джойтиш, да се определи продължителността на живота
 в кой период попада - 1-10 г; 20-30 г; 50 -60 и т.н , това е точния въпрос
" кое в този хороскоп показва, че човекът ще си отиде млад"

Тук краят /К4ти/ е в Близнаци. Знаем символиката на тоя знак. Меркурий се намира в 8ми дом и е в съвпад с У1 /Нептун/. Двете планети заедно със Слънце са в квадратура със Сатурн.
Поправете ме ако съм в грешна посока, ако обичате!

*

sunrain

• 6710
« Отговор #36 -: Септември 13, 2010, 12:14:11 am »
Да, така е, Марая.  :unsure:

Мога ли да го приема като инцидент, свързан с превозно средство, в случая по вода, тъй като все пак има такива индикации ми се струва. Но пък ти казваш, че обстоятелствата са неизвестни.

« Последна редакция: Септември 13, 2010, 12:30:55 am от sunrain »

*

Марая

• 28287
« Отговор #37 -: Септември 13, 2010, 12:24:54 am »
Да, така е, Марая.  :unsure:

Мога ли да го приема като инцидент, свързан с превозно средство, в случая по вода, тъй като все пак има такива индикации ми се струва. Но пък ти казваш, че обстоятелствата са неизвестни.

Съни , инфаркт на миокарда, заден масиран инфаркт за съжаление... :( :'( , но на джет- МАРС във вода- НЕПТУН.... :(

« Отговор #38 -: Септември 13, 2010, 08:42:24 am »
А може ли да кажете кой по каква формула е работил за точката  :rolleyes:

Аз бях по Сатурн + К8 - Луна

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #39 -: Септември 13, 2010, 09:15:08 am »
Аурора и аз пуснах тази точка при мен и се получи нещо интересно :-\. При мен е на 0 гр. в Коза и е в съвпад с Марса ми, баси....което ще рече, че като ми се задейства тау-то се включва и тя :-X :-X
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека