Здравей Гост

Да интерпретираме аватарите

• 92 Отговора
  • 20475 Прегледи
*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Да интерпретираме аватарите
« -: Септември 14, 2010, 09:36:40 pm »
Мисля ,да не се затрие в Дърдорилня ,да направим тук опити за интерпретация....
Ще се радвам , ако помогнете с прехвърлянето на постовете от Дърдорилня тук. Просто нямам мишка в момента и ми е трудно....
Да поговорим за Аватарите , честата смяна ,подписите ,липса на аватари и подписи , а темата може и да покаже интересни неща скрити в подсъзнанието ни и в наталните ни карти...
Вие сте момичета :blink: ;)

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
Re:Да интерпретираме аватарите
« Отговор #1 -: Септември 14, 2010, 09:42:12 pm »
Провокира ме Асол , честа смяна на Аватара и присъствие на жени , чиито лица са невидими....Вижда се изящен гръб във всеки аватар.
Акцента е гърба , това може да означава много неща от психологическа гледна точка , не две както казва Аброд , а много повече/мое мнение/.

Нека разгледаме аватарите и всяка сподели своето мнение по отношение на избор , честа промяна .....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

abroad

« Отговор #2 -: Септември 14, 2010, 09:44:24 pm »
Слънце в 1ви, на ръба на 2ри се бори непрекъснато с опозиционната си Луна в 8ми, ту се скрива, ту излиза на показ ;D, зависи кой може да надделее за момента ;D

но това изобщо не е психологически профил, по чисто астрологични причини ;D ;D

п.п. хубаво е да можеш да четеш между редовете, или поне по-бавно, за да се асимилира информацията ;D

« Отговор #3 -: Септември 14, 2010, 09:44:58 pm »
Миии....на мен ми омръзва да гледам един и същ аватар. Поне моя си. Тези на другите колеги не ми омръзват  :unsure: :unsure: :unsure: :unsure:
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

« Отговор #4 -: Септември 14, 2010, 09:47:27 pm »
Аз смятам,че аватара често изразява настроението на човека,начина по който се чувства,начин да открие душата си  или какъв би искал да бъде може би.  :blink:

*

Uran

• 6041
« Отговор #5 -: Септември 14, 2010, 09:50:25 pm »
Миии....на мен ми омръзва да гледам един и същ аватар. Поне моя си. Тези на другите колеги не ми омръзват  :unsure: :unsure: :unsure: :unsure:
Деликатна. ;D
Аз съм с един и същ аватар, а прди това нямах изобщо. :blink:
Тази работа не дава инфо.
Незнам доколко е редно да ядем краката на Асол, а и не е вярно, че всичките и аватари са ни ударили гръб- имаше един много нежен с жена в анфас облечена в бяло.
п.п.Мисля, че на един от аватарите беше самата Асол (затова в полу-гръб). :blink:

*

Milkyway

• 3770
« Отговор #6 -: Септември 14, 2010, 09:52:08 pm »
И аз бях по постоянните аватари,но инспирирана оттук(гледам често си ги сменят) така реших да правя и аз :-[
Пък и повечето слагат на жени и като че ли ,има по-добър ефект.

Моят нов аватар е на най-красивата за мен жена Бриджит Бардо :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #7 -: Септември 14, 2010, 09:53:24 pm »
п.п. хубаво е да можеш да четеш между редовете, или поне по-бавно, за да се асимилира информацията ;D

Пак е въпрос на гледна точка и няма да споря. ;D ;D ;D
Психика е всичко ,дали в реала или във виртуала няма значение. Профила е твоето лице в този виртуален свят и тук ти поставяш подписа си ,както и снимка чрез която биваш разпознаван.
Мен също не ме дразни въобще смяната на аватара на съфорумците , дори ми харесва ,защото ме разнообразява.
Впечатлява ме типа , разбираш ли Аброд- типа на аватара той е идентичен. Ето - Аурора е вечно с някакви животинки , Асол с мадами с гръб , за разлика от нея АЙЯ показва лица , доста често ги мени и всичкото това не е продиктувано от нищо друго , а от една психика.... :blink:
Ти как мислиш?

