Здравей Гост

Подарък за ДИВНА

• 159 Отговора
  • 20132 Прегледи
*

Divna

Re:Подарък за ДИВНА
« Отговор #20 -: Септември 15, 2010, 11:55:05 pm »
Вижън, много по-важен за мен е жеста. Оценявам го много.

*

sunrain

• 6710
« Отговор #21 -: Септември 16, 2010, 09:12:28 am »
http://www.youtube.com/watch?v=L170Ipc2Yqs

Девойко мари юбава....., като начало , за един нов солар! Едно ново раждане , защото ВЯРВАМ и ЗНАМ , че започва едно Ново начало... ;)

;D Точно вчера щях да я пускам, но зачезнах.

И аз ще пиша, Дивна, при първа възможност, не че трябва да го взимаш насериозно.  ;)   
Изгрява само онзи ден, за който сме се пробудили.

*

vanilla

• **
  • 1578
« Отговор #22 -: Септември 16, 2010, 11:46:52 am »
Дивна, ще имаш въможности за изява в работата и ще си активан в тази сфера.....Марс У6 върху натален АЦ в 1-то соларен дом...ще се почувстваш емоционално удоволетворена пак във врзъка с работата, ще вложиш много енергия, за да осъществиш някакви творчески желания и идеи Луна, Уран и Юптер в 3-ти осларен и 5ти натален...предполагам, че може би ще успееш да се върнеш в БГ и да видиш роднините си тук....или просто ще пътуваш, вероятно ще наблегнеш на разширяването и стабилизацията на познанията и постигантото от теб ....

това са предположенията ми :-[ :-[
 :wub: :blink:

*

Divna

« Отговор #23 -: Септември 16, 2010, 12:54:42 pm »
Благодаря на всички ви за хубавите думи!

Не желая да се притеснявате! Няма да се обидя на никого, ако няма филинг към картите ми  ;).
Всички сме работещи и знам какво е да нямаме време също.

Айя, радвам се много за приятелката ти. Взаимоотношенията ни в момента с приятеля ми са чудесни  :blink:!
Каквото е писано ще стане  ;)!

*

elfidka

• 3129
« Отговор #24 -: Септември 16, 2010, 01:08:40 pm »
Дивна, мила, аз ти нямам данните, за да се включа  :(
Слънце - Везни
Луна – Близнаци
Асц. - Лъв
Венера – Лъв
Марс - Дева

Животът не е поемал към нас задължение да осъществява мечтите ни. Трябва да вземем каквото ни предлага и да сме благодарни, защото и по-лошо би могло да бъде !!!

*

Марая

• 28287
  • Който каквото ми мисли двойно да му се връща!
« Отговор #25 -: Септември 16, 2010, 02:36:20 pm »
Дивна , започвам от тук и от малко по-далече , а ти ще прецениш така ли е и ще разбереш защо започвам от тук.
Важна за теб  отличителна черта е лоялността ти към приятелите и дълбоката емоционална връзка, която изграждаш с хората, на които държиш и която много трудно , бих казала почти невъзможно  прекъсваш. Имаш нужда от емоционална близост и сигурност, макар изключително рядко да признаваш това . Заради визията  си на стабилна личност  , както в емоционално , така и в ментално отношение  рядко си позволяваш да прояваваш  слабост дори в многото  критични моменти от  живота си, когато предпочиташ  да  се скриеш от света   докато не преодолеш  трудностите. Винаги намираш трезво  и мъдро решение на всеки  проблем, макар да се стараеш да избягаш от емоцията.Безспорен факт е бързото отсяване на  важното от маловажното, но често това не прилагаш в собствения си живот и това е причината за трудностите и непреодолимите терзания и несигурност , които сама си създаваш.
В позицията на стелиума в 11-ти натален дом съзирам всичко казно до тук , като това е една малка част от *прочита* на звездите.
Твърде възможно е високите изисквания към себе си , както и невъзможността да приемеш посредственото да играят лоша шега в определени периоди от живота ти. Лесно ранима в тежестите , които си избрала да носиш в този си живот имаш уникалната възможност дадена ти от звездите да трансформираш лошото в добро , да вадиш на повърхността най- важното , онова което би могло да се види. Разбирането на чуждите потребности и намерения , улавянето им на подсъзнателно ниво е път към сърцето на 11-ти дом, където в градус анарета в точен съвпад са прегърнити Слънцето/светлината/и Плутон/тъмнината/.  ЯН и ИН , от които ти искаш да сътвориш ДЕН. 11-ти дом е мунданен дом на водолея , а нищо не се свързва повече с приятелството от този знак. Съвпада на слънце и Плутон в 11-ти дом е красноречив по отношение на риска , както и безразсъдното поведение по отношение на най-важните неща.
Мисля , че в последните 3 г. си направила сериозно почистване и преосмисляне в доста от нездравите и некачествени партньорства, стойностите който търсиш по отношение на връзки имат далеч по-различна визия и съдържание. Живота ти е низ от препятствия и подскоци и всеки един останал в небитието успешен или неуспешен скок е различен , но усвоен урок и от двете страни на  монетата....

