Здравей Гост

Да интерпретираме аватарите

• 92 Отговора
  • 20477 Прегледи
*

Divna

Re:Да интерпретираме аватарите
« Отговор #40 -: Септември 15, 2010, 12:01:26 am »
Винаги ме е привличал аватара на Дияна. Прилича ми на персонажите на Караваджо.
Силният контраст на светлина и сянка, където светлината сякаш излиза от вътре на вън /от самия образ/показва висока духовност /душата струи от светлина/.
Ако аватара представя нас самите бих оприличила Дияна като човек, който знае колко, какво и как да каже и покаже. Лекото отпускане на главата в аватара говори за смирение, търпеливост и за човек, който е готов да изслушва. Аватарът е с нормален размер /нито много голям, нито много малък/, което показва за умереност. 

*

kris

• 2298
  • (:
« Отговор #41 -: Септември 15, 2010, 12:11:02 am »
 :blink:
« Последна редакция: Декември 24, 2013, 11:01:06 am от kris »

*

Divna

« Отговор #42 -: Септември 15, 2010, 12:16:23 am »
Определено си пада по качествените неща. А това, че не си сменя аватара, говори, че е постоянна.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #43 -: Септември 15, 2010, 10:15:24 am »
а аз Дивна, съм забелязала, че в аватарите ти има нещо много нежно и изискано, изтънчено, много женствено.....или по-скоро имам такова усещане за теб....сякаш лъха....и от постовете ти... :blink:

*

Kaya

• 2893
« Отговор #44 -: Септември 15, 2010, 10:43:09 am »
много харесвам черно- бялата фотография, и макар изображенията да са страстни си мисля, че натурата ти е повече романтична-сантимент, поезия, вечната любов :-[
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #45 -: Септември 15, 2010, 11:22:57 am »
Аз също харесвам черно-бялата фотография. И не от носталгична гледна точка. Струва ми се , че контраста тук е в пъти повече от цветната.

Диана -магически образ , нищо против миналото , от което се ражда бъдещето.

Дивна-носталгия по романтиката , търсене на любов в себе си.

Лили- посроянна съм и знам цената си ./аватара е с устремен поглед/.Друг е въпроса ,че прилича на нея.

Асол-хвърлила съм одеждите на миналото ,голо и ненужно. Очаквам принца , знам ,че идва.

Ванила- не , няма нищо по-красиво от взаимното. Искам любовта.

Скарлет- тук има прилика м/у мен и аватара, искам да избягам от действителността.

Сънрейн- душата ми е чиста , зареждам се с цветята , търся у всеки духовността.Стъпвам и в живота си така ,леко и винаги гледам да не настъпя нечия душа.

Аурора- като котенце и пухкаво зайче , като катеричка/всички животинки са пухкави и малки/ искам само малко нежност , другото го мога и сама.

Милки- липсва ми изкуството не само като изкуство на сцената , а и в живота.

Вещичка- няма значение какво и как ,няма значение защо -важно е , че съм като лотоса. Роден в калта е най-красивия.
Вижда се онова ,което е на повърхността -другото е невидимо.

Мимс- нищо не е вечно в безкрайността.

Дейзи- малко ми е нужно , ранима съм , родена съм да бъда цвете-това е мойта душа....

Кабала-Всичко търся в очите на човека , обичам да ме гледат там.

Айя- имам много лица , мога да бъда различна ежеминутно.

Елфидка- където и да съм търся искра и светлина. Не ме е страх от тъмното-защото в себе си имам светлина.

Мари- хармония и нищо друго.

Ще продължа и с останалите.... :blink:

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #46 -: Септември 15, 2010, 11:52:37 am »
Уран- вярвам , до доказване на противното. Земна и уравновесена съм , понякога ми идва в повече това. Искам сигурност и стабилност.

Романтика- търся себе си , баланса и знам , че е в хармонията.

Белика- всяка жаба , може да бъде цвете.Трудно ми е да приема реалността.

Кая- трудно ми е да се открия , ранима съм , страхувам се от думите - всяка може да бъде капка кръв/справка капка кръв от устните на аватара/.

Меригадже- ангелче съм , трудно ще го видиш , срамувам се да го покажа....

