и аз се чудя..дали защото уран ми е точно във втори дом, но моите ценни неща са необичайни за другите хора..за повечето поне..не ми е ценност нищо, което няма да може да вземе душата ми като напусне тялото..а душата ще вземе спомени, опит, мъдрост, любов..сещам се за една случка, която може да го илюстрира това за да е по- ясно..
преди години си бях купила една страхотна рокля от много хубаво, здраво и стегнато трико- бяла рокля със сини мотиви като китайски порцелан, дълга до глезените а нагоре като потник с широки презрамки и цялата отпред с копченца..умирах за тази рокля, носех я с бяла тениска и бели гуменки от плат..всички приятелки ми я харесваха и искаха такава, но в магазина, от който я взех нямаше повече..имаше едно момиче, скорпионка, както знаете скорпионите излъчват желанията си дори и без да ги казват..усетих колко много я харесва и и я подарих..как се зарадва, толкова интензивно чувство на радост, че беше като ударна вълна..и тази рокля премина от сферата на материята, която гние и се разпада в сферата на душата, като спомен, който ще взема с мен..тогава не го осъзнавах с тези думи, но сега вече мисля, че това означава да си събира човек съкровища на небето..