Драматизма във връзките и обстоятелствата е заслуга на луната в скорпион , която е избрала да оцвети много емоционалния ти живот , а наред с това , да те накара да стигнеш до дъното както на собствената така и на чуждата душа. Сякаш от там искаш да разбереш всичко и от най-тъмното да извадиш светлината. Точно както ажурна сянка .Има моменти в които трудно контролираш и чувствата и страстите си , импулсивно и прибързано искаш да разбереш същината и действията , в следствие на това губиш почва под краката си и ставаш още по-уязвима , макар трудно да показваш това.Непредсказуеми могат да бъдат действията ти , когато си вложила емоции.
Има хора които трудно те разбират , защото си независима в решенията си и имаш далеч по-нетрадиционни интереси и начин на поведение.Макар и устремена към истинските неща в живота , към справедливост и човечност , знаейки , че това е твоя път , допускаш да бъдеш понякога разубеждавана , а това бива изстрадване на и без това дълбоката ти емоционалност.
Наличието на стабилен и сигурен партньор в живота ти е изключително важно за теб , но в повечето пъти раните са твърде дълбоки , заради предателства , към които си безкомпромисна /е , след третия път/. :blink: Умееш да разграничаваш истината и лъжата , а това понякога дразни околните. Не си фен на лицемерието и фалша.
Родена с поглед към общото новото и перспективата имаш уникалния шанс да постигнеш много в живота на по-късен етап.
Нищо в живота ти не е дошло даром , като изключим шанса и късмета , с които съдбата те е погалила....
А такъв те очаква отново на 6.12.2010г. , когато новолунието ще акцентира дир. АСЦ в Стрелец на 13*44мин. и ще направи аспекти с кардинални оси на картата ти МЦ/ИЦ. Това ще бъде едно ново начало в живота ти , което неминуемо ще се отрази и на творчеството и на работата ти. Подозирам , че най-красивите картини и в преносен и в пълен смисъл ще започнеш да рисуваш точно в този период.

Дописвам тук , гледам , че никой не пише в момента...

Видно от дирекциите , СД Слънце е в апликиращ аспект с наталната луна. Това е изключително мощен период в живота на човека.
Акцента на този аспект свързвам с 9-ти дом и МЦ. Мисля , че приоритетите ще бъдат тук. Вероятността от работа в сферата на духовното е минимална капка с потенциала , който ще бъде разгърнат. Предстой ти смяна на работа ,/това го потвърждава и позицията на прогресивната луна в 6-ти натален дом/, допълнителна такава и огромен успех по отношение на кариерата и социалния ти статус. Наред с това далечно пътуване е възможно да бъде осъществено. Гаранция за утвърждаване на статут./ако все още нямаш канадско гражданство в този период ще го получиш./ Не изключвам и официално встъпване в брак. Промени в здравословното състояние на майката , както й..../няма да го напиша, но не го изключвам/.
В общи линии това ще бъде един динамичен период в живота ти , период на пълна промяна , който ще ти донесе свободата на духа и възможността да започнеш на чисто и отначало  ..... :blink:

Проресийте , както и дирекциите не ни дават право на избор , а по-скоро само начин да потърсим посоката. Видно от предстоящите аспекти рамката на живота ти ще претърпи нова визия , която ще даде тласък за един по-дълъг период от време.