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #8 -: Септември 14, 2010, 09:53:59 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 11:01:25 am от kris »

*

Марая

• 28287
« Отговор #9 -: Септември 14, 2010, 09:56:44 pm »
Аз смятам,че аватара често изразява настроението на човека,начина по който се чувства,начин да открие душата си  или какъв би искал да бъде може би.  :blink:

А това свързваш ли го с психическата си нагласа? Към определен момент, настроение.... :-\

« Отговор #10 -: Септември 14, 2010, 09:59:47 pm »

А това свързваш ли го с психическата си нагласа? Към определен момент, настроение.... :-\

Ами да,често настроението ми си казва думата по повод аватарите,но не настроение,което ще мине след час,два или ден,а нещо което ти тежи от определено време,което не значи задължително тъга,може и радост.

*

Марая

• 28287
« Отговор #11 -: Септември 14, 2010, 10:01:42 pm »

Незнам доколко е редно да ядем краката на Асол, а и не е вярно, че всичките и аватари са ни ударили гръб- имаше един много нежен с жена в анфас облечена в бяло.
п.п.Мисля, че на един от аватарите беше самата Асол (затова в полу-гръб). :blink:

Ничии крака не ядем , още в говорилня написах какво и защо мисля... ;D ;D ;D
Просто започваме с нейния , тя провокира тази тема.... ;D ;D ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #12 -: Септември 14, 2010, 10:02:44 pm »

Ами да,често настроението ми си казва думата по повод аватарите,но не настроение,което ще мине след час,два или ден,а нещо което ти тежи от определено време,което не значи задължително тъга,може и радост.

Именно , така мисля и аз! :blink:

*

abroad

« Отговор #13 -: Септември 14, 2010, 10:03:30 pm »
Профилът е твоето лице в този виртуален свят и тук ти поставяш подписа си, както и снимка чрез която биваш разпознаван.
Мен също не ме дразни въобще смяната на аватара на съфорумците, дори ми харесва, защото ме разнообразява.
Впечатлява ме типа, разбираш ли Аброд- типа на аватара той е идентичен.

Разбирам ;D
А какво ти говори липсата на аватар

*

Марая

• 28287
« Отговор #14 -: Септември 14, 2010, 10:08:07 pm »
.

Въпрос на гледна точка ;D ;D ;D. Въобще отговора може да бъде превъртян като палачинка.

Разбира се, че може. Всяко нещо има поне две лица и аз мога да го преобърна, в зависимост от желанието и целта си ;D
Но тук не е въпрос на интерпретации, и няма въпрос :blink:, и няма гледна точка или права, или по-скоро има множество такива, които ги определят.

Като нямам аватар, това какво ти "говори" ;D

Много неща ми говори , не е едно и две ;D ;D ;D. Но прави впечатление , че наблягаш на подписа , при това е прекалено ажурен , използван момент , това го свързвам с ценител. И смного други неща разбира се , но това на първо време.
Аватара е РЕКЛАМА , каквото и да си говорим , визия на профила , респективно притежателя..... ;D

*

Asol

• 4140
« Отговор #15 -: Септември 14, 2010, 10:10:32 pm »
Не съм слагала аватари изцяло в гръб, а и съм имала такъв и с лице. :blink: А е на жени, защото не съм мъж. ;D

*

abroad

« Отговор #16 -: Септември 14, 2010, 10:11:10 pm »

Аватара е РЕКЛАМА , каквото и да си говорим , визия на профила , респективно притежателя..... ;D

За някои да, за други съвсем не

между другото много неща мисля ;D

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #17 -: Септември 14, 2010, 10:11:20 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 02:48:51 am от kris »

*

abroad

« Отговор #18 -: Септември 14, 2010, 10:17:02 pm »
Цитат
А е на жени, защото не съм мъж.

Аз пък слагам на съвокупляващи се зайци и на жени, а не съм нито едното, нито другото.

ти си ясен ;D

жалко, понякога, но само понякога ;D е по-добре да си загадъчен ;D

*

Марая

• 28287
« Отговор #19 -: Септември 14, 2010, 10:17:38 pm »
Не съм слагала аватари изцяло в гръб, а и съм имала такъв и с лице. :blink: А е на жени, защото не съм мъж. ;D

Имаше един ,с една хавлия и пак беше в гръб- та на кой от двата си ти ;D ;D? И всъщност защо там акцентираш? ;D
Любопитно ми е , ако искаш ми отговори ,ако исака :blink: ;)ш недей...