Здравей Гост

Точка на щастието

• 64 Отговора
  • 9116 Прегледи
*

sunrain

• 6710
Re:Точка на щастието
« Отговор #40 -: Септември 13, 2010, 11:28:02 am »
има една точка на кратките пътувания....
изчислих си моята, на 23-24 този месец ще имам кратко пътуване до Германия....
на 22.09 Венера ми транзитира през тази точка....

Супер.  :blink: От къде е информацията за точката? От същия сайт ли?
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

abroad

« Отговор #41 -: Септември 13, 2010, 11:34:33 am »

*

sunrain

• 6710
« Отговор #42 -: Септември 13, 2010, 11:35:38 am »
Едни и същи са, да.  ;D

тр. СЛВ е върху нея сега ;D

Чакаме те с новини тогава.  :P

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #43 -: Септември 13, 2010, 11:38:32 am »
сяяяяя. да питам...тез точки, дали могат да се смятат и по солар?! Нещо като щастие през годината?или пък да се директират?
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

sunrain

• 6710
« Отговор #44 -: Септември 13, 2010, 11:40:46 am »
Никой не подценява или заличава транзитите. Напротив. Точно това ми е идеята, въобще колко са показателни и показателни ли са /справка виж съседната тема/, но ми се изтърка езика да повтарям, а ти Крис можеш всяка тема да развалиш с дърдоренето си. Няма смисъл, то на човек му се отщява просто. 

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #45 -: Септември 13, 2010, 11:42:42 am »
има една точка на кратките пътувания....
изчислих си моята, на 23-24 този месец ще имам кратко пътуване до Германия....
на 22.09 Венера ми транзитира през тази точка....

Супер.  :blink: От къде е информацията за точката? От същия сайт ли?
да...освен тези точки обаче май трябва да гледаме и другите предсказателни методи ...при мен примерно в лунара ми май пак се "вижда" пътуването(транзитните Луна, Венера и Марс са в 9-ти натален и лунарен дом...Марс У3, Венера в 3-ти натален и Луната си е в 9-ти натален)....

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #46 -: Септември 13, 2010, 11:42:59 am »
сяяяяя. да питам...тез точки, дали могат да се смятат и по солар?! Нещо като щастие през годината?или пък да се директират?

Доста се замислих и аз над това. :-\
И ми се струва , че ако се направи само соларен хороскоп би могло да се провери.
Възможно е и да изведем нещо от това.... :rolleyes:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #47 -: Септември 13, 2010, 11:45:27 am »
а ти Крис можеш всяка тема да развалиш с дърдоренето си. Няма смисъл, то на човек му се отщява просто.  
Какво е станало? Да не ти е дошло? ;D

Не позна.  ;D Но като гледам ти си постоянно в такова състояние. Философствай си на воля, сега вече може да изразиш мнението си по всички световни въпроси без да четеш другите.

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #48 -: Септември 13, 2010, 11:46:22 am »
Ми,дай да видим-))))...Ако директирам тази точка, когато съм родила, тя прави точен тригон към плутон, който ми управлява 5 дом и куинкокс към марс, което е нормално в този случай. В солара за нея година, тази точка ми е вече в 12 дом и е в точен съвпад със соларната Луна,която управлява 2 дом и асц в натала и е в куинкокс с венера, която в натала е в 7 дом, в солара е в 10
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #49 -: Септември 13, 2010, 11:47:42 am »

И ми се струва , че ако се направи само соларен хороскоп би могло да се провери.
Марая, при мен проработи чрез солар и дирекции, иначе с транзитите-тц

*

sunrain

• 6710
« Отговор #50 -: Септември 13, 2010, 11:48:57 am »

Същото щях да кажа и за теб. ;D

Знам, че имаш проблеми с жените, личи ти от километри, но вече ти споменах да не се проектираш върху мен, ако обичаш. Благодаря за участието ти, аз няма да ти преча да си дрънкаш в темата от сега нататък.     