Транзита на Сатурн в съвпад с Нат. Венера ще акцентира темата на връзките и ще предложи хармоничен и балансиран начин да извадиш най-правилното решение , поради това , че тр.Сатурн е в тригон към наталния и в съвпад с венера -управител на твоя ДСЦ, в наталната карта.Като мисля , че този период ще бъде отключен в периода от 4.10 - 11.10. когато диспозитора на Сатурн -Меркурий ще докосне сатурн с тригон и ще стъпи в/у нат. Венера , той ще приеме ролята на тригер фактор за откл1чване на аспекта.Мисля , че датата е 7-ми октомври.

Дивна ,
На дневен ред след съвпада на Сатурн с наталната Венера идва ред и на съвпада му с наталния Уран. Видно от наталната карта Уран е планета , която е в сродна стихия с позицията си в знака на Водолея. Защото Уран е планетата ,която управлява в твоя натал ИЦ - освен травиалните думи , с които свързваме ИЦ като род, родина , корени ,единия от родителите , тайните около дома ,ИЦ го свързвам и с края и с началото. Защото там където има край има и начало.
Преминавайки от тук планетата на ограничението , ще аспектира отлично ИЦ , както и МЦ и аз мисля , че този съвпад ограничение-Сатурн, свобода - Уран ще ти даде възможност да изясниш всичко онова което те вълнува по отношение на твоя вътрешен свят и духовноста. Наред с това твоя дом е винаги отворен за приятели видно от знака в който попада ИЦ , а това е Уран.
Мисля , че е възможна смяна на дом.
Този период ще отбележи едно ново начало в дома ти . Всички ограничения ще бъдат конструктивни и ще донесат кристализация в сферата на 3-ти и 4-ти дом. Възможен е инцидент за близкото ти обкръжение , който по един по- нестандартен начин следва да бъде разрешен. Това касае средата на месец ноември. Наред с това всичко , което се случва е от кармично значение видно от разположението на нодалната ос в знака водолей/лъв в точен съвпад с кардиналните оси на наталната карта. Тук се намира и единия от управителите   на 1-ви и 6-ти дом-Марс. Неминуемо то ще се прояви като сериозен подход и желязна дисциплина по отношение на работата , поемане на повече от необходимите отговорности с цел изявата на личността ти. В общи линии този период може да доведе до преумора , която обаче ще протече почти незабелязано сред прекомерните задължения и поети отговорности. Връзката с нодалната ос потвърждава факта , че всичко случващо се има кармичен привкус и е точно онова , което си избрала при сегашната инкарнация. В този период транзита на Сатурн ще направи много точен секстил с дир. АСЦ , както и с МЦ. Период в който ще се утвърди започнатото преди  5 години. Бих казала да използваш периода на макс , да действаш и да дадеш възможност на Сатурн да прояви най-положителните значения които интегрира с транзита.
Възможно е поява на нов партньор , която да те разтърси и промени външния ти вид до неузнаваемост. Януари месец имаш доста възможности и предпоставки за това, тенденцията продължава и през февруари....Плутон квадрат Венера. Транзитни Юпитер и Уран в 5-ти натален дом , като Юпитер е в опозиция на нат.Венера.

Да продължавам ли Дивна? :blink:
« Последна редакция: Септември 16, 2010, 05:23:51 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #26 -: Септември 16, 2010, 05:54:08 pm »
Основните планети важни в соларната карта са Марс и Венера. Двете са изгряващи. Соларния АСЦ е в съвпад с Парс Фортуна от наталната карта.
Соларните МЦ/ИЦ се приплъзват по куспидите на 6-ти и 12-ти натални домове.
От своя страна соларните АСЦ и  ДСЦ са заели позиция във 2-ри и 8-ми натален дом.

