Здравей Гост

Да интерпретираме аватарите

• 92 Отговора
  • 20497 Прегледи
*

Diyana

• 2705
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
Re:Да интерпретираме аватарите
« Отговор #21 -: Септември 14, 2010, 10:20:38 pm »
Въобще не е задължително аватара да има нещо общо с реалното изменение на психиката у човека. Може просто да му харесва. (примерно)   ;D

* Но това не означава, че при всеки е така.

О.К. Но защо точно това и в този миг точно примерно :rolleyes: :rolleyes: :unsure:?

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

« Отговор #22 -: Септември 14, 2010, 10:22:09 pm »
Имаше един ,с една хавлия и пак беше в гръб- та на кой от двата си ти ;D ;D? И всъщност защо там акцентираш? ;D
Любопитно ми е , ако искаш ми отговори ,ако исака :blink: ;)ш недей...

Заради Джъстин  :rolleyes: ;D Justin Timberlake - Sexy Back  
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Марая

• 28287
« Отговор #23 -: Септември 14, 2010, 10:22:10 pm »
http://astrosite.org/forum/index.php/topic,3117.msg37800.html#msg37800

Много дърто ;D горе-долу 5 пъти по 120 дни , а и не ми харесват черни имена във форума.... ;D ;D ;D

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #24 -: Септември 14, 2010, 10:26:30 pm »
Имаше един ,с една хавлия и пак беше в гръб- та на кой от двата си ти ;D ;D? И всъщност защо там акцентираш? ;D
Любопитно ми е , ако искаш ми отговори ,ако исака :blink: ;)ш недей...

Заради Джъстин  :rolleyes: ;D Justin Timberlake - Sexy Back  

Да , права си , че гърба е една от ерогенните зони , както и притежава сексапил , възбужда интерес и пр.пр....
На мен обаче ми е много интересен нейния отговор ;D ;) :rolleyes:?

*

Diyana

• 2705
« Отговор #25 -: Септември 14, 2010, 10:31:09 pm »

Много дърто ;D горе-долу 5 пъти по 120 дни , а и не ми харесват черни имена във форума.... ;D ;D ;D

Е, при мен няма промяна, затуй ми се видя по-лесно само да си копна стария пост. Все така съм си.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Марая

• 28287
« Отговор #26 -: Септември 14, 2010, 10:33:46 pm »

Е, при мен няма промяна, затуй ми се видя по-лесно само да си копна стария пост. Все така съм си.

Малко потребители не си сменят аватара...Това ми направи много силно впечатление , наред с това всеки ,който го сменя , не променя много много тематиката или това преобладава...та такива ми ти работи ;D ;)...

*

Asol

• 4140
« Отговор #27 -: Септември 14, 2010, 10:36:26 pm »
Ако отговоря няма да е интересно. Теб честно не те свързвам като поведение във форума с аватара ти. Освен ако е нещо, което не показваш много често тук. :blink:

*

Марая

• 28287
« Отговор #28 -: Септември 14, 2010, 10:39:02 pm »
Ако отговоря няма да е интересно. Теб честно не те свързвам като поведение във форума с аватара ти. Освен ако е нещо, което не показваш много често тук. :blink:

Асол , не мож ме предизвика не се опитвай и не се заяждай ще останеш изненадана ;D ;D ;D. Няма поведение има друг въпрос ;)

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #29 -: Септември 14, 2010, 10:45:05 pm »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 27, 2013, 01:16:58 pm от kris »

*

Asol

• 4140
« Отговор #30 -: Септември 14, 2010, 10:46:04 pm »
Нали коментираме аватари. Казах мнението си за твоя. ;) На Дияна аватара освен, че ми говори че си пада по класиките, друго май не се сещам. Предпочитам да я чета. Аурора с тая котка освен, че има чувство за хумор, същата работа ...

*

Марая

• 28287
« Отговор #31 -: Септември 14, 2010, 10:46:54 pm »
О.К. Но защо точно това и в този миг точно примерно :rolleyes: :rolleyes: :unsure:?
Сложно е. ;D
Колкото различни хора, толкова различни причини и безпричини.

Разлика повод и причина правиш - надявам се? ;D

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #32 -: Септември 14, 2010, 10:53:24 pm »
« Последна редакция: Декември 27, 2013, 01:16:52 pm от kris »

*

Марая

• 28287
« Отговор #33 -: Септември 14, 2010, 10:56:34 pm »
Това са синоними.  ;D

Оооо , НЕ , въобще не съм съгласна с теб в този случай- повод и причина... ;D ;D ;)

*

Инти

• 2068
« Отговор #34 -: Септември 14, 2010, 11:01:05 pm »
На Дияна подписа винаги ме е привличал, студен, потаен, носи водолейски полъх, сякаш идва зад гърба ти.Прилича ми на потайна окултна личност.

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #35 -: Септември 14, 2010, 11:06:48 pm »
« Последна редакция: Декември 27, 2013, 01:16:48 pm от kris »

*

Инти

• 2068
« Отговор #36 -: Септември 14, 2010, 11:08:49 pm »
Аз смятам,че аватара често изразява настроението на човека,начина по който се чувства,начин да открие душата си  или какъв би искал да бъде може би.  :blink:

Съгласна съм с това, освен ако натурата не е от Меркуриев тип.

Аз лично използвам аватара си , в това число и подписа си, за да разкрия индиректно себе си, това е било в повечето случаи, защотото винаги съм влагала творческа мисъл в тях.

Променяла съм ги много пъти, обичам разнообразието по Юпитер, все пак съм със Слънце в подвижен знак, не мога да бъда стационарна.

*

Марая

• 28287
« Отговор #37 -: Септември 14, 2010, 11:10:59 pm »
Имам наблюдение в/у няколко аватара.
Първия който ме впечатли е на Милки.
От известно време тя премина през мистър Биин  , през самотно пиано , през акцента на окото.
Мисля , че това е едно интересно състояние , една метаморфоза ,едно търсене на различното.
Наред с това има и различни нюанси , цветово съчетание и ред други.....

*

Asol

• 4140
« Отговор #38 -: Септември 14, 2010, 11:14:48 pm »
На Дияна подписа винаги ме е привличал, студен, потаен, носи водолейски полъх, сякаш идва зад гърба ти.Прилича ми на потайна окултна личност.
...подписа или аватара  :-\ Колкото хора, толкова и интерпретации. На мен изобщо не ми изглежда студен аватара. По-скоро изчистен без излишни неща -само най-важното ... класиката в жанра. Мисля си, че тя както си пада по модерни технологии, така и няма нищо против добрите стари плочи и грамофон. :P

*

Инти

• 2068
« Отговор #39 -: Септември 14, 2010, 11:17:06 pm »

...подписа или аватара  :-\ Колкото хора, толкова и интерпретации. На мен изобщо не ми изглежда студен аватара. По-скоро изчистен без излишни неща -само най-важното ... класиката в жанра. Мисля си, че тя както си пада по модерни технологии, така и няма нищо против добрите стари плочи и грамофон. :P

Сигурно е време да си сложи и подпис.

Асол имаш чувство за хумор  ;D