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

sunrain

• 6710
« Отговор #47 -: Септември 15, 2010, 12:03:15 pm »
На Дияна лика е по идея от Междузвездни войни сякаш...поне така съм си мислила досега. Иначе аз много го харесвам, но търся и намирам друг смисъл, понеже правя асоциация с някой емблематични моменти от сюжета и подтекста, който аз съм открила във филма. Усещам я Плутонова и задълбочена Дияна плюс останалото, което лъха от нея и е в неин плюс също.  ;)

;D Аз май обичам тъмната страна на хората и вярвам, че всеки има своя, затова нейния аватар малко или много го свързвам с това, с откровеността да застанеш лице в лице с нея и да използваш силата й по градивен начин, съпътствано от периоди на зафихряне и пропадане в черни дупки.

Говоря глупости, но днес пак ми се спи, ще простите.  
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

katrin_ls

« Отговор #48 -: Септември 15, 2010, 12:15:12 pm »
Постът беше премахнат.
« Последна редакция: Октомври 02, 2010, 08:44:45 am от aiia »

*

Марая

• 28287
« Отговор #49 -: Септември 15, 2010, 12:17:59 pm »
Айя , за този последен фотус , тези които сме те виждали знаем къде е приликата ;D ;D ;D....

Аз също харесвам черно-бялата фотография. И не от носталгична гледна точка. Струва ми се , че контраста тук е в пъти повече от цветната.

Айя- имам много лица , мога да бъда различна ежеминутно.

Ехее, страхотни анализи, а аз си падам по тях, че и по игрите. Радвам се, че се организират такива. Искам да анализирам и аз аватарите ви, ама друг ден. Дойдох за 30 мин и не можах да си тръгна от тук без да погледна форума.  ;D

Чест и почитатания най-напред, че съм включена в анализите. Можеше и да бъда подмината, забравена. Има доза истина от направеното заключение, но тази истината не се крие в картинките ми. От тези 3 картинки ли съдиш ( поставените от мен по-долу), че имам много лица?!?!?!  ;D  ;D Избирам си картинки на жени, които имат прилика с мен. Тази втората няма никаква прилика, но въпреки това я харесах. Може би само гръдната обиколка. В гърдите си приличаме, да. Аброуд си ме представя по този начин...  ;D тя е виновна да я сложа, да не й счупя хатъра.

Гледай сега, имам 1 лице и много прически. Почти всеки ден съм с различни прически - къдрава, изправена, на кок, на плитка, на опашка, пусната, вързана, с фиба, с диадеми, цялата прибрана, дълга, къса и т.н. и т.н.  Всеки ден съм с различни цайси поне, имам 10 чифта. За гардероба няма да говоря. И общо взето трудно ме разпознават понякога.  ;D Ама лицето ми е едно, свидят ми се пари да си правя хириругически (естетични) операции, за да си сменям лицето, а мисля, че нямам нужда. :P

Хайде, лек ден на всички.

;D ;D ;D ;D

*

Diyana

• 2705
« Отговор #50 -: Септември 15, 2010, 12:22:14 pm »
Добре, ще напиша какво ми казват някои аватари, но само като гледам картинките, не съм си правила труда да наблюдавам смяната им във времето.

Марая - Копнея за изгубената невинност, за времето, когато светът се грижеше за мен, искам някой да открие отново детето в мен и да ми покаже, че светът е хубав. Подписът само разводнява посланието на аватара.

Лили - за мен това не е елф, казвала съм го и друг път. Това се припокрива с вътрешния ми образ на Горгона-Медуза - Дистанцирана съм, силна съм и съзнавам цената си. Не присвивам очите си от надменност или свян, а защото мога да убивам с тях. Или пък защото съм в състояние на екстаз, и съм донякъде беззащитна.

Аурора - Самоиронията е моето убежище. Най-опасно е да се вземеш насериозно.

Аброуд - Не желая да ме оценявате повърхностно. Вслушайте се в думите ми.

Инти - Животът е многолик и многопластов, как да избера само един миг от безкрая?

Кая - Може да ви изглеждам нежна, съблазнителна и ранима, но хапя до кръв.

Дивна - "Знаете ли какво е самота. Да спиш на своето собствено рамо."