Ще имаш печалби през годината , няма да усещаш липса на пари. Твърде възможно е да се водят процеси заради наследства. Подкрепата от партньори може да бъде последвана от раздори и раздели. Възможно е да се изяснят обстоятелстава около фатален инцидент.Приключване на дело в твоя полза или имотно такова свързано с наследства. Възможна е смърт на близък партньор , която ще те разтърси.
Пари ще идват и от интелектуална работа , писане , преводи. Възможна е покупка на автомобил.
Твърде възможно е пътуване до България /вадя го от 3 места и мисля , че е категорично /, не изключвам и лек хаос в дома ти. ;D
Доста битови проблеми , както и възможност за заболяване на близък роднина.
Любовна връзка и сериозна страст както и съжителство би могла да реализираш през този солар.Ще бъдеш обсъждана в творческите среди в които ще попаднеш. Не бива да предприемаш рискове по отношение на парите.
Изследването на окултното ще продължи да те вълнува , доста латентни способности ще бъдат събудени , тайните врагове ще станат явни , психичните ти сили ще бъдат силни.
Пази си силите и здравето и не се претоварвай много ,много ,защото Сол.АСЦ е в нонагон с Нат. АСЦ. Проблемите , каквито и да са ще бъдат решени -сларната фортуна е в 6-ти натален дом.
Многото нови идеи които ще съпътстват живота ти през този солар , ще ти дадат възможност за реализация в интелектуален план. Ще бъдеш много изобретателна , ще попиваш интелектуалната информация буквално , защото ще имаш нужда от нея. И колкото и да е интересно ще търсиш още и още полезни и ценни знания. Нова среда ще те разгърне по редица причини една от които изкуството.
Ще контактуваш повече от обичайното...Възможна е среща с идеала за мъж.Не изключвам и притеснения около роднини.
Опасността с по възрастна роднина в това число и майка  я срещам на няколко места - падане или катастрофа , неочаквани рани. Марс е с бързи действия. През периода ще имаш помощ от жени , както и светски успехи.

По-късно ще погледна и мидпойнтите..., това за сега уморих се от мислене. ;) ;D. Ако обаче нещо още се подсетя ще пиша... ;D
« Последна редакция: Септември 16, 2010, 06:13:20 pm от Марая »

Пътувайки към себе си..пътувам към теб и Вселената в която ти се съдържаш! :-)))останете с чисто сърце и ще видите знаците

*

Марая

• 28287
« Отговор #27 -: Септември 16, 2010, 06:49:22 pm »
ДИВНА,
Имаш много важни мидпойнти в знака Везни и Скорпион , в СТРЕЛЕЦ ;D ;D също..., но за тях събота и неделя.... ;) :wub:

*

Divna

« Отговор #28 -: Септември 16, 2010, 11:49:25 pm »
Марая, нямам думи! Благодаря от сърце!  :58: :kissd:

Описала си ме много точно. Приятелството, любовта, нуждата от истината, болката от лъжата ... всичко си го описала както е в действителност. Държа да знам, когато не допадам на някого. Да знам, кое в мен го дразни ... и държа човека да ми го каже право в лицето, а не да говори зад гърба ми. Държа на чистите и коректни отношения.
И си права, че нищо в живота ми не е дошло даром.

За гражданството - да чакам го, вече получих поканата, въпрос на седмици.

Радвам се за професионалните успехи, които ме чакат  :blink:. Харесах много начина ти на тълкуване за ИЦ. Накара ме доста да се замисля.

За брак - не знам. Ако ми е писано ... не крия, че ми липсва уюта и семейната атмосфера с половинката. Бих искала да имам любим мъж до себе си. Да заспивам и да се събуждам с неговото дихание... Обичам да се чувствам ангажирана. В момента съм с мъж, когото обичам много, но за съжаление, с който не можем да живеем заедно, поне не на този етап.

Марая, Луната към майката ли я фиксираш най-вече? Свързваш ли я със сестра или дъщеря?

И накарая, още веднъж - нямам думи! Трогната съм от труда, който си положила. Накара ме да се почувствам специална. Благодаря ти! 