*

Марая

• 28287
« Отговор #51 -: Септември 13, 2010, 11:49:23 am »
Ванила, , лунара е беден откъм значима събитийност , той по-скоро дава емоционалната нагласа през месеца.
Пътуванията , особено тези по 9-ти дом са отразени в директивни ,прогресивни ,транзитни карти.
Според мен солара не е много показателен , мисля , че е валиден в началото на годината , после сякаш нещата се размиват. Лично мнение разбира се ....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #52 -: Септември 13, 2010, 11:52:29 am »

Марая, при мен проработи чрез солар и дирекции, иначе с транзитите-тц

В момента ретро гадината е в/у една от точките на щастието.  :rolleyes: Та ще докладвам в кратце при евентуален резултат свързан с темата.
Принципно има много логика в това.
Сега ще изчисля соларната.... :blink:

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #53 -: Септември 13, 2010, 11:52:41 am »
тъй,тъъъъъйййй, при сключването на брак, тая точка се е пляснала точно върху наталния мерк и е направила тригон към асц.ми. Нейният управител е бил в 10 соларен доооооммм.Ей,го на...бачка си,бе ;D. Ся, се сетих, че можем да включим и затъмненията

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #54 -: Септември 13, 2010, 11:55:27 am »
тая година ми е кофти...прави квадрат към соларното слънце и куинкокс към сатурн

*

sunrain

• 6710
« Отговор #55 -: Септември 13, 2010, 12:11:00 pm »
Ти винаги търсиш външните причини за нещата, цяла комедия си, но това си е твой проблем, в каквото и да виниш другите. Айде, давай, продължавай да си упражняваш ченето, че явно много те карат да мълчиш в реала. 

*

Марая

• 28287
« Отговор #56 -: Септември 13, 2010, 12:13:47 pm »
тъй,тъъъъъйййй, при сключването на брак, тая точка се е пляснала точно върху наталния мерк и е направила тригон към асц.ми. Нейният управител е бил в 10 соларен доооооммм.Ей,го на...бачка си,бе ;D. Ся, се сетих, че можем да включим и затъмненията

Zа соларната мога да се съглася , ама за дирекциите ми е малко сложно , защото това е фиктивна точка , м/у два субекта. От друга страна си мисля , че би могло , защото това е фокусирана енергия , абе противоречиво ми е Кабалетка.
Ще си проследя събития . Казваш нейния управител , заради знака в който попада , но всъщност тя е съставена от асц, юпитер и уран.
При мен е във водолей - упр. е уран. Т.е тя има само различен управител на асцендента , в наталните карти , останалото е ясно. Юпитер=късмет , Уран=внезапен. Дали не бъркаме с това , че я директираме , по тази логика нищо не пречи и да я прогресираме.
Знам ли , опитвам се да мисля... :rolleyes: :mellow:

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #57 -: Септември 13, 2010, 12:16:48 pm »
След като се прогресира и директира Парс Фортуната,защо да не могат и останалите точки. След като се гледа и управителя на Парс,защо да не гледаме и на останалите. Всички за жребии и значи може. Дори и профекцията може да се използва, след като Андрусар го е правил за фортуната.

*

Марая

• 28287
« Отговор #58 -: Септември 13, 2010, 12:34:48 pm »
След като се прогресира и директира Парс Фортуната,защо да не могат и останалите точки. След като се гледа и управителя на Парс,защо да не гледаме и на останалите. Всички за жребии и значи може. Дори и профекцията може да се използва, след като Андрусар го е правил за фортуната.

Да де , нали затова ти казвам , че ми е противоречиво....

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #59 -: Септември 13, 2010, 12:50:28 pm »
Ванила, , лунара е беден откъм значима събитийност , той по-скоро дава емоционалната нагласа през месеца.
Пътуванията , особено тези по 9-ти дом са отразени в директивни ,прогресивни ,транзитни карти.
Според мен солара не е много показателен , мисля , че е валиден в началото на годината , после сякаш нещата се размиват. Лично мнение разбира се ....
ами аз за това написах май, защото не съм от много опитните и разбиращите...предположих, че и там се "вижда"...има си го акцента сякаш...то ми е и малко трудно дали това събитие трябва да го гледам по 3 или 9 дом, защото е краткосрочно, а пък е извън пределите на БГ, но пък са замесени У на 3-ти и 9-ти
сега ще поразгледам по-хубаво...
мерси....