Съни - Осъзнавам, че към края ще тръгна сама и не се боя, защото имам силата да видя красотата му.

Ая - Открих коя съм и не се страхувам да го заявя.

Уран - Уверен ли си в това, което казваш? Стоиш ли зад думите си?

Маригадже - Омръзна ми да съм добричка, искам някой да разкъса обвивката ми и да извади от там пълнокръвната жена.

Романтика - Ако стоиш достатъчно дълго край реката...

Синухе - Дали зад всички тези образи успявам да скрия раната си?

Продължавам после, сега отивам да ме галят по косите  :P

« Последна редакция: Септември 15, 2010, 03:58:05 pm от Diyana »
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Марая

• 28287
« Отговор #51 -: Септември 15, 2010, 12:25:10 pm »
Много ще се радвам , ако всеки направи интерпретация на аватара и как усеща посланието му..... :blink: :blink:

*

Diyana

• 2705
« Отговор #52 -: Септември 15, 2010, 12:34:22 pm »
Ванила - Ако не те намеря, как ще разбера коя съм?

Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Вещичка

• 5943
  • Виждам те!
    • Уникални подаръци за любими хора
« Отговор #53 -: Септември 15, 2010, 12:51:55 pm »

Марая - Копнея за изгубената невинност, за времето, когато светът се грижеше за мен, искам някой да открие отново детето в мен и да ми покаже, че светът е хубав. Подписът само разводнява посланието на аватара.

и аватара и подписа се допълват. според тях Марая е все още в плен на дуализма...
огледалото и огледалният образ, ин и ян, слънцето и луната - всички те имат общ корен и това дуалният свят, в който живеем... аз поне така го виждам  :P  ама нейният замисъл може и да е друг, а може и да няма никакъв замисъл  ;D

иначе нямам нужда да дефинирам аватари - всеки човек е различен. едни ги сменят като им е кеф, други се опитват да изразят същността си, трети им е все тая... и прочее  ;D ;D ;D
аз си избирам картинките интуитивно и дори аз не мога да обясня защо си избирам такива картинки, па камо ли някой друг да го направи вместо мен  :rolf:

- Бабо, да си барала хапчетата ми, с надпис "LSD" ?
 - Майната им на хапчетата. Иди да видиш к'ви дракони има в кухнята!

http://podaraciunikati.alle.bg/  http://darovenaprirodata.alle.bg/

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #54 -: Септември 15, 2010, 01:07:12 pm »
Ванила - Ако не те намеря, как ще разбера коя съм?
имам някакъв силен стремеж да търся/намеря сродната си душа....другата ми част без, която наситина не рабирам коя съм....
и Марая много точно е написала, когато нещата са взаимни винаги са по-красиви, изживяването е по-пълно...и сякаш идеално....
има някакво вълшебство в магнетизма между двама души....опияняващо....

*

Asol

• 4140
« Отговор #55 -: Септември 15, 2010, 01:28:34 pm »
много харесвам черно- бялата фотография, и макар изображенията да са страстни си мисля, че натурата ти е повече романтична-сантимент, поезия, вечната любов :-[

... твоята не е ли такава  :P

*

Kaya

• 2893
« Отговор #56 -: Септември 15, 2010, 02:35:14 pm »
o, не разкрита съм :41:
 явно с Асол си пиличаме, но да си призная доста  преди Диана да се нааватари съм си свалила тази снимка за скрийна
Надявам се вселената да помага и на моите другарчета. Ще ги чакам.

*

Марая

• 28287
« Отговор #57 -: Септември 15, 2010, 02:39:41 pm »
o, не разкрита съм :41:
 явно с Асол си пиличаме, но да си призная доста  преди Диана да се нааватари съм си свалила тази снимка за скрийна

с кое ;D ;D ;D ;D ;D ;D?

*

Asol

• 4140
« Отговор #58 -: Септември 15, 2010, 02:58:22 pm »
Приличаме си по това, че сваляме картинки от интернет. ;D

*

kabala

• **
  • 1291
    • страницата на Кабала
« Отговор #59 -: Септември 15, 2010, 03:20:57 pm »
Марая, уцелила си в десятката :08:
Ако човек не знае към какво пристанище да държи курс,за него нито един вятър няма да бъде попътен! , Сенека