« Отговор #29 -: Септември 17, 2010, 06:16:10 am »
Дивна е била винаги много отзивчива към всички затова и аз искам да се опитам да направя нещо за теб поне така както аз го виждам.Умишлено не четох предните поставе за да не се влияя!
Ще започна от солара:определено предстоящата година ще бъде за теб досто добра във фанансово отношение а и Юпитер ще транзитира през 6-ти дом-чрез усърна работа ще получиш и добро възнаграждение .Постоянно ще търсиш начини за своето усъвършенстване  и развитие (вероятно  и астрологично) и ще бъдеш по уверена в себе си-преживяваш голяма трансформация съпроводена с дълбоки промени дошъл е момента да помислиш и за себе си (изгряваш Плутон и СЛВ в 1-ви соларен).Ще влагаш много енергия  и нерви в работота  и кариера но внимавай през идната година е добре да се погрижиш и за здравето си още повече че прогресивната Луна ще се бъде в 6-ти дом.Все си мисля че през идната година ще придобиеш някаква публичност и израстване в кариерата  .Пътувания зад граница те очакват както и разрешаването на залежали правни въпроси.Любовта...мисля че отношенията ти с сегашния партньор ще се задълбочат и ти самата ще си удоволетворена емоционално не изключвам и брак но за това трабват поне 3-4 потвърждения но пък много активен 9-ти дом (втори брак) и Юпитер  след юни 2011 ще се върти около ДС.Нерви напрежения също няма да липсват и най-често те  ще са породени от  това че нямаш достатъчно време за най-близките ти хора.Предстоят ти и интересни промени в дома не изключвам и промяна или ново жилище както и отделяне от децата ти.Имаш накакви очаквания и надежди свързани с  тях но те ще се окажат някак си напразни и да не бъдеш разочарована .
По дирекции:отново е аспектиран господаря на 9-ти Луна – ще имаш  възможност да израснеш еноционално и духовно и промяната ще те удоволетвори. Неочаквани публични изяви и помощ ото верни приятели и близки.Ще се чувстваш готова да се справиш с вичко и пак ти казвам ще си по-уверена за да се справиш.Дирекционния Плутон може да ти доведе някакво обсебване било от партньо било от работа...
По транзити:Юпитер както казах ще се върти около ДС. Плутон ще аспектира Венера партньорството е засегнато и след транзита няма да е същото.Трябва да внимаваш да не бъдеш обсебена от партньора защото това ще ти навреди.Пази си нервите и здравето пак го казвам!Ще имаш голяма нуждя да обичаш и да си обичана и всичко останало е на заден план.
Е това е от мен...Желая ти успех Дивна бъди щастлива и се пази! :58:
Докато дишаш...надявай се!

*

Diyana

• 2705
« Отговор #30 -: Септември 17, 2010, 12:00:44 pm »
Нещо останах с впечатление, че тази тема е мегдан за някакво състезание, пък щото не съм се явявала още на квалфикациите, се чудих дали трябва въобще да публикувам писанията си, ама нейсе ;D.

Дивна, в момента си в невървеж, дребни и досадни случки, лош късмет, и неочаквани, наглед дребни препятствия, които обаче трябва да преодоляваш с много усилия и работа до изнемога. В професионален план също имаш много предизвикателства, опити за злепоставяне, подкопаване на репутацията или служебната ти позиция, така че бъди нащрек и не позволявай конкурентите ти да получат шанса да критикуват твоето представяне. Може да бъдеш набедена за чужда грешка – това е подчертана тема и през март. Основна черта в характера ти е,  че си предана в любовта и неустрашима във време на война – ценен приятел и щедър враг. Сега обаче е важно да защитаваш при всеки случай ясно и достойно постиженията и приноса си, не оставяй нещата просто така да отминат или да се оправят от само себе си, с идеята, че шефът вижда и знае по-добре.  В следващите седмици може да ти се наложи някакво пътуване по работа, което ще ти се струва неприятно и скучно. Ако умората и отегчението не те обезсърчат, с настоятелност и хъс можеш да промениш нещата в своя полза.

Отпушване в професионалната сфера можеш да очакваш още през този ноември – периодът обещава напредък в „академичните” ти дела и повишение.

Здравето ти също има нужда от внимание, но отново за дреболийки - инциденти, злополуки, инфекции - засегнати части - кожата, стомаха, гърлото и очите. Като цяло имаш добро здраве, но в твоя случай е особено вярно, че тревогите, стресът и напрежението са причинител на стомашни проблеми, лошо храносмилане, колит, киселини и т.н. Естествената ти склонност да преувеличаваш дребни неща може да ти докара хипохондрия. Добре е да пробваш медитация, рейки или друга подобна практика. Сега периодът е много подходящ да си отиграеш садесатито по този начин.

В семейството ти може да има отново разногласия. Разбира се, с децата. Този път може да ти създава ядове влошаването на отношенията между сина ти и баща му. Важно е да не губиш самообладание и да не изпускаш нервите си. В личните отношения поведението ти би трябвало да е обратното на професионалните - задръж си въздуха и преброй до десет, а най-добре ако можеш остави приключването на спора за следващата сутрин на свежа глава. Може да ти се наложи за известно време да си далеч от семейството си. Това е май основният фокус на периода декември-началото на януари. През август децата ти може да те изненадат все пак и накрая да намерите път към по-сърдечни, открити и любящи отношения помежду си.

През февруари - март дръж под око харчовете си, точно сега не е времето да се отпускаш. Може да ти се наложи да направиш внезапни и неизбежни разходи, може дори да се наложи да потърсиш заем или да похарчиш всичките си спестявания, заделени за нещо важно, а това ще ти коства много тревоги. Не се депресирай, ще имаш възможност да възстановиш сметката си почти веднага след това и изневиделица. Дори може да си позволиш някое пътуване за удоволствие. В картата ти личи, че няма да работиш на постоянна работа, това, което обикновено се разбира под безсрочен  трудов договор с фиксирано заплащане и работно време. Временни договори, поръчки за определена дейност или за кратък срок – от това си получаваш хляба и така и ще бъде за в бъдеще. Като цяло имаш показатели да получаваш големи приходи от далече – бих ти предложила да пробваш предлагане на работите си в интернет или чрез каталози на арт-агенти от чужбина, според мен имаш данни за успех по този начин.

Добре е да помислиш за допълнително подсигуряване на дома срещу кражби. Изострено внимание  към електрическите уреди и огъня.

Може да очакваш гостуване от сестра ти или голям подарък от нейна страна в началото на юли. По това време ще имаш и тревоги около здравето на възрастна своя роднина.

Често ти се дразня Дивна, щото приемаш всичките ми думи по твоята карта много песимистично и като прокоба. А не мисля, че някога съм ти казвала това. Ясно си спомням, че съм ти казвала само, че във ведическата ти карта има показатели за проблеми, разрив и болка в семейния ти живот и във финансово отношение, но в ранните години или в първия ти брак. За сметка на това обаче ще бъдеш напълно компенсирана в зрялата си възраст и ще постигнеш върхове благодарение на собствените си усилия и заслуги. Тоест предстои ти наистина щастлив семеен живот и благосъстояние благодарение на собствените ти качества, и периодът на Сатурн има потенциал да ти ги донесе. В солара ти Сатурн е в точен съвпад с Венера, пък тълкуването на този аспект обикновено е твърде буквално, за да трябва да ти го казвам, а и сигурно преди мен вече са ти го написали. След 23 март докъм средата на юли ти е много силен период в това отношение. Особено краят на май е добър период за придобиване на популярност – чрез творчеството ти, но и в личните ти контакти. Може да ти се отвори по-далечен път за уговаряне на някоя голяма откупка и не го пропилявай. Това е време, в което ще получиш увереност в собствената си значимост и в подкрепата и чувствата на партньора си. Този път не се отказвай от мечтите си, щото сериозно ще ти се ядосам, пък аз много умея да гоня карез ;D.
Obscenis, peream, Priape, si non
uti me pudet improbisque verbis
sed cum tu posito deus pudore
ostendas mihi coleos patentes
cum cunno mihi mentula est vocanda

*

Divna

« Отговор #31 -: Септември 17, 2010, 01:05:01 pm »
Marygadje & Diyana, благодаря ви много за хубавите думи!  :kissd: :kissd:

Сега бързам за работа, но по-късно ще имам възможност да пиша на спокойствие.

*

Марая

• 28287
« Отговор #32 -: Септември 17, 2010, 01:44:37 pm »
Марая, нямам думи! Благодаря от сърце!  :58: :kissd:

Описала си ме много точно. Приятелството, любовта, нуждата от истината, болката от лъжата ... всичко си го описала както е в действителност. Държа да знам, когато не допадам на някого. Да знам, кое в мен го дразни ... и държа човека да ми го каже право в лицето, а не да говори зад гърба ми. Държа на чистите и коректни отношения.
И си права, че нищо в живота ми не е дошло даром.

За гражданството - да чакам го, вече получих поканата, въпрос на седмици.

Радвам се за професионалните успехи, които ме чакат  :blink:. Харесах много начина ти на тълкуване за ИЦ. Накара ме доста да се замисля.

За брак - не знам. Ако ми е писано ... не крия, че ми липсва уюта и семейната атмосфера с половинката. Бих искала да имам любим мъж до себе си. Да заспивам и да се събуждам с неговото дихание... Обичам да се чувствам ангажирана. В момента съм с мъж, когото обичам много, но за съжаление, с който не можем да живеем заедно, поне не на този етап.

Марая, Луната към майката ли я фиксираш най-вече? Свързваш ли я със сестра или дъщеря?

И накарая, още веднъж - нямам думи! Трогната съм от труда, който си положила. Накара ме да се почувствам специална. Благодаря ти! 

Ти също като разглеждаш композити , комбини , синастрии ни караш да се чувстваме специални..... ;D :wub:, така ,че... :wub:

За луната - знаеш основните и значения , но ще започна по-отдалеч...
Съдейки от картата ти , майка ти я виждам като жена , която знае и умее да блести. Зад всичко това се крие една достойна жена , която умее да приема и победите и пораженията. Това обаче никак не я прави безчувствена или брутална. Мисля , че основно тя е по-важния човек в родителското тяло. Приемам я по 10-ти дом и по слънцето.
За сестрата приемам венера , а за децата ти меркурий..... ;D -това са основните сигнификатори при тълкуванията. Като марс е сина ти , а венера дъщеря ти. След това гледам к5 за първо дете и к7 за второ - техните управители и аспектите с куспидите. За сестра ти гледам 3-ти дом и неговоя управител.
И по този начин не мисля , че сестра ти или дъщеря ти мога да свържа с нещата които писах по-горе... ;) :blink:

« Отговор #33 -: Септември 17, 2010, 10:24:09 pm »
Тази соларна година ще насочиш вниманието в професионалната сфера. Соларното MC / IC съвпада с наталната ос 6ти – 12ти и това се е проявило преди започване на соларната година. Прогресивната Луна минава през 6-ти Овен – нова професионална опитност. А може да се изяви и с подготовката, която ще оказваш –индивидуална.

От 5ти дом Юпитер и Уран ще направят още веднъж опозиция на Слънцето У10ти и това може да бъде среща с мъж по професионален повод, който в последствие да се развие в любовна връзка.
Соларния Марс на АС ще те ръчка и ще те амбицира. Това е позиция, която показва и физическо нараняване така, че не се преуморявай. Може и да е малка хирургична интервеция..

По някаква причина /транзитен Сатурн съвпад нат Уран У4ти/  ще изиска реорганизация вкъщи. Соларното МС е в съвпад с нат Уран. Не мисля, че ще се стигне до преместване. Но е някаква новост. Внимателно с електроуредите вкъщи.

Дирекционния АС е в съвпад с ЛФ и се надявам това да е щастливо развитие на делата ти.
В тази соларна година си в 8ца – материална стабилност и промени.

Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Divna

« Отговор #34 -: Септември 18, 2010, 01:47:22 am »
Най-сетне намерих време да седна и да пиша. Напоследък съм затрупана с работа и съм и грипава.

Благодаря на всички, които сте отделили от личното си време, за да погледнете радикса ми и да споделите с мен и останалите съфорумци, това което сте видяли в него.

Определено думите са ви много оптимистични и това може само да ме радва.

Благодаря ти Маригаджет!

Относно кариерата - Работя на две места и съм много ангажирана. Работя много повече отколкото ми се заплаща, но не го правя за призвание, а просто не мога да отказвам. Квалифицирана съм и шефовете ми искат да ме изцедят, да прочуя учениците им и училищата им. За сега се справям, но работата ми е наистина много. Дано само да не се пристрастя, че според теб има и тази опасност.
А Луна в 6ти започна да ме кара да се замислям все повече и повече за здравето си. Дано да нямам проблеми в тази насока!

Благодаря и на теб Дияна!
Благодаря за насоките, които ми даваш.
За повишение в работата не знам дали ще има, но ми споменаха, че може би скоро ще ме помолят да покрия още едно училище. В момента работя с около 300 ученика и навярно много скоро ще се удвоят. Ако това стане ще съм още по-заета, но пък доходите ще ми се увеличат, а не мога да крия, че имам нужда от пари и най-вероятно няма да откажа поста.

В домът ми за сега е спокойно. Но с двама подрастващи не е лесно.
Синът ми скоро пътува да види баща си. Те като цяло се разбират, но знае ли човек?! Баща му не е живял с него от три години и може и да се появят разногласия между тях.

За подсигуряване на дома ми, не си първата която ми го казва. Вече ме крадиха /преди две години/ и не бях се застраховала.
При нас пожарите са често срещано явление, така че много скоро ще си направя застраховка. Крайно време е.

За тревогите около възрастен родител, за съжаление вече ги имам. Имам само майка, татко почина. А тя не е в много добро здраве.

Дияна, не приемам думите ти песимистично.
Преминах през много тежък период и в много случаи изглеждах доста песимистично настроена. Но дълбико в себе си съм оптимист и вярвам в доброто.
Обещавам ти, че няма да се откажа от мечтите си!

Благодаря и на теб Аурора!

Тоя соларен Уран върху натален МЦ ще го видим скоро как ще се прояви. Реорганизацията явно ще бъде свързана със закопуване на нова пералня . Старата, която е само на една година вече се дефекцира два пъти и съм си обещала при следващия отказ да си купя направо нова.

И ти ми пишеш за дела. А аз не очаквам никакви такива. Не дължа нищо на никого, нито пък някой нещо ми дължи. Странно ми е защо всички ми говорите за това?! От натоварената соларна ос 3/9 ли идва?

« Отговор #35 -: Септември 18, 2010, 06:20:43 am »
Дивна, ще се включа и аз , но по късно,имам специални за мен гости....желая ти бързо оздравяване :blink: ;) ;D целувки

дадох на дъщеря ми да прочете,какво беше написала за новият й солар, не замина за Лас Вегас, купи си нова кола  ;) :blink:, но скоро очаква гости от там ;)
Свободен е само онзи, който се радва на свободата на всички...
Истински свободен е този, който няма нужда да прави избор...

*

Vision

• 3523
« Отговор #36 -: Септември 18, 2010, 07:52:26 am »
Дивна, няма ли възможност да си слагаш от тези, малките микрофончета, които носят в тв студията, за да не се налага да викаш..нали се сещаш за кои микрофончета говоря- които се закачат на ухото и се извиват пред устата..

може би представлява нещо такова:

доколкото съм видяла по тв., има и нещо, което се закача на дрехите отзад, като малка кутийка..важното е да не викаш, за да не ти пада гласа.. ;)

Не се излагай!! Провери си правописа!! Точно ТУК!!
''Не знам'' се пише отделно /за разлика от ''Неграмотен''/..

« Отговор #37 -: Септември 18, 2010, 10:13:03 am »

И ти ми пишеш за дела. А аз не очаквам никакви такива.

Имам предвид дела в смисъл на дейности  ;D, не юридически.
Информацията не е знание. Знанието не е мъдрост. Мъдростта не е истина.

*

Divna

« Отговор #38 -: Септември 18, 2010, 10:37:23 pm »
Дивна, няма ли възможност да си слагаш от тези, малките микрофончета, които носят в тв студията, за да не се налага да викаш..нали се сещаш за кои микрофончета говоря- които се закачат на ухото и се извиват пред устата..

може би представлява нещо такова:

доколкото съм видяла по тв., има и нещо, което се закача на дрехите отзад, като малка кутийка..важното е да не викаш, за да не ти пада гласа.. ;)

;D Аз не, че съм се засилила да викам. И да искам не мога  ;D. Но говоря много, може да се каже постоянно /обеснявам, давам напътствия .../ и към края на работния ден гласа ми започва да се губи. Пия постоянно чай и течности. След като си почина няколко часа/млъкна и не обелвам дума за 1-2 часа/ всичко е наред, но като цяло е много неприятно.
Затова не се виждам дълго с тая професия.

Всъщност гласните струни къде се търсят в радикса? Не съм се замисляла никога.

*

Divna

« Отговор #39 -: Септември 18, 2010, 10:38:49 pm »

И ти ми пишеш за дела. А аз не очаквам никакви такива.

Имам предвид дела в смисъл на дейности  ;D, не юридически.

ОК! Така по бива  ;D